Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 327.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[NM] 12.05.2020 04:14:04 - Wonsaty Motyl [Drogon] - 429.41% Twoja flota z: Księżyc [7:444:14] dotarła do księżyca planety Księżyc [7:444:15]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca. Szanse zniszczenia księżyca: 19.6 % Sz…
-
11-05-2020 19:59:06 Wonsaty Motyl [Drogon] - 8059.83% Dnia 11-05-2020 19:59:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wonsaty Motyl [CAZADOR] ________________________________________________ Pancernik 57.174 _________________________________________ Obrońca Chev [LWN] ________________________________________________ Mały transporter 45.148 Duży transporter 7.063 Lekki myśliwiec 77.000 Ciężki myśliwiec 27.229 Krążownik 565 Okręt wojenny 290 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 635 Sonda szpie…
-
11-05-2020 03:58:36 Wonsaty Motyl [Drogon] - 484.42% Dnia 11-05-2020 03:58:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wonsaty Motyl [CAZADOR] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Shimizanaru [AP2] ________________________________________________ Mały transporter 14 Duży transporter 3.800 Lekki myśliwiec 22 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik 22 Okręt wojenny 12 Sonda szpiegowska 2.400 Bombowiec 69 Niszczyciel 25 Panc…
-
11-05-2020 03:48:17 Wonsaty Motyl [Drogon] - 373.6% Dnia 11-05-2020 03:48:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wonsaty Motyl [CAZADOR] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca Eternals [VLT] ________________________________________________ Duży transporter 4.400 Sonda szpiegowska 2 Reaper 2 Pathfinder 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Wonsaty Motyl [CAZADOR] ____________________…
-
11-05-2020 05:25:25 Wonsaty Motyl [Drogon] - 2647.89% Dnia 11-05-2020 05:25:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wonsaty Motyl [CAZADOR] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca PGR [PIWOSZE] ________________________________________________ Mały transporter 24.541 Duży transporter 10.308 Lekki myśliwiec 1.450 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 548 Okręt wojenny 148 Recykler 1.000 Sonda szpiegowska 3.099 Bombowiec …
-
Gratuluję starcia, ale plusik za muzykę Aż zajrzałem do kartonu z zapomnianymi CD z lat młodości, większość z rosyjskich bazarów, czasy Love Parade, Mayday, polskich manieczek, sklejanie sampli z kumplami we Fruicie do rana - każdy chciał (no i był DJem) - wygrzebałem nawet kasetę swojego autorstwa, którą mieliłem w Polonezie Caro do obrzydzenia, śmiesznie brzmi, no ale w końcu to złota era muzyki elektronicznej była, piękne i intensywne czasy. Dzięki za wrzucenie zajawki na większość dnia, play…
-
Cytat od m.o.u.s.i.k: „No nie Dober Weber i ja tez od 2 dni znowu w grze Graty starcia ” Zaistniała sytuacja widzę ściąga znane twarze na oGame, już zaczynam podejrzewać, że to Gameforge maczało palce w tej całej epidemii Miło Cię widzieć Mousik. Szkoda, że minęliśmy się z Uniwersami, zapewne znowu wyrwalibyśmy "kilka" nocek z życiorysu
-
Cytat od ---Webber---: „No proszę, któż to wrócił. Gratulacje, obrońca walczył ile mógł, wyszło troszeczkę żenująco ” No patrz cholera jak mnie wyczaił Witam Krystian. "Wrócił" to za wielkie słowo, obecna sytuacja i mnóstwo czasu sprawiły, że pomyślałem - a może by tak sprawdzić co tam w świecie oGame się pozmieniało. Pisałeś mi jakiś czas temu o kilku zmianach więc postanowiłem zasmakować, a że sympatycznie się z chłopakami klika, to tak puki co siedzę i zwiedzam czarne dziury od środka Miało b…
-
Skoro już Cin wywołałeś do tablicy to podziękuje oficjalnie za wspólną akcję. Cieszę się, że mogłem wspomóc swoim skromnym (w porównaniu do innych) dorobkiem militarnym Jedna z tych akcji, która wnosi coś ciekawego do gry. Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w atak, jak i tych po drugiej stronie "Normańskich" zasiek. Mam nadzieję, że to nie koniec emocji na Normie, bo pomimo masowej ilości rynkowych "Czarnych Piątków" na flotę, to bardzo ciekawe Uni. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i życzę mi…
-
Długo nie gościłem, ale przy takiej okazji trzeba było zrobić reset hasła na forum Gratulacje Krystian, piękne starcie i powalający procent. Fajnie widzieć jak stara gwardia dalej złomuje w takim stylu. Ktoś z młodych graczy całkiem niedawno napisał "Kto nie zna Webbera, ten nie zna prawdziwego oGame" - to starcie może posłużyć za najbardziej klarowny dowód. Dzięki za pozdrowienia i niech dominacja trwa, pomyśl nad odświeżeniem tematu KFZ 2.0, teraz zapewne jest jeszcze większe pole do popisu Po…
-
Profesjonalna akcja w humorystycznym tonie. Dzięki chłopaki za wspólny wypad i miło spędzony czas, przypomniały się stare czasy potów wylanych przy cyferkach. Oby nie za często, coby w nałóg nie popaść - a podobno od przybytku głowa nie boli. Szkoda, że część flot jest wyłączonych z gry, byłoby zapewne ciekawiej, a tak to w sumie monotonny czas oczekiwania z lekką turbulencją na pasie startowym:) Obrońcy szybkiej odbudowy.
-
Dnia 09-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN [B-S] ________________________________________________ Duży transporter 1 Mały transporter 44.444 Pancernik 12.345 _________________________________________ Obrońca darkside [A F] ________________________________________________ Mały transporter 55.698 Duży transporter 2.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.000 Satelita słoneczny 750 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…
-
Pozdrawiam sojuszników, obrońcy co tam sobie życzy, pomimo tego, że zachowanie po starciu pozostawia wiele do życzenia. Kupię deuter !! Dnia 30-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Pancernik 118.639 _________________________________________ Obrońca gargamel [WETERAN] ________________________________________________ Mały transporter 3.052 Lekki myśliwiec 130.711 Ciężki myśliwiec 179…
-
Maluszek taki, ale też cieszy Pozdrawiam Sojusz. Dnia 27-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN [B-S] ________________________________________________ Krążownik 13.000 _________________________________________ Obrońca Tommyy [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 23.532 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor DOBERMAN [B-S] ____________________________________________…