Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 327.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zgłaszam swoją kandydaturę do klubu 5. Zawrócone stacjonuj 20* Doberman [LTs] - Kristo120 [CRANKS] - 557,62% - TOP 3 - Do Wojny 2a. Pułapka na planecie pod falangą 1* ShadowMaster [WTH] - Doberman [aANT] - - 93.57 % - Do Wojny 11. Z niszczeniem moona. [ZOO] JASKA, DOBERMAN, DIV, pOOtheBiLL - Strees [DkAs] - 4449,85% 3. FS na PZ z moona [125] i [126] DOBERMAN, MAXON, MIGOTKA [ZOO] - bosman86 [WIAARA] - 6251,74% + DOBERMAN [ZOO] - bosman86 [WIAARA] - 457,56% 15. FS multilotek [121] DOBERMAN [ZOO] …
-
A te stare dziady dalej siedzą na tym omeszonym Orionie. Jakaś dedykacja miałem nadzieję, że skapnie przy takim procencie - no nic, bywa i tak. Z Feniksa to pamiętam kiedyś był niezły pistolet, potrafił nie spać 18 dni...a teraz... Zostałeś bracie wzięty jak rumiana Jagna w bacówce... Będą pieśni o Orionie to na pewno coś tam o Feniksie będzie, zmień nick na Phoeniks albo Finix, będziesz dalej Feniks tylko taki bardziej amerykański, lepszy. No chyba, że to już po wszystkiemu, wtedy to i tak dobr…
-
No teraz wiem dlaczego mi literatki pizdły z kredensu. Piękny %.. Assassin widzę oczy mruży i pluje w monitor jak widzi takie zyski, uwierz da się takie kręcić i bez wystawek. Ty już musisz ostrożniej stąpać po Orionie, bo przez twoje pręgierzowe poczynania jestęś cały czas na celowniku. No nic złomować i się bawić. Do następnej wizyty , pozdrawiam
-
Tak wiem, obity straszliwie, no ale gęsi trzeba było przygasić Za dużo ich..także lud Orjona pewnie wdzięczny będzie bo takie stada zawsze niebezpieczne. Kilkadziesiąt banieczek na plus jednak jestem (o dziwo). youtube.com/watch?v=Xu3FTEmN-eg Agresor DOBERMAN [Zoo] Flota: D.transp. 2.555 L.myśliw. 72.258 C.mysliw. 33 Krazownik 34.375 O.wojenny. 94 Bombowiec 83 Panc. 25.659 Niszcz. 4.499 Obrońca Pradawny_czlonek [Pradawni] Flota: M.transp. 1.056 D.transp. 2.522 L.myśliw. 9.959 C.mysliw. 109 Kraz…
-
Widzisz nic nie pojmujesz, nie ma zatem sensu ciągłe zwracanie uwagi na pewne rzeczy, myślałem że więcej masz oleju w głowie. "Tobie nie chce się wierzyć" No tak ... skoro Tobie nie chce się wierzyć to już tak musi być. Ty za to nic poza żółcią i jadem na tym i innym Uni nie pokazałeś, Twoja gra opiera się na bezpodstawnych oskarżeniach i zawiści. Piszesz tu o teamie, że przymykają oko na moje rzekome oszustwa :]. Tak się składa, że to SGO Marcepan wręczył mi bana na poprzednim Uni za Push Ekstr…
-
Heh Zedd, teraz już wiem kto takie dyrdymały rozpowiada po Unii. Wszystko kręci wokół gromadki niedorozwojów, którzy mają kompleks Dobermana...to nie ja podkręcam atmosferę, ale właśnie gracze Twojego pokroju. Masz jakieś dowody, to przedstaw proszę wraz z innymi publicznie - niech się okaże jaki to ja zły jestem. Znalazłeś sobie gromadkę przydupasów, którzy mają problem z podtarciem sobie tyłka, grasz mędrca i wywlekasz jakiś stary pręgierz z innego Uni. W portfelu też mi każdy siedzi i wie ile…
-
Cytat od Michal10: „Pozwolę sobie wpisać się.. Dobermanku, piesku drogi, czy Ty jak wbijesz sobie coś do łba raz, to już wybić nie możesz? Wbiłeś sobie do główki że konto "pogoniłem za kase" i się tego trzymasz jak rzep psiego ogona. Wiedziałem że przekazanie konta rybakowi ze Szkocji nie jest najlepszym rozwiązaniem ale wtedy miałem mały wybór i jeszcze mniej czasu na to. A może, skoro tak Ci nie daje spokoju rzekome sprzedanie mojego konta, przypomnisz nam swoje urlopowanie swego czasu? Hmm to…
-
No to teraz się podziało na Orionie, konto Michała10 pogonione za kasę (bynajmniej tak słyszałem) wchodzi do WIAARY i dostaje złoma. Wiara czyni cuda...jak to piszą przedstawiciele tego sojuszu z uśmiechem na ustach złomując konta które schodzą z urlopów, wybywają z bunkrów i w tajemniczy sposób giną w otchłani sojuszowej hipokryzji. Tak Michał10 był cichym sprzymierzeńcem sojuszu WIAARA, tym większa frustracja. Tak szybko jak pojawił się PZ unie obiegła nowina - Doberman kupił konto i zezłomowa…
-
[123] i [124] DOBERMAN [ZOO] - shock [DkAs] - 6152,62% - TOP 1 SOLO + 916,57% + Farmingi moonów
PostCytat od gandalfbialy28: „Nie pogratuluje tym razem tylko shockowi zyczę sz/o a Tobie dobi dalej ładowania kasy w przenoszenie planet!” Gandalfie pomimo Twojego bełkotu dobrze Ci poradzę, rada z głębi serca i szczera. Nie inwestuj we flotę, wrzuć w coś Co Ci zostanie po demolce jaka Cię czeka. Pozdrawiam i skończ pisać głupoty, bo ręce opadają.
-
[123] i [124] DOBERMAN [ZOO] - shock [DkAs] - 6152,62% - TOP 1 SOLO + 916,57% + Farmingi moonów
PostNo ok trzeba wstawić, bo już mi się nie chce na PW odpisywać. Jak już każdy wie dziś w nocy "jebutnęło" na Orionie, ZOO wraca do gry zmazując niefortunną i nonszalancką zagrywkę Maxona. Wczoraj po ataku Shocka na PIteraPana, czaiłem się z na kontrę recków, no niestety Shock podzielił rekiny umiejętnie, do tego doszły jakieś recki osób trzecich więc sprawa została olana. Trzeba zatem było się przyczaić i mieć nadzieję, że nie trzeba będzie dymać przez pół gali. Całą akcja z założenia miała wyjść …
-
Mizerne te Orionowe solówki, także trzeba było spiąć poślady i zaczaić się na grubego zwierza. Idealny wydawał się Rufi, więc obrałem sobie cel. Niestety przez ostatnie kilka dni padałem na mordę pierwszy, czekałem aż FS poleci i doczekać się nie mogłem. Wczoraj w nocy nareszcie oczyścił moony, szybka konkluzja - alkoholówa u Rufiego, trza działać. Całego spektaklu, działań, potyczek, problemów, frustracji i innych piźdźieństw nie będę opisywał jako, że po pierwsze nie mam w zwyczaju, a po drugi…
-
Małe fajerwerki na dobry poranek. Nie wszystko się po myśli ułożyło w tym starciu, wybrałem opcję szybkiego przemiału z mniejszym zyskiem. Jak się okazało, źle wybrałem. Pozdrawiam wszystkich, który postawili już na mnie krzyżyk i oczywiście sojusz MJETKI youtube.com/watch?v=3dm_5qWWDV8 [center]Starcie następujących flot: Agresor DOBERMAN [MJETKI] Flota: Krążownik 18.260 Pancernik 18.289 Obrońca zagi [RA-BUS] Flota: Mały transporter 7.831 Duży transporter 463 Lekki myśliwiec 69.047 Ciężki myśliw…
-
Ale "hukło", aż mi literatki z kredensu wypadły. Godny procent więc strata złomu nie boli zapewne. Nie chce, ale muszę pogratulować Bo to na takie bitwy się czeka w tej grze, cała esencja OG. Zatem szybkiego przetopu i odbudowy zarazem, zarówno obrońcy jak i atakującej stronie. Idę po bułki..
-
Cytat od Balrog66: „mało popisowe te ST” Nikt nie twierdzi, że fajerwerki i kunszt łowcy. Cytat od Mocny Zawodnik: „przeniesienie moona o ile dobrze pamiętam trwa dobę..... tutaj czas x2 więc 12h” Tytaj też 24h, x2 nie działa wpływa na przenosiny. Cytat od Balrog66: „akcja z Piotrem, jak i z większością, wygląda tak, że doberman przenosi sobie w nocy moon'a w twój układ, ściąga Ci moon'a, ściąga Ci flotę” Większość ? Wiesz chociaż ile relokacji zrobiłem na Uni, że wygłaszasz takie poglądy. Znajd…
-
Pod te jajka coś dla oka i coby Mroczną Lady zadowolić, bo coś ostatnio wybredna, że małe procenty To moje ostatnie przedświąteczne, więc Wesołych Świąt Życzę Wszystkim. I do zobaczenia (mam nadzieję) w tym dziale w kwietniu. Pozdrawiam wszystkich, Dyngusa, Jajka, Alleluja i jeszcze jakie tam inne rytuały. Uciekam gotować żur i piec schab, coby się ożreć jak świnia. AVE i nuta chrystusowa youtube.com/watch?v=Meh5BXBdx_A [center]Starcie następujących flot: Agresor DOBERMAN [dlV] Flota: Mały trans…
-
Acra widzę, że na bieżąco śledzisz temat - nie irytuj się tak, mój post nie miał nic wspólnego z Tobą i nie był w Twoja stronę kierowany, odpuść już sobie moralizowanie. Inteligentny z Ciebie człowiek, daj na luz bo zaczynasz pajacować z tymi wzmiankami o wodzie sodowej i Wielkim Dobermanie.
-
No wiec...yhm zaczynamy Krwawy poniedziałek wstrząsnął Orionem, cala topka poturbowana, cudów nie było, wróg poległ – ale nie do końca, bo nas tez trochę poranili. Ostała się osłabiona flota Takiego, wiec trzeba było czujnie śledzić poczynania, bo piękna solóweczka była na wyciągniecie reki. Dlatego przyczajony jak chrabąszcz, czekałem na odpowiednia chwile żeby zadać cios. Wczoraj, kiedy wszystko wskazywało na to ze nic się nie wydarzy i leżałem już w ciepłym łóżeczku z pilotem i papierem toale…
-
Nie rozumiem w jaki sposób zabawa może uderzyć do głowy. Może i faktycznie mój sposób przekazu jest mało zrozumiały dla większości forumowiczów, no bo w końcu jest to mój sposób na zabawę. Ja nie uważam wypowiedzi na forum za normalne stosunki międzyludzkie. Zapewniam tu rozrywkę sobie i innym, mam bynajmniej taką nadzieję, a konflikty (inaczej rzecz ujmując "pyskówki") forumowe, są jak najbardziej wskazane, w końcu na tym ta gra polega. Gdybyśmy się wszyscy kochali i darzyli sympatią, rzygałbym…
-
Cytat od Acra: „dla mnie jest nie do przyjęcia i mimo, ze można mieć wiele racji co do ewidentnie niskich lotów wypowiedzi kilku osób to jednak Doberman potrafił zniżyć się do ich poziomu.” A i tu drogi kolego masz wiele racji, potrafię, ba nawet mogę zejść niżej. W każdym środowisku aby być zrozumianym przez grupę do której kierujesz słowa, musisz elastycznie dobierać sposób przekazu. Najlepszym przykładem może być wojsko, to że kapitan jedzie po szeregowym jak bo burej ciach nie oznacza, że ni…