Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 327.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stagnacja na Uni, stagnacja w sojuszu - nuda, postanowiłem sobie w ostatnich 2 dniach zapewnić trochę rozrywki, wczorajsza próba się nie udała, więc trzeba było poprawić dzisiaj. Solówka pobita, zarobek jest, można odpocząć i zastanowić się nad sensem dalszych poczynań na oGame. Będzie czas do przemyśleń, bo po dzisiejszej nocy szturmowej zapewniłem sobie kilkudniowy odpoczynek, zgłoszenia już zapewne czekają Co do samego ataku to dziwy i cuda na kiju się działy, opisywał nie będę bo i tak znajd…
-
Gratulacje Mousik, zawsze miło zrobić coś wymagającego nieco więcej umiejętności niż szczęścia. Przetapiaj i baw się dobrze na Librze Nie zapomnij tylko o biednych żuczkach na Fidisie
-
Dzięki Web za lot, szybka współpraca zespołowa przyniosła korzyść. Gęsi niestety były zajęte czymś innym bo wyszłoby lepiej. Normalnie takie zachowanie byłoby nie fair, no ale OCB nie raz próbowało popsuć nasze plany ataku więc powiedzmy, że odwdzięczamy się tym samym. Rafik zresztą też został zezłomowany w nie do końca dżentelmeński sposób ... Pamiętamy
-
Rozumiem, że są bardziej potrzebujący - ale za rok te pomijane teraz Uniwersa będą w takiej samej sytuacji, co wtedy ? No właśnie nic, dostaniemy tylko informacje - nie przewiduje się UF. Skoro powstaje duży projekt łączenia Uni, może warto też wrzucić do tego projektu Uniwersa, na których bądź co bądź tragedii nie ma, ale ta tragedia się zacznie w niedalekiej przyszłości. Patrząc chłodno na statystyki liczba aktywnych graczy nie wygląda tak źle u nas na Fidis (nie licząc mnożących się codzienni…
-
Na poprawę humoru po wpadce Sztywnego udało się podciągnąć nieco "topkę" w ACSie. Lot spontaniczny, że tak powiem - na czuja, tylko z deuterem mały problem był. Poobijałem się strasznie przez te ostatnie kilka dni, trzeba zakasać rękawy i posprzątać ten śmietnik na koncie. Dzięki Webber za lot - pozdrawiamy cały zespół Roninów i wszystkich znajomych. youtube.com/watch?v=3dm_5qWWDV8 Dnia 10-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN [Ronin] _________________________…
-
Cytat od ..:: RYSIEK ::..: „Wszystko ładnie, pięknie tylko te ostatnie szpieguj zostawia wiele do życzenia.” Tak dla jasności takie problemy już nie występują od bardzo dawna, zasada "bugusingu" obowiązywała ale w latach 2008-2010 z tego co kojarzę (bynajmniej ta dotycząca zakazu skanowania na 6 sekund przed wlotem floty), Ekobota chyba jednak ktoś pouczył, żeby swój wpis skasował bo wstawił właśnie regułkę z tamtych lat. Obecnie puszcza się kilka flot, recków na tą samą sekundę i nie ma żadnych…
-
Ostatnio nie udało się pozbierać, więc trzeba szybko odrabiać stratę. Recków mało na stanie, ale coś tam udało się na plusik pozbierać - no i topka odebrana. Pozdrawiam Roninów i wszystkich znajomych. Obrońcy życzę odbudowy, jeśli ma taki zamiar. youtube.com/watch?v=0jgrCKhxE1s Dnia 09-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN [Ronin] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 21.900 Pancernik 13.000 Lekki myśliwiec 222.222 Sonda…
-
No to już nie jesteś dziewicą na nowym Uni, bądź teraz grzeczny i nie świruj pawianka tak ja na FIdisie bo Cie sojusznicy wyhuśtają. Cytat od Joint Badura: „GENetycznie pogrzany sojusz w którym na wasze nieszczęście gram” Ostrzeżenie na starcie - mądrze. Gratuluję utraconej cnoty i szybkiego przetopu życzę.
-
Dwa gamonie smerfy znowu jeden przez drugiego grają hejnał na cześć parodii. W zasadzie parodiując samych siebie. "A pokaż dalej rozmowę, a ty też tak robiłeś, a ty sie pushujesz, a ty też miałeś wtykę, a ty konta kupujesz, a ty, a ty, a ty ... " Rysio pisze Kod źródłowy (1 linia) A jego kolega z załogi na to Kod źródłowy (1 linia) Istny hymn na cześć próżności. Pora kończyć ten kabareton bp zbliżam się niebezpiecznie do poziomu morza agresorów, w sumie żeby dotrzeć do Melmaxa musiałbym mieć łop…
-
Tak się bawi OCB, zaczęło się sprzątanie śmieci. 27.01.2016 21:28:29 GO Sideswipe KSF 06.02.2016 21:28:29 Multikonto (5/5)(I) + Bash (I) na Rafii - poprawka 27.01.2016 21:28:23 GO Sideswipe gogus 03.02.2016 21:28:23 Multikonto (4/5)(I) 27.01.2016 21:28:20 GO Sideswipe ward 03.02.2016 21:28:20 Multikonto (3/5)(I) 27.01.2016 21:28:17 GO Sideswipe darcy 03.02.2016 21:28:17 Multikonto (2/5)(I) 27.01.2016 21:28:14 GO Sideswipe Bosman 03.02.2016 21:28:14 Multikonto (1/5)(I) Bosman prosił żebym nie mów…
-
Gratulować nie ma czego, Rafika odbudujemy szybciutko. Skoro wszystko było tak doskonale wyliczone to po co było moona niszczyć Rozumiem jeszcze zaryzykować lot przez kilka układów, ale takie ryzyko bujając powiedzmy 6k niszczarek Rysiaczka przez gale ? Nie róbcie kozłów z poważnych ludzi. Jedyne czego można pogratulować to umieszczenia kreta w sojuszu przeciwnym. Teraz wyjaśniły się złomy na sztywnym i reszcie chłopaków, statusiki, wiadomości i jakże cenne info dzisiejszego poranka - godzina po…
-
Gratuluję ekipie OCB zgrania no i chęci do działań wojennych, nowy rok tchnął nowe życie w sojusz, nowe twarze i nowe floty też zawsze dodatkowo motywują Widzę, że sojusz Ronin został już skreślony przez co niektórych z mapy Fidis, aż takiej tragedii myślę nie ma. Na razie śpimy i chyba potrzebny jest jakiś zapalnik i ożywienie w szeregach. Poczekamy, jak nic się nie zmieni to możecie nas pogrzebać żywcem - śmiało. Nikt do nikogo żalu nie ma - a Fezzz chyba nawet się cieszy, bo jak napisał "czuj…
-
Pozazdrościliśmy ostatniego ACSa boczkom, wiec postanowiliśmy sami też coś wykręcić - tylko, że po "roninowemu" bo ta topka ataków łączonych strasznie mizerna. Starcie lekko refleksyjne bo dawno nigdzie z Rafikiem nie leciałem, były plany - ale jakoś czasu chyba nam obojgu brakowało. Dzięki Rafik za lot i wypatrzenie zabawek Darksa. Od Rafika Cytat: „ Pozdrowienia dla Roninków I dzięki za Lot Dobi jak za dobrych czasów tej Unii ” Coś tam zostawiliśmy pod choinkę na odbudowę - taki gest mikołajow…
-
Niebezpieczne stado gąsek pojawiło się na Uni, w sojuszu zaczęły się płacze, że ten Aro to już jest nie do ruszenia - no i chyba sam Aro w to też uwierzył, jak obserwowaliśmy jego ruchy gąsek to jeszcze kilka tygodni temu ładnie ich pilnował. Od jakiegoś czasu zaczął jednak latać na pewniaka (a gąski nie lubią jak się o nie nie dba) - także pozostało cierpliwie czekać na większe stadko i ruszyć z zaskoczenia. Doczekaliśmy się - i ruszyliśmy z zaskoczenia Można powiedzieć, że Webber w idealnym mo…
-
youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw Jedną nogą już byłem w wyrku i jakaś ręka boska podkusiła mnie do sprawdzenia moona Feniksa, euforia jednak opadła kiedy okazało się, że cały sojusz prawdopodobnie wita się z fazą REM. Zabrałem się więc za zabezpieczanie dobytku i sekundy dzieliły mnie od opuszczenia konta. Ostatni rzut oka na sojuszową listę i światełko z norweskiego tunelu błysnęło mi po ślepiach. Mousik, mimo że na urlopie, postanowił sobie zajrzeć na Fidis - odpaliliśmy komunikatory i światło…