Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 327.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czego w tej Chwili Słuchacie ?
*Doberman* - - Spam
PostCytat od LulzSec: „Ja nic nie mam do ludzi którzy słuchają disco polo.Natomiast oceniać może każdy więc doberman ma racje.Sam mam wielką awersje do tej "muzyki" od lat 90. Ale z drugiej strony nie ma co spinać o jakieś "lajtki". Choć różnie to bywa...( O ile pamiętam mati jest z Poznania znajdę Cie za tą Łapę w dół! ). ” Jeśli ktoś tu ma coś do kogoś to ten śmieszny koleżka Zemsta, który za kilka "dislike'ów" jego utworów wlazł na forum Starć Tytanów mojego Uni i masowo zaczął dawać łapki w dół …
-
*Doberman* - - Spam
PostCytat od ^ZemstA^: „Ja także podałem ci pomocna dłoń ale napisałem tez tego posta bo widzę ze nie zatrybiles ” Tzn nie zrozum mnie źle, ale Twoja opinia jest dla mnie nieistotna. "Trybić" więc nie mam czego, bo kompletnie nie obchodzi mnie co masz do powiedzenia - to tak w wersji łagodnej. Przejmujesz się jakimiś łapkami w górę lub w dół (w końcu do czegoś służą), więc zastanów się kto w tej sytuacji ma nierówno pod sufitem. - Ktoś kto ocenia czy utwór mu się podoba lub nie, czy ktoś kto kolekcj…
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=WuvSTulT00s youtube.com/watch?v=j1W9av3TIjU youtube.com/watch?v=nwAYpLVyeFU
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=hcQyFtHMfbs youtube.com/watch?v=pLFR7dLtdY8 youtube.com/watch?v=H9HofYb_-kY
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=WR72A7y3hiA youtube.com/watch?v=T6WzfhGwkiU
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=VAm3JjdEOKM
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=UqLRqzTp6Rk
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=1JZGFjufJEY
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=PcIlZ3luYHc
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=VqoyKzgkqR4
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=QPCdr8vR_wA
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=apegqCxBVDI
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=ZSznpyG9CHY
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=jlGBer0VoF8
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=nCS48nKSeSs
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=UzXuQbcp8Yc
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=uWlJcJT8xOc
-
*Doberman* - - Spam
PostDziś rano przy kawie tak coś mnie naszło na patriotyczne krążki. youtube.com/watch?v=zFK8GqOUcGw youtube.com/watch?v=1WzJnmg8EHQ youtube.com/watch?v=onPyOkjgCWM
-
*Doberman* - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=LbPRGDwlfqs
-
No cóż, wypada rzec dwa słowa. Agresor "Terefere" postanowił rozstać się z Fidis na dobre, zdecydował więc posłać wszelkie zabawki w mą stronę na rozwałkę. Należy więc podziękować i życzyć powodzenia. youtube.com/watch?v=wG8upRRKZvQ Dnia 13-05-2017 20:28:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor definitywnie koncze ________________________________________________ Mały transporter 16.979 Duży transporter 2.025 Lekki myśliwiec 101.596 Ciężki myśliwiec 180 Krążownik 10.487 Okręt wojenny 50…