Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 92.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. nscr [Pac-Man] ~ 339847.18% TOP 1 SOLO U 68 TOP 2 OGAME.PL
Slotare - - Starcia U68
PostJako, że mój poprzedni post został usunięty bo nie dotyczył tego starcia, napisze: Zysk Agresora ogromny, tylko pogratulować takiego Steka i Ogromnego zysku. Co do samej dyskusji, która tu się wylewa i wszelkie komentarze, chciałem napisać zanim ST bd zamknięte, że bardzo przypomina mi to inne ST na tym uni i syf jaki tam powstał(chyba wie każdy o jakie St chodzi =D?) Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl Dla noweg…
-
Rasea [Ferajna] & ZurekIV [Ferajna] & konsument [Ferajna] & Barry [Ferajna] & Vegi [Ferajna] vs. Luther [PUSH_1] ~1 483 524% TOP 1 ACS, TOP 2 ACS POLSKA
Slotare - - Starcia Virgo
PostEkipie Złomującej Gratulacje wyciągnięcia SIEDMIOCYFROWEGO WYNIKU Miałem już kasować konto, jednak coś mnie tchnęło, aby grać dalej i dobrze, takie loty warto oglądać. Po prostu Super akcja, organizacja i zgranie też wymaga uznania. Top TOP! Dla Obrońcy wszystkiego czego sobie zażyczy.
-
Juventus Turyn F.C.
Slotare - - Piłka Nożna
PostPewnie teraz wszystkie inne kluby w 1/4 bd chciały uniknąć Juventusu. Mina Koseckiego w studiu po meczu, coś pięknego =D Finał w Madrycie z Barca i rewanż za poprzedni finał, to było by coś.
-
DANGER [Misfits] vs. Slotare [LaOrden] - 7648.95% , DANGER [Misfits] vs. Jefim1980 - 3074.09%
Slotare - - Starcia Virgo
PostCo mogę napisać, Agresorowi pogratulowałem w grze to tu też wypada za wyczucie czasu.
-
Juventus Turyn F.C.
Slotare - - Piłka Nożna
PostPanie i Panowie jak typujecie jutrzejsze stracie z Atletico Madryt? Moim zdaniem będzie cięzko, może nawet porażka 2:1, ale ogólnie awansujemy, Max da radę w rewanżu.
-
Cytat od Qnick: „Śpieszę z wyjaśnieniami, bo chyba mnie nie zrozumiałeś. Sparafrazowałem jeden z cytatów z filmu "Chłopaki nie płaczą". Obejrzyj, polecam Również uważam za x1x1 to już przeszłość. Po drugie napisałem, że nie ma nic za darmo, tak więc nie wiem skąd wyjechałeś z tym komunizmem. Takie czytanie między wierszami zajeżdża skrajną prawica i robieniem gownoburzy z niczego. ” w filmie "Chłopaki nie płaczą" są kwestie: -co tam w wielkim świecie słychać? -a co kwa** gazet nie czytasz? Więc …
-
Cytat od Qnick: „Cytat od Slotare: „Ja osobiście grałem na uni 24 x1/x1 i bez anty i w ogóle nie widziałbym chęci grać na takim uni. Wszystko poszło do przodu, a Świat strasznie przyspieszył. Nowe uni powinno być x7/8+ eko flota też min x5 i badania min x12 bo czekać 8 tygodni na badanie, to masakra jakaś. ” Świat poszedł do przodu, pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty. Ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew – są potomkami człowieka, który grał na uni x1x1 bez antymaterii i…