Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Inny_koles: „Gratulacje. Bardzo ładny strzał. Flote masz odpowiednią na takie fajne St. Obrońcy Życzę szybkiej odbudowy. AVE ” Już komuś wpadłeś w oko, gratulować ? Gratulacje Steka i tak dalej trzymaj. Obrońcy standardowy pakiecik Sz/O.
Poszła ankieta o nowym uni, zaraz się dowiemy jakie będą wyniki głosowania. Dla mnie osobiście unix1 1xx1x1x tp tid to przeszłość teraz musi być wszystko więcej, szybciej, mocniej. Każda gra idzie w tym kierunku, smartfony, tablety itp + dostęp do internetu teraz a 8/10 lat teamu to nie ma porównania. Przykładów można mnożyć itp itd, kto nie ogarnia speed uni to jest taki mem z kotem [Tom i Jerry] Zapraszam w....... EOT.
Ładnie ładnie, przed chwilą u zdjąłem i już były szpiegi Gratulacje @Inny_koles i szacunek, miło się oglądam Twoje STeki oczywiście bez mojego udziało po nie właściwej stronie xD Dla obrońcy standardowo Sz/O.
Pracowity wieczór wczoraj miałeś, tyle nauczania że bunkry są złe i nigdy nie zastąpią fs'a, ciekawe tylko czy obrońcy i obserwatorzy coś z tego wyciagna. Gratulacje jeszcze raz zacietosci i wytrwałości @NoName.
Cytat od NoName555: „Cytat od Inny_koles: „Jak by ro powiedzial Bin Laden - jak dla mnie bomba Coraz lepsze te Twoje loty. Stanowczo musisz dobudowac floty ” A ta flote mam dobudować dla was czy dla siebie ?? A na poważnie mówiąc to nie mogę mieć wiekszej floty bo jeszcze bym was zawstydzil ..a po co to wam ” Albo byś jeszcze kogoś skasował w kolejnym ST, po co to komu
Na kopalnie będzie, ale straty w ataku są duże aż nie do przyjęcia . Gratulacje i dzięki za pozdrowienia, tak trzymaj Obrońcy standardowy pakiecik SzO.