Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-709 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP1 ACS iwan i BucIK i Kanclerz i Skipa i Pajderman [N D] vs LIVESTRONG [SPAM] - 21.465,23%
Qnick - - Hall of Fame
PostGratulacje spólnej akcji zysk przedni Przetapiajcie bo jest co i czekamy na kolejne booom
-
Liga typerów - dyskusje
Qnick - - Piłka Nożna
PostAle weszło to 0:2 bayernu Większość z nas tak typowała
-
Liga typerów - dyskusje
Qnick - - Piłka Nożna
Postwow w debiucie rekord kolejki
-
Liga typerów - dyskusje
Qnick - - Piłka Nożna
PostHej mogę się dołączyć do zabawy od tej kolejki??
-
Pierwszy mecz play off za nami Niemcy w 1/4 finału Zagrają ze zwycięzcą meczu Serbia - Hiszpania. Także po meczu Serbia - Słowenia, Serbowie wybrali ciężką przeprawę do strefy medalowej No ale jak się chcę medal nie ma co liczyć tylko wygrywać z każdym Ciekawe co pokażą w meczu z gospodarzami turnieju.
-
Fafi ma rację. Wolałbym na miejscu szczypiornistów o medal powalczyć z Rosją niż z Danią, która jest zarówno wyżej notowana jak i bardziej utytułowana od Rosjan.
-
Mecz Serbia - Słowenia bardzo emocjonujący Jednak w końcówce zimna krew Słoweńców pozwoliła im osiągnąć prowadzenie Moim zdaniem dla Serbów to będzie koniec turnieju, gdyż trafiają na Hiszpanie, gospodarza i jednego z faworytów do medalu. Co do naszego meczu to Azjaci umocnili mnie w przekonaniu, że ich głównym atutem jest szybkość w ataku i strzały z 9m bo w ich ilości w statystykach bili nas o głowę Jednak udało się wygrać i zająć drugie miejsce w grupie ufff...
-
mIMaS i sosenka], ncr [Z_P], WIECZNY FARMER i hefajstos [B.D. ] vs krzystyna i maxym i akuku i izza i bryk [[LaMki] ] - 78 724,71% + obrona ACS TOP 4 OGAME PL
Qnick - - Hall of Fame
PostMega akcja Gratulacje pomysłu i wykonania Jak widać każdy może wylądować w reckach Obrońcom przetopu a agresorom SzO