Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 709.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Prosimy o ankietę eko

Qnick - - DiD Nekkar

Cytat od bunia40U: „@morloc nie rozkazuj by coś wprowadzili na twoje życzenie (demokracja była i ona dalej zostaje) jeśli coś miałoby być zmienione to tylko po Ankiecie ” Twoja demokracja, która była i dalej zostaje, działa tak, że 3 tygodnie temu bez żadnej ankiety byłeś wrzucony na speed eko x7 i gdyby nie "błąd matematyczny" teraz (a raczej jutro) byś tam był.

• Cytat od priesten: „Ależ mnie bawi płacz co niektórych po informacji że Nekkar jednak nie przechodzi Sie dwoja i troją Qnick dla TWojej wiadomosci Nekkar moze dostać speed Uni szybciej niż brzydkie buty Ci piszą, nie sądze zeby team w jakikolwiek sposob deprecjonował (obniżał wartość nekkar - to dla fila) uni Nekkar. ” 1) Nie płacze 2) Dwoje się i troje żeby dowiedzieć się na czym stoimy, bo tak naprawdę nie wiem czy grać sobie spokojnie na X1, czy szykować się, że za chwilę będzie x7 3) Mógłbyś…

• Cytat od Art: „tym bardziej, że gracze z Nekkara zabiegali o zachowanie prędkości x1. Stąd też mamy taką konfigurację a nie inną. ” Jakoś 2 tygodnie temu nie przeszkadzało Wam wrzucić nas na x7... Dlatego ponawiam pytanie czy przewidujecie, a jeśli tak to kiedy, ankietę o prędkościach eko na Nekkar @Art?

• Cytat od FILU: „Teraz zgodnie z newsem że zostaniecie z pół roku x1 ” Właśnie, przewija się w wielu rozmowach to "pół roku". Skąd się wzięło? Nigdzie nie mogę znaleźć źródła.

• Cytat od FILU: „Po postach widać że kilku żałuję że nie mogą przyłączyć się do u68 bo tu jest już fajnie a będzie jeszcze lepiej bo mam potwierdzenie z kilku sojuszy z exodusów że idą na u68 . Więc nic nie da się zrobić już by ci co chcą z Nekkar poklikać na u68 przy naprawdę fajnej konfiguracji to może czas na u68 by ( niebiescy) którzy już nie mają zamiaru grać pozmieniali nicky na ( oddam) wtedy może kilku z Nekkar skorzystało by z okazji . Zawsze to jeden mniej ( niebieski ) a jeden więcej "…

• Cytat od Wisior: „@Qnick jest jedno proste rozwiązanie Nie idźcie na Nekkar Jak wszyscy aktywni gracze wybiorą u68 to na Nekkar wrzucą idlaków i urlopowiczów Pozdrawiam Wisior ” Problem polega na tym, że gram na Nekkar

• @Art Czy na Nekkar będzie ankieta, czy znana jest data i możliwości wyboru? Niezłe jaja fundujecie graczom, którzy przychodzą na Nekkar...

• Prosimy o ankietę eko

Qnick - - DiD Nekkar

Cytat od sunrise1: „Jaką macie zużycie deuteru na Nekkarze? ” Normalne, wszystko mamy NORMALNE. Jesteśmy reliktem przeszłość, dinozaurami jak to ktoś określił

• UniFusion

Qnick - - DiD Nekkar

Cytat od schweppes65: „Przed całą fuzją można było wyczyścić wieczne bany z anty , działanie uzasadnia regulamin. ” Hmmm pamiętam jak za początków mojej ogamowej kariery były bany bodajże na 50 lat. Zastanawiałem się, czy ktoś będzie na tyle wytrwały i po odczekaniu zaloguje się gdzieś w okolicach 2056 roku

• UniFusion

Qnick - - DiD Nekkar

Ja bym chętnie pograł na x1 do końca kariery w ogame, ale jestem za podniesieniem eko na Nekkar z dwóch względów: - przy kolejnej fuzji rzucą nas na x eko i jak teraz nie podniesiemy to będziemy daleko w tyle, - z szacunku dla tych, którzy trafią do Nas z "x eko", tylko dlatego że nie zmieszczą się na u68, bo nie oszukujmy się na Nekkar spłyną tylko 1. gracze, którzy mają konto na u68 i nie mogą tam przejść, 2. gracze, dla których braknie miejsca na u68, 3. i cały kolorowy idlakowo-niebiesko-zba…

• Cytat od Art: „Nekkar będący jednocześnie exodusem i celem jest oczywiście błędem, co zostalo zgłoszone. Mam nadzieję, że zostanie to naprawione bez naruszania całego systemu. Co do ankiet, uważam, że każde docelowe univeesum ma prawo do ankiety o konfiguracji właśnie z powodu napływu graczy i gracze Nekkara powinni być tego świadomi. ” @Art jest jakiś algorytm, który będzie się starał podzielić graczy 50/50 pomiędzy u 68 i Nekkar? Czy możliwe jest, że pod korek zapakujemy U68, a reszta która si…

• Cytat od FILU: „@ciap coraz bliżej Twoje konto w moich rękach No nic chyba będę musiał grac tera jako ecowiec. Pamiętasz o zakładzie że fuzja odbędzie sie bez problemów a tu rzeczywiście na Nekkar można wybrać unie jako docelowe u68 czyżby błąd którego miało nie być ” b2c16473e1ca8a27gen.jpg

• Cytat od ciap: „Cytat od Avinashi: „Już widzę te tłumy wbijające na nekkar ” Kto wie.U68 jest dużo mocniejsze. ” Ale dla nich oznacza to zjazd na X1. Ktoś z Merkury, Deimos wybiera się do nas?

• Cytat od Avinashi: „a z ciekawości zapytam na nekkar jest eko x 1? ” Tak

• UniFusion

Qnick - - DiD Nekkar

No to śmieszne trochę... Ludzie przygotowuje się na x7 i nagle info że juhu jednak macie to x1... Co będzie za rok jak będzie kolejna fuzja, reszta uni ucieknie o miliard punktów.

• Jak słyszę od moich programistów, że wszystko będzie super, cacy i mam niczym się nie martwić to już wiem, że coś będzie nie tak. Nieważne ile by było testowania, działanie na 'żywym organizmie' i setki różnych czynników mogą wywołać nieprzewidziane konsekwencje. Choćbym nie wiem jak był pewny swojego kody i zmieniał tylko jeden warunek logiczny IF, nie postawiłbym nic, że nie wpłynie to negatywnie na inne warunki. To tyle apropo kodzenia Teraz kilka pytań, pojawiło się wiele odpowiedzi różnych …

• Staszek dziś ewidentnie ma pecha. Gratulacje starcia. Mam nadzieję, że po UF pokażecie wszystkimi którzy uważali, że Nekkar jest w czarnej dup**, że się mylili. P.S Przyłączam się do życzeń dla Leszka.

• Cytat od ciap: „Cytat od Chris Matters: „a teraz i tak idzie do nas ” Tym sposobem wszystkie niedobitki z u1-u66 będą grać razem. I pomyśleć że kiedyś na tych uniach było po 6-7 tys kont... a teraz zostanie jedno. ” a gdzie się podziało u67?

• @Art wiem, że data nie jest jeszcze znana - ale mniej więcej kiedy spodziewać się fuzji - jeszcze w tym roku/pierwszy kwartał przyszłego?

• UniFusion

Qnick - - DiD Nekkar

Cytat od ReTsaB: „a może by tak wprowadzić nam na nekkar speed x7 już teraz do czasu UF skoro mamy z x1 przejść nagle na x7? Gracze mogli by przywyknąć na swoich starych śmieciach do tego tempa a nie z dnia na dzień przechodzić na x7 w nowe miejsce z nowymi ludźmi, flociarzami itp. itd. o dysproporcjach już nie wspomnę, bo idealnie tego zrobić się nie da zawsze komuś coś nie będzie pasowało. Ale skoro mamy już to wymarzone UF to ten speed na miesiąc czy ile mamy tam czekać do łączenia oswoiło by…