Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 709.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mam wrażenie, że obojętnie jakie parametry zostaną wybrane to i tak znajdzie się grupka sympatyków jak i sceptyków... Może żeby było ciekawiej GF powinien otworzyć OPEN UNI. Każdy deklaruje na początku rozgrywki parametry na jakich chce grać... no ale liczba galaktyk i układów byłaby stała dla wszystkich i już byłoby pole do narzekania...

• Handlarz z ekspedycji

Qnick - - Zadawanie pytań

Wczoraj trafiłem handlarza, jako że miałem zakupionego na evencie ze zwrotem to poprawił mi współczynniki. Ale nie zawsze poprawia.

• Kiedy kolejne odcinki, bo zakupiłem na promce sporą ilość popcornu... Panie Leszku gratulacje. Jedziesz dalej.

• Zmiana klasy gracza

Qnick - - Zadawanie pytań

Nie ma, aczkolwiek wyjątkiem był ostatni event, gdzie na ostatnim poziomie za wykonywanie zadań można było zgarnąć token zmiany klasy. Z wykorzystaniem antymaterii możesz dokonywać zmian nieskończoną ilość razy.

• Piękne fajerwerki i to na kilka godzin przed sylwestrem. Gratulacje i oby początek roku też był wystrzałowy.

• OKA - Dyskusje

Qnick - - OGame'owy Kalendarz Adwentowy

Dla mnie też event mega. Trochę odskoczni od narzekania, ale nawet tu znaleźli się marudy (iksde). Mimo kilku wątpliwości i czasem dyskusyjnie sformułowanych pytań uważam że to dobra inicjatywa i czekam na powtorke

• Cytat od wampek: „Swoją drogą zauważyliście, że o ile początkowo za piątą rangę można było zgarnąć 5 generałów, to obecnie jest już tylko jeden? ” Było 3, ale zakładam że to był czeski błąd i szybko to poprawili

• OKA - Dyskusje

Qnick - - OGame'owy Kalendarz Adwentowy

Cytat od Muniek: „Czy odpowiedzial ktos dobrze na wszystkie pytania "z wiedzy" (oprocz ostatniego) + zdobył punkty za pytania do oszacowania ? Taka osoba tu wygra pewno... ” Osoba której uda się zdobyć najwięcej punktów tu wygra pewno, ale mogę się mylić...

• OKA: Dzień 24

Qnick - - Pytania

IMG-20201224-202458.jpg

• OKA: Dzień 23

Qnick - - Pytania

Opracowanych pewnie 0, bo moje zgłoszone od pół roku wiszą bez odpowiedzi...

• OKA: Dzień 21

Qnick - - Pytania

12632

• yyyyy... tak. nagrody wszyscy mają te same. Zadania są losowo przydzielane z puli.

• Cytat od Avinashi: „Cytat od Apofis: „Ja niemiałem a co? wcześniej takie były. ” no właśniew tym evencie robię badanie i nie miałam jeszcze zadania z laborkami i badaniami - ale ktoś mi pisał że miał mimo trwającego badania myślałam, ze to naprawili, bo na drugiej uni też nie miałam nic z badaniami i myślałam, że to przez włączone badanie, ale chyba przypadek w takim razie ” Przypadek, system eventowy nie patrzy na takie rzeczy. Miałem trwające badanie i zadanie zarówno dotyczące rozpoczęcia bad…

• OKA: Dzień 20

Qnick - - Pytania

10657

• OKA: Dzień 19

Qnick - - Pytania

2900 - nie może starować, gdyż wartość punktowa floty bojowej jest mniejsza niż 3000

• OKA: Dzień 18

Qnick - - Pytania

15

• Czyli, że jak napisałem 49 w lewo i 49 w prawo to źle? @kasai Podobnie jak Ciap, jako że zadanie za 2 pkt myślałem, że odpowiedź powinna być "pełniejsza"

• OKA: Dzień 17

Qnick - - Pytania

49 układów w lewo i 49 w prawo

• Cytat od Apofis: „Cytat od buleon: „Ciekawe czy ten event jest cykliczny i cały czas się ” Tez się zastanawiam nad tym, może ze względu, że Święta i dlatego jeden po drugim. A może być dość często zależy od kuponowa anty w czasie eventu. Czyli robimy tak: 1. zbieramy tryt do 31 2. aktywujemy sztab darmowy. 3. zbieramy wszystkie nagrody 31 grudnia podstawowe i dodatkowe z 2,3,4,5 poziomu ktoś to ostatni przećwiczył że się da. ” Daje bardziej optymalną taktykę, bierze jak swoją. Jak aktywujesz szt…

• OKA: Dzień 16

Qnick - - Pytania

SOLO, próg zależny od Universum.