Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@powyginany drucik masz może statystykę dotyczącą ilości kont spełniających warunki przeniesienia na cmentarzysko dla Nekkar i u68 (tzn. ile tych 100 jeszcze będzie przenoszonych, wiadomo obarczone błędem, bo codziennie dochodzą nowe). A druga sprawa, czy na ten moment jest tyle miejsca w galaktykach, aby było możliwe połączenie Nekkara i u68? No i trzecia sprawa będą statystyki roczne? Zobaczymy kto miał największe szczęście do piratów...
-
Cytat od Star@Lord: „Ja mam klasę Zbieracz i zauważyłem że zmieniła się ilość aktywnych pełzaczy na jedną kolonie zamiast 8 teraz jest 9. Tylko nie wiem czy to jest błąd czy aktualizacja. Nie widziałem żadnego info na forum na ten temat. ” A stało się to przed czy po aktywowaniu sztabu z eventu? Czy nie miało to kompletnie związku i nie brałeś udziału w evencie z nagrodami?
-
Pytanie o ekspedycje?
Qnick - - Zadawanie pytań
PostCytat od bobro: „Rozpruwacz szybszy, więc lepiej jego właśnie. Optymalny skład to "1 rozpruwacz + 1 pionier + dt według uznania". Ale grając inną klasą niż Odkrywca lepiej się nastawić na zdobywanie z ekspedycji innych rzeczy niż surowce i flota. Wtedy wysyłaj tylko jeden najszybszy statek (pioniera) i zdobywaj handlarza, przedmioty i nie wiem, co jeszcze ” Pozwolisz, że trochę rozwinę 1 rozpruwacz + 1 pionier + dt według uznania" - ale na tyle dużo, żeby osiągnąć maksymalny poziom punktów ekspe…
-
A co to się stało
PostCytat od Torquemada: „Reasumujac, @Art zabral im pochodzace z kradziezy - auta, domy, jachty, mieszkania .... lecz zapomnial odebrac kasy. ” Pochowali surowce w banku na Kajmanach, tam jest raj podatkowy.
-
Cytat od Apofis: „ Chyba nie wiesz o czym mówisz. To, że itemy będą płatne do przenoszenia się to już GAMEFORGE ustaliło, więc my to wiemy a chcemy jedynie żeby to było na naszych zasadach. ” Naszych, czyli czyich konkretnie? Przecież tam gdzie dwóch graczy/użytkowników forum tam trzy opinie. Nie dziwie sie wcale, że nie ujawniane są plany fuzji, skutkowałoby to jedynie powstaniem wątku na 300 stron z którego nic poza kłótnią i przepychaniem argumentów na swoją korzyść by nie wynikało.
-
Cytat od Avinashi: „Cytat od Qnick: „@Apofis ostatni był 14:10 czyli jak to zwykle bywa przy eventach ogłoszenie swoje, a ramy czasowe eventu swoje... ” ostatni byl o14.10 bo wczesniejszy konczyl sie o 14.. i tak byl wtedy planowany na 14.10 ” W takim razie mój błąd. Zwracam honor. Sugerowałem się wszystkimi eventami z anty, gdzie w ogłoszeniu jest od północy, a zaczyna się po restarcie ok. 3:00
-
jumek1916 [Veto] vs. Skrzat [TEMPLARS] ~ 10539.82% - FARMING + ZBIÓRKA + BONUS
Qnick - - Starcia Nekkar
PostNiby skrzat a pochował trochę tych surowców Gratulacje, ciśniesz dalej