Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 84.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MNS [My Nie Spimy] 892,56% vs. NW0 [New World Order] % - 329 % Zakończona
maTTse - - Wojny Dorado
PostCytat od ukati: „Cytat od Acetonitryl: „Graty starć. Obrońcom SzO. No cóż, zgodnie z przewidywaniami 3 wojny na raz przerosło MNS (nie mam pewności czy jedna by nie przerosła). Przegrywają z sojuszem flotowym do 0, zaczęli przegrywać z sojuszem ekowców w którym są 2 góra 3 floty i zostało im zwycięstwo z sojuszem moonowek (bez obrazy dla nikogo ale umówmy się że wojna z inferno absolutnie była skazana na porażkę inferno). Myślę że komentować nie ma co. MNS się rozpada, połowa sojuszu dostała zło…
-
...Who let the dogs out... El Patron [M_M] vs. Commodore Miaumiau [PMO] ~ 1776.23%
maTTse - - Starcia Cosmos
PostZajefajna akcja. Gratulacje, statków masz także korzystaj. Udanych lotów. Pozdro maTTse
-
Ziuteklol2018 & Golab Sasiada [N N] vs. Night [JATA] ~ 2,161.36% [Klikane PZ z wabikiem]
PostCiężko nie przyznać, że po raz kolejny pokazujecie swoje możliwości. Jednak tym razem agresorom nie pogratuluje, a obroncy chce zyczyc sily do szybkiej odbudowy. Swój chłop, szkoda tych Twoich stateczków! Mówiłem, że brak snu kiedyś Cię wykończy Jak coś trzeba, wiesz gdzie pisać! Pozdro maTTse
-
NaVi [aPK] vs. Ziuteklol2018 & Golab Sasiada [N N] & OddamZaKwiaty [N N] & Tomee [N N] ~ 5,115.01% [(Top1 ACS) podstawka pod fs]
PostNie ma co, starcie wymiata. Panowie się postarali, niecodziennie takie floty padają. Gratuluje TOP1 ACS i czekamy na kolejnych rekordzistów. Navi, Tobie szybkiego powrotu do formy, myślę że to tylko kwestia czasu i...może jakiś rewanżyk? Byłoby ciekawie pozdro maTTse
-
Wiadomo, każdy ma swoje obowiązki i czasami potrafią one nam utrudnić grę. Dlatego obrońcy życzę szybkiej odbudowy! Queen, ustrzeliles niezła flotke. Garty! Masz swoje TOP1...czego chcieć więcej ;)? Jeżeli chodzi o Becketta to chyba chłop chciał dobrze, ale faktycznie mu to nie wyszło czasami się trzeba zastanowić dwa razy zanim człowiek coś zrobi. Pozdro maTTse
-
Taka Mała prośba która mam nadzieje ożywi nasze UNI - zróbmy coś by nie skończyło sięjuż na samym początku
maTTse - - DiD Cosmos
PostPamiętam też temat pt. Rekordy, ktory tez cieszyl sie zawsze duzym zainteresowaniem i mozna zastanowic się nad jego zalozeniem. Pozdro maTTse
-
Dorado i ja ;)
maTTse - - DiD Cosmos
PostRuszył wyścig, tym którzy próbują sił życzę powodzenia pozdro maTTse
-
Dorado i ja ;)
maTTse - - DiD Cosmos
PostSiema, pod wpływem sugestii Pinkie Pie postanowiłem założyć ten temat aby podnosić aktywność graczy na uni Cosmos. Także przechodząc do sedna. Jak każdy juz pewnie z Was zauważył 15 sierpnia otwarte zostanie nowe universum. Jaka byla Wasza pierwsza myśl po zobaczeniu tej informacji? Czy ktoś z Was planuje założyć konto na tym świecie? Jakie macie zdanie na temat podanych współczynników? Czy otwarcie Dorado wpłynie negatywnie na aktywność naszego uni? Zachęcam wszystkich do podzielenia się Waszą …
-
Taka Mała prośba która mam nadzieje ożywi nasze UNI - zróbmy coś by nie skończyło sięjuż na samym początku
maTTse - - DiD Cosmos
PostPomysł dobry! Sam pomimo mocno okrojonego czasu na grę i powrocie do ogame po chyba 8 latach coś tam sobie klepie na tym uni. Często zaglądam na forum i pomimo, że prawie nikogo tutaj nie znam, zdarza mi się coś skrobnąć w temacie obcej osoby jak widzę ładne starcie. Pozdro maTTse