Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Piwo lej, piwo lej barmanie piwo lej, pamiętaj o pianie, równo lej, albowiem ja pragnienie mam
Bardzo ładnie, gdyby nie ten kac to ja bym go spakował
Dla pewności napisze ticketa
Wpisuje się bo mi zagrozili ze mnie z soja w£¥€#%olą jak się nie wpisze Pavcioszowi graty, a Muszce kupy
Witam Derp, wpisuje się bo też kazali graty ST, a obrońcy SzO
Super starcie moja szkoła, tak dalej panowie
Pewien Legionista wam tego złomu nie wybaczy
Brawo debiutu Nie ma to jak nieszablonowe zlomowanko obrońcy Szo!
@sheaker w Minionkach mamy pewnie zasady Na przykład zawsze dotrzymujemy umów zawartych z innymi graczami nawet gdy nie mamy ich w buddy. Dział ST traktujemy jako dział do którego wrzucamy starcia, a nie farmingi i najważniejsze nie kradniemy cudzych powiedzonek
Cytat od Assasin N-D: „@gargamel - widzę Cie z powrotem ” 9d4c7ab89b22b.gif Fajnie że prócz Minionkow ktoś jeszcze lata na innych graczy Lolomido SzO!
@Poka Bydlaka Smierdziela piękne starcie, oby więcej takich! graty i zlomuj dalej
Brawo Trampek, dawno nikt nie trafił innego gracza, wszyscy tylko na te 16 latają Minionki jak widać są poziom wyżej niż inne sojusze Obrońcy SzO
Patrzcie go znów zaczepia, Katakuri grzej silniki
Bardzo szybka odpowiedz na zaczepki Hellmonda w naszą stronę w starciu Scofilda Graty Starcia ale podnieś nn żeby recki szybciej latały Obrońcy
Graty starcia, lepszy ptaszek w reckach niż N-D na dachu Obrońcy
Pięknie, jednak się czegoś ode mnie nauczyłeś, jeszcze pare lekcji i zrobisz top1 solo
Graty Trampek udanej rozbiórki, recykling niskiego domku to nie jest przyjemność ale nasz obowiązek Obrońcy
Ile tych niszczeń było wysłanych? 35? Cytujac klasyka, chcieliście Wyruchać Derpa, a to Derp wyruchał was Obroncy
Piękne trafienie, co generał to generał! Przetapiaj i rośnij ”tłuściutki”
Graty Trampek starcia! Jak to Wenta powtarzał „mamy dużo czasu” Z Twoim skillem tej wojny nie dało się przegrać