Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-209 z 209.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no to niezłe zamieszanie narobiliście. Nic nowego Gratulacje, pakujecie w recki po kolei.. strach się bać, zaraz wszędzie dookoła będzie (u) Wielkie :beer: dla was przy okazji, Koniu musimy w końcu na tą wawe uderzyć Laseczki czekają na nas
-
nic dodać, nic ująć wyszło kozacko ! graty graty graty ! viva levativa !:brawo:
-
prion minus, Asphalt, Densflor, monowka i Rentek [WzB] vs space - 7063,71% + pięć życzeń + TOP1 ACS
PostZiutek dzięki za link Pograłbyś coś na mizarze pałkersie Graty za wlot, przetapiajcie i do następnego Obrońcy pakiet
-
Cytat: „4. [*]Twój raport musi być skrócony, ale kompletny. Raporty skopiowane prosto z gry są zdecydowanie za długie. Założyciel tematu tj. osoba wklejająca raport zobowiązana jest go odpowiednio skrócić. Skracanie raportu polega na usunięciu środkowej części bitwy czyli wymiany ognia. Pozostaje stan obu flot przed i po bitwie oraz podsumowanie bitwy (zrabowane surowce, straty agresora jak i obrońcy, szczątki, procentowa szansa powstania księżyca). W przypadku bitew ACS należy rozdzielić nicki …
-
Cytat: „Przemek 49 napisał(a) To zapraszam na uni49 to nawet na moja flote nie chca latac atmosfera przyjazna a Top 1 i 2 To górnicy wiec wile nie lataj najlepszy zlomiazr z top 10 tez wiele nie lata bo nie ma czasu. Ale napiszcie na jakich uni sa takie przychlast ze po 10k lataja bo ja jakos nie moge wto uwiezyc :quasi:” na uni 53 jakiś czas temu grałem. Miałem zaledwie 50k pkt... Wtedy jeden pan z top 6 się na mnie uwziął i latał na każdą moją planetę po 6x (miałem blisko siebie kolonie). Pros…