Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 209.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzień przed złomem kasy ja na niego lecialem, niestety tak dlugo zwlekalem z wyslaniem floty ze sie zalogowal w trakcie następnego dnia skanuje, flota stoi... leciec czy nie lecieć? Po 16 z hakiem wysłałem recki.. jakoś po 16:30 patrze, zlom leży bym sie zebrał wcześniej to może bym Cie uprzedził Gratulacje, ostrzyłem jakiś czas ząbki na ten cel, a muszę obejść się smakiem miłego przetopu, a kasie pakiecik (i nie loguj sie więcej jak ja lece )
-
Najlepszym też się zdarza wtopić, niezłe stadko skorupiaków pustoszyło okolice. Skoro odbudowa będzie to życzę jej w expresowym tempie Scofield. A do tego działu zapewne wrócisz szybciej niż się spodziewamy Zakasaj rękawy i do dzieła Obrońcom gratulacje. Cierpliwość popłaca
-
Też już trochę paliwa spaliłem na Daniela skubaniec się pilnował, tym bardziej wielkie gratulacje, się wstrzeliłeś idealnie. Danielo już raz złom złapałeś i zapowiedziałeś odbudowę.. odbudowałeś konkretną flotę. Mam nadzieję, że nie stracisz zapału do gry i będzie ekspresowa odbudowa także i tym razem
-
Witamy Wielokrotnie podglądałem sąsiada. Trzymał sporo surowców i floty w bunkrze. Spokojnie klepałem lmki żeby w końcu go odwiedzić. Po wczorajszym skanowaniu ukazało mi się 200k sond, których wcześniej nie udało mi się namierzyć. Wiedziałem, że sam się nie przebiję. Z pomocą przyszedł Piotr smile.png Lot był spokojny i bardzo senny.. ale jakoś dotrwaliśmy do końca. Złom w całości u nas smile.png Obrońca zalogował się godzinę po starciu, ale do tej pory się nie odzywał. Pewnie miało być poranne…
-
900kk zysku, miazga.. do tego stale rosnąca ilość pancerników.. robi wrażenie. Gratulacje Special, masz dobrą passę (a celów coraz mniej.. ) Ziutek powodzenia w realu
-
Szacunek dla obrońcy, powodzenia w realu, słuszna decyzja Oryginalne odejście, dałeś innym szansę wykazania się i zabawienia.. Fajna rywalizacja wyszła, coś ciekawszego niż lot na bfs Recków zabrakło, zysk byłby masakryczny. Ale 520kk przytulone na otarcie łez, top 1 ACS sojuszowo dla heheheee pewnie długo nie do pobicia. Gratulacje dla was
-
Witam Jest to mój debiut solo w st Pana purustatud pistoda obserwowałem od kilku dni.. Fsy na stacjonuj między planetami posiadając dwa moony w układzie.. Regularnie odbierał flotę, a w międzyczasie słał farmingi z innych planet. Raz mu się zdarzyło zostawić flotę na 19 godzin.. tak się zbieraliśmy z acsem, że godzinę przed dolotem się pojawił. Dalej sobie podglądałem go falangą i budowałem stateczki żeby go ustrzelić solo. Dzisiaj przejrzałem planety - pusto.. leci fs, brak farmingów z koloni,…
-
Pyszny, soczysty, krwisty stek Moniko i Kamilu Piękny wlot, a pomszczenie kolegi dodaje jeszcze lepszego smaku do tego starcia Gratulacje dla was kochani Należy wam się zasłużone piwko (ewentualnie nasze ulubione zabawy po 22 )