Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 101.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siemanko Ogejmowe świry! cool.png Na forum ludzi coraz mniej, ale patrząc wstecz lata świetlne widzę tutaj wątek "hazardowy" - kilka tematów niżej o pokerze, a w dziale Piłka Nożna jakaś namiastka typerii / typowania była. Wiec może jeszcze tu żyje jakiś miłośnik lekkiego hazardu? Pseudo Pandemia się kończy, a sport wraca powoli na zdrowe salony. Jak wszyscy wiemy sport czyli zdrowie, a my jesteśmy tymi leniami z ślepiami wlepionymi w obrazki gdzie zmieniają się cyferki - taki nasz już fetysz. P…
-
- Każdy wydaje pieniądze na to co chce, dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, a po drugie nie zagląda się do czyjegoś portfela. Jeżeli mowa już o "dopalaczach" w Ogame to jedyny sens (przynajmniej dla mnie) - o ile chce się grać z myślą na lata, a nie do next uni... to jest załadowanie konta za jakąś bajońską kwotę rzędu 20 zł w okresie niżki. Po czym kolejne czekanie znowu na event ze zniżką na pola do planeta i tak oto tym sposobem kupujesz +6 do matki. Konto masz "niby wieczne" - nie usun…
-
OKA: Dzień 11
Post1:50:6-3:50:6
-
OKA: Dzień 10
Post82
-
OKA: Dzień 9
PostPytanie trochę niedoprecyzowane, albo chodzi o 2009 rok i redesing: OGame Redesign - wersja 1.0, Universum Andromeda (101), Universum Barym (102) Albo o wersję 7.0 czyli rok 2019: Wersja 7.0.0 Jeżeli chodzi o konkret "który mamy do dzisiaj" to czyli 2019 wychodzi na to, chyba że chodzi o obrazki z tego pamiętnego mono-dwukolorowego. Dwie odpowiedzi powinny być wzięte pod uwagę na plus. Moja odpowiedź: 2019
-
OKA: Dzień 8
PostZapewne ART.
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
OKA: Dzień 6
Post45+37+42=124 124*8=992 pełzaczy 992*110% geolog=1001 pełzaczy (bodajże po zaokrągleniu w dół).
-
OKA: Dzień 5
Poste9fb0521c98b939amed.jpg
-
OKA: Dzień 4
PostUniwersum 50 ogame.fandom.com/pl/wiki/Universum_50
-
OKA: Dzień 3
PostPlanety na pozycjach (może 7)8-10, a przede wszystkim na pozycji 8. announcement_ogame_pl_a658286f25a55e87ff4f9708cc553974.png
-
Panowie i Panie, to tylko zabawa czysty 4fun, o bajońskiej wartości nagrody jakieś bagatela 4-paka Królewskiego z Żabki, więc luzujcie poślady. W 1 dzień wystarczyło wpisać w Google słowo klucz: Ogame i masz odpowiedź. W 2 dzień wystarczyło wpisać w Google słowa klucz: Art Ogame i klik w 1 wątek = masz odpowiedź.
-
OKA: Dzień 2
PostModem był, a później GO, cały temacik o nim. "Razem z kolegami założyłem sojusz Imperium, później migracja do Eridanus... Jednak czułem, że sama gra mi nie wystarcza :D. Forum OGame.pl potrzebowało pomocy, moderator działu Pierwsza Pomoc, FAQ. Zgłoszenie na Operatora Gry, a potem to już z górki :), Super Operator gry i aktualnie Administrator (czyli drugi po Bogu cool.png )." Art PS. Adanio to kozak pamętajcie.
-
OKA: Dzień 1
PostData wydania: 3 października 2002
-
Pomysł I Możliwość wyboru czy chce się kupić dopsa/item/upgrade za antymaterię kupioną lub znalezioną, bo na ten moment z tego co zauważyłem ściąga wiadomo w pierwszej kolejności z "kupnej" antymaterii. Fajnie by było, jakby była możliwość - większa wolność wyboru, a to się ceni. Pomysł II Możliwość "ustawienia w ustawieniach" o powiadomieniach/wiadomościach - wyłączenia/włączenia z opcji Inne/Związki&Transport. Przyznam szczerze, że praktycznie w ogóle tego nie czytam, wydaje mi się, że generuj…
-
Otwórzcie w ramach testu/sprawdzenia, a raczej ludzkiej psychiki jako projekt badawczy/psychologiczny serwer z cyklu: NO RULES Dajcie jakieś "x" podstawowe prędkości, ewentualnie jakoś dziwnie zwiększone, ale nie w tym rzecz... Brak zasad gry FAIR PLAY - czyli zezwalanie na multikonta, ataki na jednego gracza bez limitu, po prostu pozwólcie na wszystko co jest teraz w regulaminie zakazane. Oczywiście z wyjątkiem kultury osobistej i jakiś patologii ogólnie mam tu na myśli np. wyzwiska. Na pozosta…