Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 101.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dodatkowe pola na planecie / księżycu

Ardnas - - Gra

Nie mieszajmy innych dopsów. Różnica z polami na planetach, a na satelitach jest taka, że na księżycach to tam nie dużo co pobudujesz, a jak już budujesz max-opór to liczony czas bunków jest w tygodniach-miesiącach-latach... Zresztą co to za różnica, skoro sam pomysł jest dobry dla samej firmy i graczy. PS. Z dopsów energii to nawet nie korzystam, sam mam w ekwipunktu z 50 dopsów 20% energii, kompletnie są mi niepotrzebne. Cena dopsów na rynku była śmieszna, nawet dobrze, że to zlikwidowali bo k…

Ardnas - - Gra

W ogóle tak swoją drogą, to CZY JAKIEKOLWIEK PROPOZYCJE ZOSTAŁY KIEDYKOLWIEK WPROWADZONE, CZY ZAKŁADANIE TAKICH TEMATÓW BĄDŹ PODOBNYCH TO TYLKO MRZONKI, MARZENIA ŚCIĘTEJ GŁOWY?

• Czy najlepszy to nie wiem? - Oglądałem grubo z 5 razy, może przez to 2 razy siedziałem w puszce. W necie bez problemu do znalezienia obejrzenia w dobrej jakości. Prorok z 2009 roku którzy otrzymał kilka znaczących nagród.

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Ardnas - - Spam

Ooo tak się dobrze budzić i zwozić surę! youtube.com/watch?v=EYY6zPu4BJ…dM0VsdVdHTUv0ynO&index=17

• - Paka metalu po 60k za antymaterię (czyt. next epizod wymiana u handlarza za 2000/3500)

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Ardnas - - Spam

Pozdro! PS. Przy tej skocznej muzyce lece WR, CL i Gausa we flociarzy, a oni płączą, wysyłają PW... Ja zawracam z litości i cieszy mnie widok tych zatamowanych łez na ich policzkach. Nic dodać nic ująć youtube.com/watch?v=3P2Pr6kUxtA youtube.com/watch?v=wMGSgsOUKt…EdM0VsdVdHTUv0ynO&index=4

• Teraz będzie terraformer zapewne, albo dok sojusznicy.

• Dodatkowe pola planety/księżyca

Ardnas - - Gra

Podbije, bo tak nie może być i pola mają się symować od 2021!

Ardnas - - Gra

Moim małym celem było wykupienie: - 2020 +4 pola - 2021 +9 pola itd. Teraz już tylko +20 pół wchodzi w grę, totalny bezsens ze strony firmy uważam, tak by zdecydowanie więcej zarobili, a pola wcale jakoś diametralnie nie kułją w ranking i nie premiują/szkodzą graczom.

Ardnas - - Gra

Właśnie się trochę zrobiłem w przysłowiowego "konia" ponieważ myślałem, że wykupione pola do np. planety się sumują czyli miałem wykupione +4 pola, to jak wykupię +9 pól, to będę miał razem +13 pól, ale jednak jest inaczej, bo dopalacz +9 pół kasuje +4 pola. PS. Doładowania z NJU na karte nie działają. To powinno sumować się! Pozdrawiam!

• - Usunięcie błędu NOTORYCZNEGO WYLOGOWYWANIA To było dobre!

• Trzy litery święte... De.O.Ka... "Ja gram w Ogame... Ty wiesz co jest grane..."

• Wydarzenie roku w Ogame 2020?

• Co Wy na to? - Na początku podajemy swoje propozycje do końca lutego, ewentualnie do 24 stycznia, a później do połowy lutego ankieta z głosowaniem. Jakie najbardziej zmiany Was dotknęły zaszokowały? - Event z nagrodami - DOK KOSMICZNY - Ucięcie dogodnień Odkrywcy - Zamknięcie rynku Co tam jeszcze? Piszcie śmiało!

• Przecież zaczynanie na nowym UNI to jest dla tych co dostali massowego złoma na wcześniejszym UNI i włączyli urlop. Ja tam nie wiem, po 10 latach wróciłem do gry, na Aquariusa i tam mnie trzyma na razie od kwietnia i nie śni mi się zmieniać serwera. To trochę jak zboczenie jakieś musi być, co nowe UNI to nowe konto, tylko po co? By w wyścigu przez te 2-3 miechy być w topce, ewentualnie nie? Ogame to gra na lata moim zdaniem, dla cierpliwych...

• Nocny gwałt na śpiocha... Jeszcze tam 3 raporty powinny być z wlotem z 888 GŚ, 666 GŚ i 444 GŚ. To tyle, udanego 2021! Dnia 05-01-2021 04:47:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wisniakrk ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.222 _________________________________________ Obrońca Ardnas [SGU] ________________________________________________ Mały transporter 32.604 Duży transporter 19.871 Lekki myśliwiec 542 Ciężki myśliwiec 673 Krążownik 1.379 Okręt woje…

• To teraz będzie pewniak - fuzja w 2021.

• W ogóle to kiedy wyniki?

• Dopalacz - Prędkości Flot

Ardnas - - Gra

"Telepolter flot"

• Cytat od Apofis: „Można odbierać nagrody nie po kolei? Ja już mam osiągnięte 12500 ” Tak, ja jeszcze nie odebrałem 2 i 3 nagrody, bo szpiegowska w trakcie i jeszcze Fabrykę Robotów chce podnieść na max do jutra ile fabryka dała.