Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 90.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zygunia [KOMORNIC] & ReTsaB The End [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & WieprzSS [KOMORNIC] vs. Warka [COMA] ~ 651561.83% - TOP1 ACS UNI 68, TOP3 ogame.pl
Warna - - Starcia U68
PostGratulacje atakierom bo się należą jak psu buda a Warka się nie poddaje wróci silniejszy i mam nadzieję odbierze co swoje
-
Gratulacje! zostałem spakowany pierwszy raz od łączenia uni32, i do tego nie BFS tylko trzeba było się chwilę zastanowić i pomęczyć dużej floty nie miałem, jest dok i dobre eko, damy radę to tylko gra masz teraz zapas dexu, na sporo soczystych STejków. Czas dzisiaj nie bardzo pozwalał się zastanawiać co się dzieje, i wyszło jak wyszło, jeszcze raz szczere gratulacje!
-
Lobby- problemy kto ma ?
Warna - - Błędy w grze
Postdalej nie działa... ale jak zacznie wreszcie to będzie trzeba szybko skanować okolice
-
Wisior [P N] & Andre [DoF] & rollo [COMA] & ReTsaB [KOMORNIC] vs. aleeff ~ 14359.09%
Warna - - Starcia U68
PostRollo ale ty się rozlatałeś przez te S&D, normalnie tyle Steków to przez rok nie zrobiłeś co teraz Gratulacje kolejnego udanego ACS i % do S&D, jedziecie ostro
-
Mallory [DoF] & Warka [COMA] & fnk [P N] & Kromak [P N] vs. dziob [3 X] ~ 98143.53%
Warna - - Starcia U68
PostPowinienem za życzyć sobie zwrot kosztów za strzelanie falangą i czujność po 5k dexu od każdego atakującego i do tego od każdego po 1 życzeniu wiecie, informacja jest w cenie Gratulacje STarcia, na wysoki % z pięknym zyskiem, cieszę się że mogłem dołożyć swoją cegiełkę do tego RW.