Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-38 z 38.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lobby nie działa!
PostCytat od arts: „Przestań zwalac na kogoś czyjeś błędy. Było info. Nicsię nikomu nie stanie. ” Skąd wiesz, że nikomu nic się nie stanie? Powinna być blokada ataków na 24 godziny
-
Czy można coś zrobić z automatycznym tworzeniem kont na nowych uniwersach. Nie wiem jak inni gracze, ale ja od jakiegoś czasu, co pojawi się nowe uniwersum mam zakładane z automatu w lobby konto. Już się powoli przyzwyczajałem ale teraz na Fenrirze to już przeszło samo siebie, bo dostałem 3 nowe konta angry.png angry.png angry.png angry.png angry.png angry.png. Proszę o naprawienie błedu w grze
-
Próby moonowe
Andre1974 - - DiD Xanthus
PostSzukam chętnego to prób moonowych po 2856 sond Nick w grze - Andre1974 Edit 10.12.2018 - próby zakończone
-
Uni Fusion
PostDla mnie ogólnie wszystko jedno czy wybijecie się przed czy po UF
-
Uni Fusion
PostTu się z Tobą nie zgodzę. Właśnie, że zyskują flociarze. Większość TOP flociarzy ma i tak bardzo dobre eko więc nie traci. Jeżeli pojedziecie górnika takiego jak ja, to nie wiele straci, przynajmniej w moim przypadku. A wystarczy spojrzeć na ostatnie starcie Heheszków z SOS-em, padły floty które mogły powalczyć z Rhea i Uriel
-
Uni Fusion
PostCytat od ciap: „A macie: punkty z dziś united.giercmania.pl/OGame/Dobowe.xlsx ” Dziękuje, wszystko ładnie ale w zakładce G8 brak sortowania, w pozostałych zakładkach jest
-
Uni Fusion
PostCytat od wojtas295: „Analizowałem ich punkty i zdaje sobie sprawę że prawie z top 10 wyląduję poza top 100 ale oni mają 3 razy więcej punktów patrząc do mojej aktualnej pozycji. Jest to sporo ale porównując ich wiek uni prawie o rok więcej i większe speed to jest to do przełknięcia. Jeśli ktoś będzie miał czas i chęci do gry to może szybko awansować w górę. Na pewno gra stanie się ciekawsza i można wiele ciekawych osób poznać. I albo jako Xanthus zagramy zespołowo albo damy się wybić. Będzie się…
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
Andre1974 - - Piłka Nożna
Post1. Niemcy - Brazylia 1:0 2. Lewandowski - 6 bramek 3. ćwierćfinał, 1 miejsce w grupie, 10 bramek
-
Wymiana prób moonowych
PostWymienię się próbami moonowymi po 715 lm, kontakt w grze, pisać na Andre1974 Edit. 05.03.2018 Próby zakończone