Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 38.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 10
Post392
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
Niszczycielska furia Zniszcz jednostki (1 x Duża powłoka ochronna) w walce przeciwko graczowi zniszczenie dużej powłoki rakietą nie zalicza zadania
-
OKA: Dzień 1
Poststart ogame - 1 stycznia2002 start polskiej wersji - 20 stycznia2005
-
Dlaczego jak kliknę w zakładkę surowce to pokazuje mi na ikonce zbieracza max:927 a jak kliknę w ustawienie surowców to mam poniższy widok i zbieracz 928/928 Od któej ilości teraz liczy wydobycie? Powinno od 928 a jak jest naprawdę? * Pełzacz (Liczba: 928/928) * * 151.440 * 38.336 * 33.239 * 46.400 * 100
-
Prędkość badań x 14
Andre1974 - - DiD Xanthus
PostCzy są wyniki ankiety odnośnie zmiany prędkości badań z x7 na x14?
-
produkcja statków
Postzgłaszałem to już 31 grudnia 2019 board.pl.ogame.gameforge.com/i…d/442331-Gratisowa-flota/ i dalej błąd jest
-
Andre1974[Theli] ekspedycja x9 Wynik ekspedycji [x:xxx:xx] 31.01.2020 09:48:01 Od: dowódca floty Nasza Ekspedycja namierzyła zardzewiałą stację kosmiczną, która wydaje się niekontrolowanie dryfować od dłuższego czasu w przestrzeni kosmicznej. Sama stacja była całkowicie bezużyteczna, jednakże w jej reaktorze znajdowała się pewna ilość antymaterii. Nasi technicy starają się odzyskać tyle antymaterii, ile się uda. Zrabowano: 10.926 Antymateria. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych…
-
Błąd rynku
Postzapodaj.net/d2921a52b91ad.jpg.html Nową wersje rc18 wgrano wczoraj przed czy po 14? Bo jak widać na screenie to niby przepłaciłem za deuter, dwie transakcje o 13:57
-
Gratisowa flota
PostA przy kolejnej próbie dostaniesz 2 gratisy, bo tak też miałem. Na Xantusie działa cały czas. Teraz to trzeba stocznie wyłączyć do czasu naprawy błędu.
-
Gratisowa flota
PostBudując 2 lub więcej zbieraczy lub lm lub Mt dostajemy jeden gratis. Nie działa na cm, kr. Na reszcie nie testowałem Stąd takie przyrosty flot Budując wielokrotnie po 2 statki dostaje się 50 % gratis. Czy to zamierzony bonus? Nie działa na recki i ów. Działa na satki i SS. Zależy to chyba od prędkości budowy w stoczni. Te statki co się budują 1 sekundę to te dostają gratis.
-
Powiększenie planet
PostProponuję aby w ramach prezentu świątecznego i gestu dobrej woli Gameforge powiększyło wszystkim obecnie posiadane planety o 30 pól
-
Flote można wysłać tylko na 100 i 10 procent, jak chcę zmniejszyć że 100 to przeskakuje na 10 i nic się nie da zrobić Edit Nie działał na Firefoksie z AGR, na chrome ok