Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 41.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich, pierwsze moje ST na tym UNI miałem tu grać same EKO, ale niedawno ktoś mi w nocy przyfarimł kolonie mt+dt z 3% powstał moon szkoda mi było klepać tylko Eko, mając moona na początkowym etapie gry , postanowiłem zrobić falange i zmieniłem strategie na klepanie floty Jeszcze podziękowania dla sąsiada za wsparcie flotką - "jedyneczka" dzięki za wspólny lot złomik cały nasz pozdro dla znajomych obrońcy SzO Dnia 11-09-2018 14:02:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzaQ…
-
Witam wszystkich po dłuższej przerwie mojej obecności tutaj, udało mi się wreszcie trochę floty odbudować... O starciu się nie będę szczególnie rozpisywał, zwyczajny skan , lot i bum złomik cały mój pozdr cały sojusz i znajomych ziomków Dnia 29-08-2018 10:43:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szakul1983 [F-F] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.056 Pancernik 3.659 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca MaDz [KoJaK] _____…
-
elegancko panowie, gratki by the way, który z Was ma czerwony krawat a który w kropki ? Prezes widze ze kuleje ale pewnie sie pozbiera SzO
-
taa jeszcze sie zająłęm czymś w robocie i hammer dobił moje recki prrzed momentem na moonie plus gruby farming surki troche olałem dzis ogame i są efekty
-
nie bede sie z toba sprzeczał , ale latałem na żótych graczy i starcie dochodziło do skutku mimo stosunku flot
-
Cytat od Stefan1666: „Fajna akcja w zacnym towarzystwie. Kawa i papieros dobrze smakowały Ale przechodząc do rzeczy to już wczoraj szakul przekroczył próg bo było 7-1 dziś było by pewnie z 12-1 nie mówiąc o jakim kolwiek acs-ie bo dołożył jeszcze floty. Tak że nawet bez obrony nie było by żadnego steka. Chyba nie zwrócił uwagi że Red nie jest bandytą i nie ma jescze 500k pkt Tak że szkoda tej floty. A liczyłem na to że i tak zawróci przed odlotem i tylko zeskanuje co tam czekało. ” wydaje mi sie…
-
gratulowałem już wam obronki, gratuluje raz jeszcze zaryzykowałem lot, wyklikałem zawrócone stacjonuj szkoda mi było odpuścić mój bład ze nie wziałem kogos ze soba na ten lot bo byśmy sie przebili prze tą obronke mimo wsyztsko, wczoraj poźno wróciłem i juz mi sie nie chciało zgadywac ludzi na ACS, mowie do siebie na spontanie bedzie ktoś rano to poelcimy nie to polece sam o 5:30 rano myslałem ze jeszcze cos wymysle był "Xfaza" ale miał flotke na FSie liczyłem sie z ryzykiem utraty floty, no i ta…
-
ładnie chłopaki, długi lot ale weszło , gratki obrońcy SzO oczywiscie
-
Przyznam szczerze że sporo deuteru na tego zawodnika spaliłem, kilka razy już na niego leciałem i zwykle się logował kilka minut przed... Tym razem sie udało, obrońca pogratulował, życzę SzO Pozdro dla całego sojuszu S-G i znajomych Ps. Złomik calutki zebrany Dnia 08-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor szakul1983 [S-G] ________________________________________________ Krążownik 1.900 Okręt wojenny 2.007 Pancernik 1.411 _________________________________________ Obrońca…
-
Cytat od PogromcaLosiow: „Hammer ale zachwytów tutaj, a spadły jakieś drobiazgi Aczkolwiek w sumie zdrowe podejście ile można siedzieć po nocach Trzeba jakoś odsypiać. Spokojnie jeszcze odbierzesz swoje ; data-verified= "> S-G popadło w zachwyt, no w sumie jest czego rzadko można coś skubnąć Hammerowi ” ŁOSIU, na pewno opisujesz S-G, bo mam wrażenie ze sam popadłes/popadliście w samozachwyt 40kk surki - jakieś tam drobiazgi... (to jakies 20% twoich wszystkich punktów ) rzadko można coś skubnąć H…
-
Tym razem, mała wyliczanka zawróconego stacjonuj Pozdrowienia dla całego sojuszu i dostawców deuterku Dnia 06-07-2018 05:27:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szakul1983 [S-G] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Mały transporter 1.637 Okręt wojenny 2.008 Pancernik 1.155 _________________________________________ Obrońca ciomg [KOLT] ________________________________________________ Mały transporter 273 Duży transporter 284 Lekki myśliwiec 2.072 Ciężki…
-
Kolejny lot na spontanie, skan , telefon do generała ficka , lot i bum udało sie zebrać 3 tys recków, czyli jakies 40 kk na plusie reszte wiosłował obrońca wiec SzO pozdro dla wszystkich znajomych i całego sojuszu Dnia 29-06-2018 12:14:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ficek [S-G] ________________________________________________ Krążownik 488 Okręt wojenny 1.457 Pancernik 319 _________________________________________ Agresor szakul1983 [S-G] _____________________________________…
-
Flotkę swoją odbudowałem i postanowiłem coś większego zezłomować, zmieniłem okolice i proszę żadna tam super akcja czy wyliczanka, zwykły skan, lot i bum dodam że to był pierwszy skan dziś rano jaki zrobiłem i od razu trafny.... troche inaczej sie złomuje przy whiksy w nocy, a inaczej rano jak człowiek wyspany heheh pozdro dla całego sojuszu i znajomych Obrońca urlop włączony , więc chyba odbudowy nie będzie, w razie gdyby jednak to SzO Dnia 27-06-2018 08:50:26 następujące floty spotkały się w w…
-
Cytat od VIGO: „Hah szakul wybacz, ale jak slysze ze to czyjas ´´zona, siostra albo brat`` to sam rozumiesz co troche bardziej doswiadczony gracz sobie mysli ” Vigo , no ty akurat tez go powinines kojarzyć , graliśmy razem na jednym uni -niedalko ciebie tez bylismy w 1 gali osadzeni serio nie czaje skad te podejrzenia o multi, przestańce obrzucac bez podstawnie błotem... bo załozylismy planety razem w ukałdzie? no faktycznie niemozliwe, dla graczy pro wrecz neiwiarygodne... bo acsy latamy razem,…
-
moja wpadka, przyznaje tez ogladałem film, normalna sprawa i nei zdarzyłęm opoznic, trudno sory ficek , szkoda kolegi a bardziej jego zony w sumie troche na mnie krzyczała ale ogolnei rzecz biorąc wyjdzi ejej to chyba na dobre a nie wiem o jakim multikoncie piszesz bo z kolegą fickiem, tj mateusz z grudziądza znamy sie od lat i gram od kliku uni, i przez moja nieuwage rozwaliłem i jego flote, więc gratki wam sie za obronke nalezą ale u multikoncie to pozwol decydowac SGO niech sprawdzi ja gram o…
-
piękny "stejk" jak na Kuchenne Rewolucje przystało... najpierw trzeba wybrać odpowiednie mięso, może być na przykład z jelenia, czy tam jakiś nocny dzik,krowa, ewentualnie zwyczajna wieprzowina... dobrze wysmażony, dobrze przyprawiony, odpowiedni przepis i gotowe, bravo Haracz jest zysk, zabawa i satysfakcja
-
%%% powala, ale najbardziej się liczy że to takie ładne "ciche" sojuszowe ST widać tu grę zespołową, naprawde jestem pod wrażeniem.. jeszcze raz gratki