Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 82.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Luffy [KoKa] & PoZiomkaIde [KoKa] vs. game over [Scream] ~ 261398.96% Top 1 SOLO, NAJWIĘKSZY KRYSZYTAŁ NA PZCIE
kiki3 - - Starcia Octans
PostCytat od GulashPL: „Szczerze im dłużej w to gram tym bardziej się zastanawiam czy to mój poziom. Jeden skupuje konta, drugi sprzedaje bo ma ich dziesięć, trzeci mówi, że nie kłamie, czwarty im nie wierzy, z jedej wypowiedzi robi się sto, bo on tamto a on tamto. Ludzie grajcie bez emocji a nie podniecacie się, bo top lepszy, bo flota, bo cokolwiek. Jak dzieci w piaskownicy. A ja mam wiaderko i łopatkę a Ty nie. Tragedia Gratulacje Luffy, należało się koledze nabić złoma za wszystkie wyzwiska i pr…
-
Cytat od sandaczz: „Właśnie takie flety jak ty są mierni , nic nie rozumieją i jak jest jakieś większe starcie to nie może być uczciwe bo jak ? Przecież to nie możliwe, nie da sie bla bla . . . Rozgadujecie na prawo i lewo głupoty ale to chyba wasz taki mośkowaty slang bo ciężko wam pojąć takie starcia graty Mafia :thumbup ” Może zacznijmy od tego ze ten cały misiek sam sie spompował swoimi pushówkami i na rynku było widać jego oferty jeszcze jak grałem 20 dni temu jak kupywał po minimalu floty …
-
Luffy [KoKa] & PoZiomkaIde [KoKa] vs. game over [Scream] ~ 261398.96% Top 1 SOLO, NAJWIĘKSZY KRYSZYTAŁ NA PZCIE
kiki3 - - Starcia Octans
PostCytat od maciek: „Mnie proszę w kupowanie nie mieszać bo na takie oszczerstwa sobie nie pozwolę. Szary grasz jak ciota ludzie zlomuja Cię na prawo i lewo i jeszcze szczekasz. Z każdym kolejnym postem stajesz się jeszcze bardziej zakompleksionym gówniarzem. Co do starcia i polemiki to tu zbędnych komentarzy być nie powinno zginął obrońca z tej samej broni, broni którą sam tu zapoczątkował. ” nie ładnie tak kłamać zapodaj.net/412fd79e41c04.jpg.html
-
Tinky-Odda [TeleT] vs. Eol [2020] ~ 25294.86% // Tinky-Odda [TeleT] vs. Rid oooddam ~ 18415.09%
PostCytat od Misiek Z Nadarzyna: „jak zwykle dowodów nie ma, płacz jest Każdy w topce puszer nic nie trafia legalnie Każdy bez topki nic nie trafia więc wszystko legalnie Graty Sandacz szczególnie za Eola ” Juz było udowadniane mu przez graczy ze sie pushuje ale jakoś GO nie mogą go zbanować wiadomo dlaczego...
-
Cytat od Misiek Z Nadarzyna: „a ile razy miał zdjętego moona na którym 30 sek przed fsem stała jeszcze flota? ” i co myślisz że zdjęcie moona tłumaczy to że to nie był push? nie miał wczesniej złoma więc chyba wie jak ma sie pilnować i co robić, wasze odtłumaczenia są uja warte dla ogarniętego gracza który wie co w trawie piszczy wyrobiliście się na innych unia pewnie banowani za pushe co chwile to znaleźliście w końcu furtkę jak robić z pushy ,,uczciwe starcia,,
-
Lord Helios [TeleT] vs. Nygga ~ 8549.38%, Lord Helios [TeleT] vs. El Proffesor [xXx] ~ 2508.98%
PostCytat od Pershing1954: „Albo ktoś, kto zdaje sobie sprawę z bezsilności wobec oszustów i stara się mimo to czerpać frajdę z gry. Nikt mi póki co ani bota, ani pushu, ani skupowania kont nie wytknął, więc proszę się wstrzymać z rzucaniem określeniem "oszust". I pilnuj swojej floty, żebyś znowu pstryczka w nosek nie dostał ;-P ” bo jesteś samo wystarczalny ty i twoje X, a może nawet XX kont
-
Ładnie 60 miejsc do góry w jeden dzien z top 80 do top 20 widziałem przeskok delikwenta,i tak dostaniesz banicje przedzęj czy później Nie życze szo bo to jego konta
-
ty za to sie swoja nie popisałeś, żadnego wyjaśnienia tylko teorie wyssane z palca Idz dale wmawiaj że na dopalaczu 20% do metalu w dwa tygodnie wbiłes top 20
-
Cytat od tereth2: „chodż zaparszam na priv pokaże ci rachunek mój caly a wtedy zamkniesz jadaczkę 20 zl to jest calość ile wydałem .. ” tak jak pisałem może i wydałeś 20 zł ale iloma kontami jeszcze sie wspomagasz albo może i grasz uczciwie ale jak nieliczni siedzisz w tej grze cały dzien i noc i tylko wysyłasz ekspy i farmisz, to może tak tez się da być w topce, a twoje życie ogranicza się do Ogame
-
Cytat od NowyLolek: „2b1474af50cd8922a3a0c0c383b71480.png Tutaj doładowałem trochę anty na początek i różnica taka, że ekspedycje zaczęły latać dzień czy dwa szybciej. Nie wiem czy było warto. Sztab na tydzień wystarczy, żeby oszczędzić trochę kryształu na technologię szpiegowską i od razu mieć admirała. Tyle. ” Te pieprzenie grając od 0 odkrywcą bez anty pierwsza planete skolonizujesz dopiero po dwóch dniach przy dobrych wiatrach wiesz gdzie wtedy będą ludzie co grają z anty? Dopalaczem 20% do …
-
wiele osób juz kilka miesiecy temu wypowiadało sie na ten temat i wszyscy zgodnie dochodzili do wniosku ze bez antymateri przynajmniej na sztab dowodzenia na miesiac co kosztuje ponad 210k anty + kupywanie robotów i dopalaczy bez tego nie da sie być w top 10 no chyba ze masz armie multikont które ciebie wspomagają
-
@'tereth2 tak sie nie da juz było o tym pisane jak grasz uczciwie to około 200 zł musiałbys włozyc zeby byc w top10, a nie 20zł, a tak poza tym to nie wciskaj kitu pewnie wydałeś 200 zł nie 20 moze i sie trzymasz w tym top 10