Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 26.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ban
PostJohn naprawde ? ojej nie wiedziałem Tak na serio to nie pisałem nikomu w ogame, że chce sprzedać konto. I co teraz ? Równie dobrze ktoś mógł wpłynąć na tą decyzje, a ban został nie słusznie ustanowiony. Nie dowiem się bo przecież ochrona zgłaszających nie pozwoli ujawnić prawdy. Czy to nie paranoja ?
-
Ban
PostWłaśnie przeczytałem całe OWU i nic nie ma tam o tym, że dane zgłaszającego są chronione. Wdzięczny był bym Ruda jakbyś wstawiła jakiś cytat z OWU, jeśli taki istnieje
-
Ban
PostDostałem Bana za sprzedaż/kupno konta. Odwołałem się do bana i dostałem odpowiedź, że Ban jest słuszny itp, ale nie dostałem żadnych dowodów bo jak twierdzi administracja, są one utajnione przede mną ze względu na gracza, który mnie zgłosił. Czy to normalne ? Mogę gdzieś zobaczyć regulamin tego typu sprawy ?
-
Chyba moonika zdejmowaliście ? Gratyyyyyyy piękny procent, ale dziwię się, że chce wam się na Ogame siedzieć w taką pogodę I w końcu Disie Twoja wymarzona sojuszowa akcja Przetapiajcie i do następnego
-
%%%%%%% super Graty tak oszałamiającego starcia i kolejnych obfitych łowów życzę
-
To byłaby fajna zmiana. Często ktoś gra bez sojuszu lub w sojuszu nie ma aktywnych pogadanek. Takimi chwilami czujesz, że UNI umiera i że to już czas na mnie . Taka opcja urozmaiciła by grę, dodała by kolejną atrakcję w tym i tak już urozmaiconym świecie, który niestety ciągle trzeba rozbudowywać :). Z mojej strony zmienił bym to, że nie znajdujesz ich na ekpach tylko co jakiś czas się pojawiają i mogą trwać jakiś tam okres np 7dni i przypuszczalnie możesz mieć trzy aktywne misje. Byłoby super
-
Takie ST"ki najlepsze, usłane opowieściami Ja się tylko zastanawiam jak wy się dogadujecie z moonspellem w sojuszu . Mam go w buddy od początku UNI i ciężko mi ciągle w Translator wchodzić jak coś pisze Chyba, że każdy z was z Bukaresztu