Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 30.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hehe, graty. Rzeczywiście nieco innego niż demo Graty. Pewnie kolejne U będzie na uni teraz
-
Graty Panowie, przetapiajcie na kolejne latajki Obroncy SzO
-
Hehe, dzięki za cynk i za to żeś jednak poleciał a nie poszedł spać. sam bym się trochę porozbijał. Dla obrońcy pozdrowienia. Na początku uni napisał, żebym wysłał w ataku więcej statków, zęby moon powstał, ale jak widać, moon mu nie za bardzo pomógł
-
BRAWO Panowie, piekne BUM. Gratuluje Obroncy SzO
-
Dnia 27-05-2019 13:34:38 następujące floty spotkały się w walce: Stalo i juz nie stoi Pozdrowka dla sojuzników, Wiaary na Fenrir oraz dostawców dexu Agresor centurion [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 145 Okręt wojenny 40 Pancernik 20 _________________________________________ Obrońca XenomoRPh [W-Yutani] ________________________________________________ Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 9 Okręt wojenny…
-
Dziękuję Doktorowi za zaproszenie. Zabawa była przednia , pomimo że pilota od początku wysłałem na planetę a nie na moona, ale się udało Najserdeczniejsze pozdrowienia dla Szanownej Małżonki Obrońcy za wyłączenie mu budzika i pozwolenie tym samym atakujacym na spokojny dofarm i zbiórkę Pozdrowionka dla Złego Snu, dla Wiaary na wszystkich Uni i dla znajomych Obrońcy życzę szybkiej odbudowy P.S. Dopiero parę godzin po starciu rzokminiłem, że parę dni temu rozbiłem o antyobronę Obrońcy parędziesią…
-
Dziekuje za mocne wsparcie, sam bym sie nie przebil Obroncy jak najszybszej odbudowy, fajna pushowka z Niego
-
rowniez dziekuje za szybka odpowiedz i wspolny lot. co do obroncy, to chyba jest zapracowany albo lubi pospac, bo to juz trzecie st na nim (dwóch pierwszych: acs z Guderianem i solo nie wstawialem). SzO i pilnowania floty