Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-8 z 8.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ojoj, jak mi przykro Insomnia, nie trzeba było złomować poprzedniego konta, teraz nie będziesz miał na czym grać:( No chyba, że znowu się coś zwolni:) Idek gratulacje!!! Coś pięknego, przepięknie!!! Cudownie i nie wiem co mam napisać, starcie godne top1. Obrońcy odbudowy mimo wszystko. Nie upadam tak nisko jak on:)
-
TOP 2 SOLO! UNI PEGASUS! Czekoladowy [C S] vs luznaguma [UMBRELLA] - 3068,66%
SweetA - - Hall of Fame
PostPanie Słodki, cudowne starcie, piękny zysk no i top 2 Twoje:) Gratuluje, też bym chciała takie walnąć:) Obrońcy za odpowiednią postawę szybkiej odbudowy!
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
SweetA - - Hall of Fame
PostKwestia 33k recków, które zebraliby agresorzy i starcie byłoby dla nich.
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
SweetA - - Hall of Fame
PostCytat: „To czego mogę gratulować w tym RW to świetnego % oraz: kupionego ST dla obrońców jak również kupionej wygranej w S&D bo tą niewielką przewagę obrońców inaczej nazwać się niestety nie da :).” Szkoda, że nawet nie wiedzieliśmy kto wygra to stracie, mogliśmy tylko przypuszczać ile recków puścili agresorzy i dla kogo będzie łaskawy SpeedSim. Gdyby mise nie chciał przeklikać tych laserów i wydać swojej kasy na uratowanie swojego konta, to starcie byłoby nie na kilkadziesiąt tysięcy, a na kilk…
-
SweetA - - Hall of Fame
PostCytat od Igła: „Widzę najwięcej morde drą największe skille, Eric Clapton który nic nie potrafi i królowa sondowego spamu SłitA, nauczcie się grac a dopiero się bierzcie za pyskówki Obu stronom szczery Szoszon za chęci rozbicia przeciwnika ;)” Rzeczywiście, kompletnie nie umiem w to grać, 5 miejsce to sobie wyczarowałam.
-
SweetA - - Hall of Fame
PostCytat: „Jeśli dla Ciebie całym życiem jest to konto to gratuluję owszem mam anty, ale nie z doładowania ale z eksp i sponsorpay :)” Hobby jak każde inne, jedni wydają kasę na wędkowanie/bilety na mecz/gry/cokolwiek innego, a inni na OGame, jeśli komuś to sprawia większą przyjemność i jest to legalne, to po co mu tego zabraniać.
-
SweetA - - Hall of Fame
PostAvinashi i Harrego chyba jakaś część ciała boli, że to nie oni zrobili taki %. Agresorzy nawet słowem nie narzekali na anty, bo tak jak każdy wiedzą, że jak kogoś stać to kupuje, kogoś nie stać nie kupuje - jego sprawa, ale jest to czy nam się to podoba, czy nie sposób jak każdy inny. W Polsce ludzie mają za złe jak się komuś powodzi, mise uznał, że może sobie pozwolić na przeklikanie, to przeklikał jego pieniądze, a plujecie się jakby to był wasz $$$. Oczywiście skoro tak narzekacie to mam nadz…