Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 82.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tak to konto glina
-
graty złomu, szkoda że na sojuszniku którego mieliśmy za cel na naszej starej uni . Tym samym mrzonki o dominacji legły ostatecznie w gruzach. Bsiakom życzę za jakiś czas kolejnej fuzji i zamiany ról, bo to uni to zrównoważone jest tylko z nazwy.
-
#108 Xin [PHOENIX] & #? OldSmuggler [PHOENIX] & #? Prorok [PHOENIX] vs. cosword [EZM] ~ 52359.31%
PostDziękuję wszystkim za wspólny lot. Chciałem czekać na łączenie uni, ale nie wiadomo kiedy to nastąpi i czy wogóle. Trochę się wypalam, ale na szczęście Xin potrafi zmotywować :) Udana akcja doda entuzjazmu i motywacji w grze. Coswordowi życzę SZO, szkoda żeś kolego nie trafił do naszego sojuszu. Niestety nic nie pochłania tak jak życie.
-
Pozdrowienie dla sojuszu PHOENIX !!! Sytuacja dziwna, kolega zezłomowany na urlopie. Najpierw mnie rakietował, na co ja mu nie byłem dłużny. Potem zauważyłem że minutki ma to myślę podpierniczę mu (a to układ obok) paliwo to się uspokoi. Zabrakło minutek by się plan powiódł - ale NATO ściągnął flotę na moon i leci na planetę pod mój atak. To zawróciłem, i on też. Znowu rakietowanko wzajemne. Po pewnym czasie patrzę - minutki. Myślę - zasnął albo zasłabł przed ogame. Układ obok, gąskami, trzeba l…
-
Pozdrowienie dla sojuszu PHOENIX !!! Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OldSmuggler [PHOENIX] ________________________________________________ Krążownik 500 Pancernik 6.500 _________________________________________ Obrońca gradus [EZM] ________________________________________________ Duży transporter 803 Ciężki myśliwiec 49 Krążownik 553 Okręt wojenny 523 Recykler 300 Sonda szpiegowska 1.603 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 653 Wyrzutnia rakiet 2.621 Wyrzutnia pl…
-
Pozdrowienie dla sojuszu PHOENIX !!! Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OldSmuggler [PHOENIX] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Lekki myśliwiec 50.000 Okręt wojenny 300 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca gradus [EZM] ________________________________________________ Mały transporter 476 Duży transporter 1.219 Lekki myśliwiec 684 Ciężki myśliwiec 775 Krążownik 5 Recykler 838 Sonda szpiegowska 2…
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu PHOENIX !!!! Dnia 17-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OldSmuggler [PHOENIX] ________________________________________________ Duży transporter 500 Niszczyciel 4.000 Pancernik 4.000 Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 230.000 Sonda szpiegowska 10 _________________________________________ Agresor Prorok [PHOENIX] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Krążownik 4.000 Sonda szpiegowska 1 _______________…
-
problemy powyższe w nowej wersji usunięto, ale w zamian nowe problemy zaobserwowane z komórki. - nie da się skanować w menu wiadomości przez kliknięcie w ikonę skanowania na raportach szpiegowskich - tragiczne utrudnienie, bo przecież gra polega na farmieniu.......... - przy wysyłaniu floty na pozycję 16 nie wybiera automatycznie misji ekspedycja tylko trzeba ją zaznaczyć.....
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu PHOENIX i z podziękowaniem za wspólny lot Dnia 20-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OldSmuggler [PHOENIX] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.045 _________________________________________ Agresor amari [PHOENIX] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 97 _________________________________________ Agresor Prorok [PHOENIX] ________________________________________________ Gwiazda Śmier…
-
mam to samo na fonie, przeglądarka chrome w opcjach oznaczone ukaż wersję mobilną. Ruchy flot będąc w wiadomościach nie wyświetlają się. Dodatkowo będąc w wiadomościach nie działa wyszukiwanie graczy oraz teleportować się nie da, tak jakby nie działał przycisk teleportuj. Wszystko dzieje się w opcji wersja mobilna będąc w wiadomościach. Po wyłączeniu wersji mobilnej usterka znika. Dzieje się tak od ostatniej aktualizacji.
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu PHOENIX Dnia 19-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OldSmuggler [PHOENIX] ________________________________________________ Krążownik 700 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca matt [EZM] ________________________________________________ Mały transporter 14 Duży transporter 7.540 Lekki myśliwiec 58 Ciężki myśliwiec 2 Recykler 10 Sonda szpiegowska 1.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po…
-
Zdjęty monik i flota na patelni. Z pozdrowieniami dla sojuszu PHOENIX Dnia 13-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OldSmuggler [PHOENIX] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 874 Niszczyciel 9.105 Krążownik 52.562 Lekki myśliwiec 410.000 _________________________________________ Obrońca Xianto [EZM] ________________________________________________ Mały transporter 5.347 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 105.047 Ciężki myśliwiec 2.254 Kr…
-
gratulacje dla kolegów z soja i monmoona Bawcie się dalej !