Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 67.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
koczkin - - Wojny Uriel
PostZakompleksienie wychodzi w momencie jak się zaczyna pisać bzdury pod adresem kogoś kogo się nie zna osobiście panie Riddick... gratki chłopaki kolejnych % szkoda że niestety nie mogę dołożyć nic od siebie Pozdrawiam serdecznie Crazy Cat
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
koczkin - - Wojny Uriel
PostTy się tak nadajesz na ekonoma jak ja na baletmistrza:). Gratki starcia Ferdek
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
koczkin - - Wojny Uriel
PostSzanować trzeba każdego bez względu na wszystko. Na pogardę zasługują tylko Ci którzy krzywdzą innych i to nie w grze a w realu dlatego nie lubię bezsensownej napinki internetowej. Cytować nikogo nie zamierzam bo mi się nie chce. Wojną zaskoczony nie jestem bo ostatnio poszło trochę głupich tekstów z obu stron i nie wnikam kto to zaczął mam nadzieję że będzie to zdrowa i fajna rywalizacja. Obu stronom życzę miłej gry i niech zwyciężą Minionki:) Pozdrawiam Crazy Cat
-
koczkin - - Wojny Uriel
PostPierwszy post kazałem sobie usunąć bo to bylby flame. Moi drodzy koledzy (cudownie to zabrzmiało ) każdy ma prawo kibicowac komu chce jak chce i zasadniczo niech się wpisze wyrazi swoją opinię bo co to kogo obchodzi poza osobą która się wpisała :). Deeppurple szanuję twój sojusz i nic do Ciebie nie mam ale co ty możesz o moim sojuszu jakie są tam relacje między graczami. Co cię obchodzą motywy jakimi kierował się mój sojusz wypowiadając wojnę tym a nie innym. Można sobie darować wzajemne uszczyp…
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] vs. Starrk [WINTER] ~ 63962.2% TOP3 ACS
koczkin - - Starcia Libra
PostGratuluję wam obojgu acsa:). Nie jestem specjalnie zaskoczony bo nikt takiej rozwałki jak Avi nie robi mimo że jest lamą jakich mało:). Przetapiajcie i życzę kolejnych równie udanych lotów
-
Vandersexxx [G M] & Morgred [G M] & OWieczka [G M] vs. The Blues [NFH] - 3565.81%
PostPiękny Minionkowy ACSik:) gratulacje panowie jak moon słusznie zauważył przed minionkwymi flotami nie ma ucieczki a ten konkretny obrońca przekonał się o tym jako kolejny:) złomujcie dalej panowie i czekam na kolejne równie lub bardziej udane akcje:) OWca dzięki za pozrowienia:)
-
:)
PostŁadny % miodxio zysk naucz tego pływaka to może jeszcze coś kiedyś z niego będzie :). Przetapiaj stary na kolejne zabawki i kolejnych równie udanych wlotów ci życzę. Obrońcy pakiecik.
-
PostGratki stary. Niby zazwyczaj się tylko rozbijasz to czasem coś ci tam od biedy wyjdzie.... Starasz się świecić przykładem ale to jakieś takie mizerne zresztą jaki lotnik takie rw... Mam nadzieję że coś tam jeszcze trafisz i że będzie to na wyższy %. A tak na poważnie to gratki jeszcze raz przetapiaj i złomuj dalej :).
-
PostGratulacje stary Ratowniku fajnie ci to wyszło a dofarn marzenie mam nadzieje ze poszlo to chociaż na kropelce wachy ode mnie przetapiaj i złomuj dalej
-
PostAla kolejny raz gratulacje:) niedługo wyzłomujrsz całe uni czekam na kolejne starcia z twoim udxiałem:) dzięki za link i pozdrowienia
-
PostNie było mnie kilka miechów ale niewiele się przez ten okres zmieniło dalej łobuzie złomujesz i czarujesz :). Czekam na kolejne . Gratulacje i czekam na kolejne:)