Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
graty Zielu kolejne st, nie odpuszczasz Sosowi tak tzrymaj i mniej tych skanow prosze bo nie chce byc nastepny w kolejce zarcik oczywiscie jak dasz rade to złomuj bo wiosna idzie i juz nie chce sie fsow pilnowac
no coz Zmaskrowales atakiera czasem tak bywa moze obronca zapomnial o ataku czy cus, sam tak ostatnio troche srubek stracilem graty obrony a atakier niech bardziej dopilnuje nastepnych akcji
ech szkoda ze dorwales Quebo, gralem z nim praktycznie od poczatku uni ale tak jest czasami zycie zawodowe, towarzyskie, rodzinne itp nie pozwala odebrac fsa czy przypilnowac floty oczywiscie gratulacje za wyczucie chwili a Quebo niech odpoczywa i napawa sie piekna wiosenna pogoda yy albo raczej
super Raa graty starcia, fajnie ze rozpoczeles po wlasciwej stronie pod nowa bandera ostatnio mielismy pecha ale to tylko gra lataj dalej i niech flota rosnie w sile
SoS w reckach nie wierze piekna obrona panowie graty sie naleza jednak uni zaczelo sie rozkrecac ciekawe jaka bedzie odpowiedz SoSa teraz pewnie zrobi kilka st zeby odrobic te pare pancow zycze mu SZO a dla obroncow jeszcze raz
Felon [RyN] vs. partyzant [Ganja] - 781% Troche braklo do normalnego st ale zysk wyszedl ladny Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Felon [RyN] ________________________________________________ Krążownik 10.193 _________________________________________ Obrońca partyzant [Ganja] ________________________________________________ Mały transporter 133 Duży transporter 1.517 Lekki myśliwiec 1.705 Krążownik 38 Okręt wojenny 1.017 Recykler 20 __________________________…
Witam i pozdrawiam wszystkich, ktorzy jescze trzymaja uni przy zyciu pozdrawiam rowniez caly sojusz RYN, boga słońca Raa i Inspiration bylo by 2 ST ale niestety braklo mi 20% do wymaganej normy SOS mam nadzieje, ze sie nie obrazisz ze ci podebralem gifa, ale jest giphy.gif Dnia 07-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Felon [RyN] ________________________________________________ Krążownik 9.474 Sonda szpiegowska 31.000 _________________________________________ Obrońca D…
trudno uwierzyc w to co SOS wyprawia a te zyski masakra tyle to ja od poczatku uni nie zarobilem surki co ty przez ostatni dzien gratki i koncz dalej to uni
graty panowie ladnie latacie razem a pan Scofield to juz wogole wymiata z tego co wiem to od nie tak dawna ma tu konto i juz troche stekow juz narobil takze szacun obroncy odbudowy
gratki starcia jescze kiedys pan jajo mi obiecal ze moj moon bedzie pierwszym ktory zdejmie jednak chyba nie dotrzyma slowa powodzenia w realu albo na inny uni