Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Zbawiciel: „graty A ten sojusz PZT to konta grające dla Dagusi więc tym bardziej gracisze ” Nie bardzo rozumiem? Dagusi nawet dexu nie sprzedaje wiec nie rozumiem o co Ci chodzi. Ostatnio dużo mniej czasu na grę wiec coraz łatwiej o wpadkę. Jeśli nie jesteś doinformowany to nie siej farmazonów pozdrawiam.
-
Tak było, przynajmniej raz w roku delikatny złom musi być jedna kopalnia i straty odrobione ale powoli trzeba się żegnać z tym nałogiem bo już nie mam głowy ani czasu na ogame oczywiście gratuluje jeszcze raz agresorowi i jak to mnie uczyli pz w całości trafia do agresora chodź było dużo czasu żeby go zebrać
-
Jak na mnie stek zrobiony to i się wpisze ... oglądałem pół nocy wiedźmina i później ciężko było fs’a odebrać. Zadzwonił budził a ja poszedłem spać dalej. Przebudziłem się jak leciał na moona wiec uciekłem i zamiast poczekać pare minut zasnąłem i przebudziłem się zaraz po wlocie To co straciłem już odbudowałem wiec szybko poszło. Oczywiście gratulacje poszły na PW Może pora wbić urlop na pare dni i odpocząć od ogame ... co ja gadam haha no nic gratki i tutaj i mam nadzieje że już mnie nie odwied…
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
SkrytyPL - - Starcia U68
PostPodskoczyłem dwie pozycje w statystykach wiec zerknąłem co się stało a tu taka miła niespodzianka Procent pewnie przez bardzo długo nie do pobicia Graty
-
Mallory [P N] vs. farcik [PZWP] ~ 164045.99% TOP3 SOLO U68 - TOP6 ogame.pl X1
SkrytyPL - - Starcia U68
PostTym razem bez farta Fajny procent, pozdro
-
I chyba na tym poście powinnismy zakończyć tą gówno - burze. Niektórych pewnie boli że to nie oni zwinęli takie ilości surowców itd. Jak pisałem wyżej grubasek ma specyficzne działania jeśli chodzi o zdobywanie cyferek. Nikogo nie bronię ani nie oskarżam. Macie wątpliwości co do tego st to jest taki magiczny przycisk „zgłoś” ale jak każdemu wiadomo .... Od dawna już wiadomo że jak ktoś regularnie „wspiera” grę poprzez wkładanie sporych pieniędzy w tą grę to na takich ludzi administracja przymyka…
-
Lojty dokładnie opisał całą sytuację jak to wyglądało od strony sojuszu. Nie wiem komu już wierzyć, czas zweryfikuje wszystko. Co do grubego to znam jego metody gry i nie jest już to dla mnie dziwne bo różne akcje już widziałem w tej grze i wiem co potrafi zrobić ta gra z człowiekiem... cyferki i jeszcze raz cyferki dla których to niestety cale zycie.
-
Nie znam się to się wypowiem A teraz serio ... pogratulowałem już Wilkowi na pw to jeszcze tutaj to zrobie - gratki ziomeczku A teraz tak. Zgubiła mnie troche rutyna, dowaliła choroba i inna gierka która pozwoliła żebym zapomniał o odebraniu fs’a ale każdemu może się to zdarzyć. Płakał nie będę bo to tylko gra chodź dla mnie jest ona już uzależnieniem. Od lat złoma nie dostałem wiec tym bardziej gratuluje. Większość już odrobiona wiec teraz z górki. Co do moich sojuszników to sorry ale każdemu m…
-
No tak. Te sondy są zabójcze ale widze, że w końcu na swoim miejscu. Szkoda że mały procent ale pewnie niedługo nas zaskoczysz bo masz czym „najlepszy graczu”
-
Jakieś finezji w tej akcji nie było no ale spakowaliscie w pewnej części Cybera. Dobrze wiem, że działam wam na nerwy i liczę się z atakami z waszej strony. Najwiecej szczekasz a najmniej robisz wiec zakończmy tą jałowa dyskusje która do niczego nie zmierza.