Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. Pekinos Twardzielos [NFZ] ~ 31160.94% TOP 4 SOLO
Feniu - - Starcia Galatea
PostGratulacje Panowie - ładnie sobie poczynacie. Pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze tu grają. Pekinowi życzę szybkiej odbudowy.
-
Pozdrawiam świstaki 15694126234321937041168189488101.jpg Dnia 25-09-2019 04:41:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Swistak feniu [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 172.208 Okręt wojenny 11.197 _________________________________________ Obrońca Lord Terra ________________________________________________ Duży transporter 161 Lekki myśliwiec 103 Ciężki myśliwiec 19 Recykler 52 Niszczyciel 5 Gwiazda Śmierci 14 ___________________________________…
-
Zmiana parametrów eko
Feniu - - DiD Galatea
PostChociaż raz jeszcze was poprę. @Art rozpatrzysz zaproponowaną zmianę?
-
Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. preto76 [No Ally] ~ 2640.32%
PostGratulacje Ważne że bunkier do piachu! Pewnie już przetopiliście złom więc lepszych celów życzę
-
Zmiana parametrów eko
Feniu - - DiD Galatea
PostBardzo dobry pomysł. @Art co ty na to? Może jakaś ankieta na ten temat.
-
TOP 1 ACS grigor04 [SWISTAKI] & Raynevan [ZLY SEN] & smOOk [ZLY SEN] & Akcelerator [SWISTAKI] vs. Outs (Lucky) [GK-22/ NFZ] & chillout [NFZ] & Jabol1987 [NFZ] & Darkstar [NFZ] & mgr Beny [NFZ] ~ 224.409.91%
PostDopiszę się żeby nie było że jestem ignorantem. W naszym kraju coś się NFZtowi udało i to w sumie bez kolejek - gratuluje pomysłu i wykonania i procentu, szkoda że na sojusznikach. W odbudowie akce i grigora oczywiście pomogę więc pewnie niedługo znów pojawia się świstakowe stejki. Pozdro dla kretów !balon_foliowy_krecik_HurtowniaAnimatora_pl.jpg
-
imobot aka John Rambo [SWISTAKI] vs. Commodore Discory [SOJUZ] ~ 1350.79%
PostFilmik przedni Gratulacje JR Obrońcy sponsorowi odbudowy!
-
Feniu [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] & Akcelerator [SWISTAKI] vs. Pekin [NFZ] ~ 18787.81%
PostWitam, długo zajęło mi wstawianie tego STka, jako zwieńczenie nocnych świstakowych lotów... Akcja na Pekinie, chodziła mi po głowie od dawien dawna, a zaczęło się wszystko na 6 gali gdzie szanowny obrońca był 3 układy odemnie robiąc kilka razy na mnie fsa, czara się przelała gdy podprowadził złom z satelitek na grawitona - to był maj ... i inne realia gry ... Teraz mamy sierpień i Akce pięknie wszystko przyszykował, wystarczyło tylko puścić gsy i używać falangi. Gąski @John Rambo pięknie strącił…
-
Akcelerator [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] vs. Farciarz [PSL] ~ 5833.48% + Akcelerator [SWISTAKI] vs. Farciarz [PSL] ~ 982.21%
PostTakie rzeczy to tylko w Erze - erze dwóch szalonych świstakow, gratulacje i przetapiajcie i do zobaczenia za niedługo. Obrońcy odpoczynku od gry i udanej końcówki sierpnia pogoda ładna to można korzystać
-
grigor04 [SWISTAKI] vs. ODDDAM (Outs) [GK-22] ~ 1327.94% PLUS FARMING
PostFamring reckami to już jest przesada ale kto komu zabroni. Gratulacje piękna akcja przynajmniej część swojego złomu odzyskałeś
-
Podobno TOP2 ACS banditt [Syndykat] & Akcelerator [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] vs. Oddam_Kepasa ~ 32022.66%
PostBanditt grasz jak zawsze świetnie się przy tym bawiąc. Wlot piekielnie dobry pewnie gdybym akurat nie był w delegacji złom byłby zebrany przez was w całości bo miałem słać recki. Wielkie gratulacje dla całej waszej trójki przetapiajcie bo trzeba jeszcze jednego buca odstrzelić. Obrońcy powodzenia w realu