Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 432.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje pomysłu, fajnie widzieć znajome nicki znowu w akcji PS. Wierzba zysk inwestuj w fuzyjną
-
Dnia 06-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca Renegade Aurora ________________________________________________ Duży transporter 552 Krążownik 2 Recykler 517 Sonda szpiegowska 75 Niszczyciel 13 Gwiazda Śmierci 13 Wyrzutnia rakiet 41.190 Ciężkie działo laserowe 1.272 Wyrzutnia plazmy 357 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłok…
-
Witam, chwilę przed planowanym wbiciem urlopu trafiłem na coś takiego, stało bez minutek na moonie więc ostatecznie postanowiłem się zaopiekować Obrońcy standardowo pakiecik remontowy i rebuildquick.gif następnym razem poproszę więcej paliwa w DT Pozdrowienia dla osób chcących pomóc w zbiórce. Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Okręt wojenny 3.000 Pancernik 3.000 Sonda szpiegowska…
-
Gratulacje czujności trochę paliwa które na mnie spaliłeś udało się odrobić szkoda że nie wróciło nic w międzyczasie bo ST i zysk był by dla mnie PS. Dzięki wskazanie stateczków które nawet nie nadawały się do naprawy 1:0 dla Ciebie i zabawa trwa dalej i zostawić mi ludzi z USB żeby było ca farmić
-
Witam, skan -> lot -> bum Mam nadzieję nadzieję że drobny złom nie zniechęci obrońcy do gry. Starcie z dedykacją dla Adama który z dobrego serca chciał pomóc mi w przetopie surowca. Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Mały transporter 15.000 Okręt wojenny 6.000 Pancernik 3.000 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Elea [DSA] ____________________…
-
Dnia 05-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.000 _________________________________________ Obrońca Mateuszekkk [J4F] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 14 _________________________________________ Po bitwie... Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.566 ( -434 ) _____________________________…
-
Witam, na północy straszny mróz więc musiałem sprawdzi stan techniczny stateczków odwiedziłem starego znajomego Niestety tak jak myślałem kilka w drodze powrotnej się zepsuło Obrońcy Dnia 02-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Pancernik 2.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Jedi [USB] ________________________________________________ Mały transporter 24…
-
Witam, bardziej farming niż ST, ale wyjątkowo wstawię żeby inny tag przewinął się z lewej strony. Obrońcy SZO Dnia 16-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [ARG] ________________________________________________ Mały transporter 12.500 Lekki myśliwiec 100.001 Krążownik 10.025 Okręt wojenny 3.000 Pancernik 2.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Lord Lukas [Jedi] ________________________________________________ Duży transporter…
-
Badi [WSNR] & Wujo [WSNR] vs. za2dychy 6239.98% i Wujo [WSNR] vs. za2dychy 783.3%
stark87 - - Starcia Wezn
Post@DawajHaracz poprosiłem Unavita o to konto żeby chwilę sobie polatać w wolnych chwilach biggrin.png Jeżeli komuś to przeszkadza to znowu włączę kasację. Łatwiej jest zapytać kogoś na Ogame niż snuć jakieś szalone teorie na forum. Żeby nie było off-topu gratuluje starcia agresorom