Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 432.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Szkoda że to akurat Tommy oberwał, ale gratulacje się należą. Byłemu sojusznikowi jak najbardziej SZO PS. Dobrze że dzień wcześniej pozbyłeś się dexu

• Trafiło się nareszcie coś godnego uwagi, Tankowania są ostatnio modne więc też się poczęstowałem, starcie z pozdrowieniami dla obrońcy tym razem wyjątkowo lot do niego nie okazał się pustym przepałem, SZO tym bardziej że ładnie pogratulował. Dofarmy niestety trochę chaotyczne ze względu na brak czasu na ich dogranie oraz oczywiście mt, ale od czego są recyklery Pozdrowienia dla sojuszników byłych i obecnych oraz buddy. Przetapiam i lecę dalej Dnia 24-08-2018 06:56:53 następujące floty spotkały s…

• Gratulacje lamko, zysk w stocznie i bawimy się dalej PS. Następnym razem złomuj pełne trampki

• @IWONA czuję się zaszczycony że w końcu przemówiłaś dla mnie na forum Skoro zapraszasz to pewnie kiedyś wpadnę dokończyć naszą zabawę, w końcu do 3 razy sztuka

• Owieczki trafiają tłuścioszki jak się urlopuję więc mi pozostaje cieszyć się z bunkra. Obrońcy Przetapiam i lecę dalej. Dnia 16-08-2018 06:23:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Krążownik 33.333 Okręt wojenny 2.222 _________________________________________ Obrońca nopa88 ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 500 Ciężki myśliwiec 2 Okręt wojenny 4 …

• Dawno tej floty nie udało mi się wyskanować, więc tym bardziej gratulacje trafienia 6 w totka. Obrońcy zapału do kolejnej odbudowy.

• Bogatemu to i byk się ocieli Gratulacje trafienia, może teraz jakiś rewanż na Lordzie ? Obrońcy SZO

• Gratulacje trafienia, wyjaśniło w końcu dlaczego u obrońcy widziałem mniej trampków niż zwykle, przynajmniej nie będą mi ludzie pisać że to moja puschówka. Owieczce miłego przetopu, a Robertowi więcej luzu PS. Poprzednie wtopy obrońca przyjmował ładnie na klatę więc trochę oberwało Ci się za innych

• Udało się trafić coś na przywitanie w nowych barwach, pozdrowienia do sojuszników z N-A oraz PZL. Przetapiam i lecę dalej Obrońcy SZO Dnia 04-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca Rudi [G-Z] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Recykler 554 Gwiazda Śmierci 10 Wyrzutnia rakiet 200 _________________________________…

• Dzięki za pozdrowienia, gratulacje soczystego trafienia, oby teraz były częściej i przynajmniej z takimi zyskami Masz weekend więc możesz wydać surkę na głupoty Obrońcy

• Gratulacje wygląda na to że jesteś @Knopers20 naszym serwerowym celebrytom Obrońcom SZO, agresorowi szybkiego przetopu a dla mnie pała za to że znowu nie dopilnowałem Lucasa

• Oba starcia bez historii więc nie ma się co rozpisywać. Pokonanym SZO. Przetapiam i lecę dalej I spoilerki: Dnia 22-07-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 666.666 Mały transporter 10.000 Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca maxmariol ________________________________________________ Mały transporter 4.322 Duży transporter 2.346 Lekki myśliwiec 645 Recykler 2 Sonda szpiegow…

• Gratulacje kolejnego soczystego trefienia, znowu częściej wrzucacie ST więc może Mafia wróci do gry przywrócić równowagę na librze Nick obrońcy też kojarzę więc

• Witam, klasyczny bfs na bunkrze. Obrońcy odnowienia zasobów Przetapiam i lecę daje. Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 625.000 Krążownik 81.000 Okręt wojenny 20.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca elponczako [Jedi] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 2.100 Lekki myśliwiec 33.344 Krążownik 100 Recykler 110 Sonda szpiegowska 22 Satelita słoneczny 574 Wyrzutnia ra…

• Dziękujemy @Neferet za nadzorowanie rozrywki. PS. Kiedy możemy spodziewać się nagród ?

• Starcie na idlaku, jak nie podniesiemy progów za niedługo takie starcia/farmingi będą normą. Pozdrowienia dla wszystkich znajomych. Przetapiam i lecę dalej [align=cen*ter] Dnia 10-07-2018 17:32:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 630.000 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca tekil sed ________________________________________________ Duży transporter 1.005 Lekki myśliwiec 45 …

• Witam, tym razem mały ACS z sojusznikiem, dziękuję jeszcze raz Gwizd za twoją pancerną sondę Mały jubileusz okazał się być bardzo zyskowny Wynik cieszy oko, ale tak na prawdę udało się tylko odrobić ostatnio przepalone paliwo na Hera221 i zebrać kilka dodatkowych śrubek. Obrońcy SZO Przetapiam i lecę dalej Dnia 10-07-2018 07:58:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Pancernik 7.500 ________________________________________…

• Ostatnio jestem taki zabiegany że nawet nie zauważyłem takiego starcia. Dla agresora gratulacje soczystego trafienia i miłej zabawy przy topieniu zysku , obrońcy SZO. PS. Biorąc uwagę na twoją przewagę nad resztą stawki proponuję miesiąc urlopu

• Gratulacje czyściocha, na Hyperionie z tego co widzę są pustki jak zawsze szabruj dalej i uzbrój się w cierpliwość- na fuzję czekają ludzie z większości unii. Obrońcy SZO

• Witam, pytałem kilka tygodni temu Roberta o kupno paliwa, zapomniał się odezwać wiec wybrałem inną formę płatności Takie tranzakcie to czysta przyjemność. Obrońcy . Przetapiam i lecę dalej, pozdro dla sojuszników Dnia 07-07-2018 06:11:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [PZL] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Robert Wedder [USB] ________________________________________________ Mały transporte…