Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 432.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Miło Cie tu widzieć Adam, przejąłem po części twoją rolę i dobijam resztki serwera Zapraszamy do Nas ze swoim drobiem po fuzji. PS. Prawie zapomniałem- oddawaj moje mt
-
Jest ze mnie mały bandyta Tak czułem że ktoś robił mi nadzieję na większy zysk tej nocy- wyciągniemy z tego wnioski Oczywiście zapraszam do mnie tylko nie zabieraj ze sobą kolegów
-
Gratulacje wyczucia czasu i pięknych trafień. Co prawda przy twoim potencjale Soro powinno wyjść z tego top 2 solo, ale zwycięzców się nie sądzi. Fakty są takie że po raz kolejny będziecie mieli co topić przez weekend. Asterix dostanie w tym roku od mikołaja budzik Nie poddawaj się dzielny Galu.
-
*Witam, wpadło kilka drobiazgów wiec wstawiam. Trzeba się podtuczyć bo bo fuzja już blisko Jedynie BACHUS stał na minutkach i pogratulował więc pozostałym farmom odnowienia zasobów. stark87 [N-A] vs. zibi1995 ~ 1081.95% (Ukryta treść) stark87 [N-A] vs. nopa88 ~ 1571.69% (Ukryta treść) bonusik stark87 [N-A] vs. BACHUS [USB] ~ 787.91% (Ukryta treść) PS. Asterix głowa do góry i SZO
-
Witam, pozdrowienia dla obrońcy który wzorowo się pilnował do dzisiaj, Standardowo SZO a sam przetapiam i lecę dalej. Dnia 22-09-2018 06:52:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca imperatorDLAubogich [G-Z] ________________________________________________ Duży transporter 9.900 Lekki myśliwiec 4.839 Krążownik 830 Okręt wojenny 739 Recykler 322 Bombowiec 1.63…
-
Witam, wyjątkowo zdjęty urlop na chwilę początkiem weekendy zaowocował obfitymi łowami. Pozdrowienia dla sojuszu, budy i wszystkich znajomych. Na CtrlAltDelete sporo ostatnio przepaliłem duża paliwa więc cieszy zysk Obrońcom SZO stark87 [N-A] vs. Szubcia ~ 1329.27% (Ukryta treść) stark87 [N-A] vs. CtrlAltDel [DSA] ~ 1496.01% (Ukryta treść)
-
Witam, cierpliwość popłaca bo tylko dziś startowałem 2 razy do Hera221, jak widać było warto. Dodatkowe dofarmy z przyczyn technicznych wysłane sporo później przez co nie weszły, obrońca pokazał klasę i nie próbował nawet wiosłować PZ z którym też miałem przeboje. Hera kulturalnie pogratulował więc tym bardziej , liczę na ponowne wypełniene DT bo chętnie wrócę Pozdro dla sojuszników i wszystkich znajomych. Przetapiam i lecę dalej. Dnia 06-09-2018 13:47:22 następujące floty spotkały się w walce: …
-
Witam, po skanach od obrońcy postanowiłem wyjątkowo sprawdzić co słychać z drugiej strony i jak widać było warto zaczekać aż wszędzie pogasną akty. Zwykły BFS ale cieszy ogromnie, bo Tosiak kilka razy próbował już u mnie zatankować, a teraz ja polatam na owczym paliwie. Obrońcy oczywiście SZO chociaż pewnie nawet tego nie odczuł. Jak można było się spodziewać w przeciwieństwie do moje ostatniej ofiary ładnie i kulturalnie pogratulował a to się ceni. PS. Mam nadzieję że paliwo nie było chrzczone.…
-
Witam, Tosiak na urlopie więc odwiedziłem jego sąsiadów Raptor nawet na swój sposób podziękował [ciach] Ale przechodząc do konkretów: stark87 [N-A] vs. Gehenna ~ 817.44% (Ukryta treść) stark87 [N-A] vs. RAPTORPL [USB] ~ 999.37% (Ukryta treść) stark87 [N-A] vs. RAPTORPL [USB] ~ 1019.78% (Ukryta treść) i bonusik stark87 [N-A] vs. RAPTORPL [USB] ~ 676.85% (Ukryta treść) Dziwna sprawa i bo serwer gdy dostał 3 wloty na ten sam czas a serwer zlagował i przesunął jeden z nich w czasie. Przetapiam i lec…