Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 432.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, Cytat od President Wasat : „27.10.2018 --:--:-- DPF przepaliłeś 27.10.2018 --:--:-- Ale jesteś cierpliwy ” o ile dobrze pamiętam do 5 razy sztuka, jak widać było warto Pozdrowienia dla: sojuszników, buddy oraz reszty znajomych. Dla obrońcy - to dopiero początek zabawy na tym unii, więc stratę szybko można odrobić. Edit. Obrońca na szczęście się nie poddaje Cytat od President Wasat: „Hmm jeszcze nie widziałem takiego pz a zawsze chciałem,przy moim zamiarze zostania górnikiem kwestia floty …
-
Witam, po dniach posuchy trafiła się drobnica na przywitanie. Jak widać poza BS też zdarza się coś trafić Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Obrońcy SZO Przetapiam i lecę dalej Dnia 30-10-2018 15:11:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca fox ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Lekki myśliwiec…
-
Wpiszę się tylko pod głównym wlotem, gratulacje obserwacji i poskładania Ciska w kilku kawałkach. Unii niby inne a efekty takie jak poprzednio - wielkie gratulacje. Miejmy nadzieję że pokonanemu uda się zebrać do odbudowy, przy jego eco za do miesiąca powinien być jak nowy PS.1 Przetopu w fuzyjną i omijajcie sojusz N-A szerokim łukiem. PS.2 Widzę że Tosiak masz tendencję do przywitań po fuzji na top 1 solo
-
Witam, prawdopodobnie ostatnie rozbijanie mięska przed UF. Tradycyjnie pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Obrońcy mniejszej wiary w bunkier. Przetapiam i lecą dalej Dnia 19-10-2018 08:28:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.100.000 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca nopa88 ________________________________________________ Duży transporter 974 Re…
-
Witam, starcie dla mnie szczególne bo to mój największy wlot solo. Kilka rutynowych skanów dziś rano pokazało że ktoś zaczął napoczynać bunkry na które miałem ochotę, więc postanowiłem to wykorzystać. Jako że miałem dziś luźniejszy dzień postanowiłem zerkać co jakiś czas falangą żeby przyłapać delikwenta którego na gorącym uczynku. Mając podejrzanego oczywiście było to trudne zajęcie Obrońca, ładnie pogratulował wiec szczere SZO Na pocieszenie zostawiłem Bvla spory pz z bunkra który kontrowałem …
-
@sorro03 osiedliłeś się blisko w dzień akcji wiec naturalnie pojawiła się z mojej strony nutka niepewności, ale skan moona mnie nieco uspokoił. @szturman ale nie przypominam sobie żebym zarzucał komuś z waszej owczarni nieczyste zagrania, no chyba że to podciągniemy bratanie się z waszymi białymi kuzynami a'la (Ukryta treść) PS. Nie wiem jaką masz/macie opinię o mnie, ale nigdy nie wystawiam ludzi z którymi lecę
-
Witam, tym razem ST w trochę egzotycznym składzie W trakcie przypadkowej rozmowy w niedzielę okazało się że obydwoje mamy ochotę na ten sam cel, ale odstraszają nas spore starty w lm których odbudowa jest czasochłonna. Przy kolejnym powrocie Gladiatora z urlopu postanowiliśmy spróbować wlotu, co prawdę z powodu nowych sąsiadów były u mnie pewnie obawy ale ostatecznie wszystko przebiegło pomyślnie i zysk okazał się nieco większy niż zakładaliśmy. Obrońcy SZO i mniejszej wiary w bunkry. Cytat od L…
-
Witam, cel całkowicie przypadkiem trafiłem skanem, ale skoro opłacało się lecieć przez galę to skorzystałem. Pozdro dla sojuszników i wszystkich znajomych. Obrońcy SZO, mam nadzieję że po zmianie koloru na zielony nie zniechęci się do gry. PS. @Adam525 wbijaj z Merkur do nas, mamy nieuregulowane rachunki Dnia 02-10-2018 21:38:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Mały transporter 5.555 Pancernik 5.555 ___________________…