Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wrzucam przykładowo do stoczni 2tysiące lekkich myśliwców. budują się dajmy na to 10 minut. Po tym czasie wchodzę w zakładkę floty i chcę wysłać te 2tysiące lam na księżyc, ale we flocie widnieje np tylko 1tysiąc. Dopiero po ponownym wejściu we flotę lub odświeżenie w poglądzie powoduje, że wszystkie statki zostały dodane do floty. Tak samo jest z obroną, dopiero po ponownym odświeżeniu każdej planety z osobna powoduje dodanie zlecenia do konta. Wcześniej dodawało to z automatu. Kończyło się zle…
-
Chciałabym zgłosić jeszcze jeden błąd. Dla mnie takowym to jest. W momencie wrzucenia urlopu, w podglądzie widnieją informacje o zatrzymaniu budowy, badań i produkcji stocznie. W porządku, jeśli faktycznie takowe budynki badania i stocznia działały. Jednakże nie mam nic w budowie i badanie żadne też włączone nie jest, a i tak widzę, że zatrzymano budowę. Mylące troszkę
-
Harry Potter
Post@Qnick Owszem Sorki zapomniałam o tym
-
Harry Potter
PostCytat od Wrum: „yep, zadajesz xd ” łojessuuuu, chyba wolę jednak zgadywać Ile obrotów na klepsydrze [czasu] miała wykonać (i wykonała) Hermiona podczas pierwszej podróży w czasie, nie wykonanej w pojedynkę?
-
Harry Potter
PostUrg Utytłany Jeśli odpowiedź na kiedy, może być taka, iż przed wybuchem buntu goblinów (między innymi jego wrzucenie do stawu było przyczyną owego buntu) w 18w, to taka moja odpowiedź
-
Cytat od Void: „Cytat od Zlomek_Mistrz: „Bo bonus do spalania reckow te -25% zostal wylaczony i go nie ma. ” Z opisu generała wynika, że bonus do mniejszego spalania dla wszystkich statków niby jest, ale go nie ma. Co to jest -0% do spalania? Jeśli mają problem z ogarnięciem skryptu, to niech przynajmniej usuną ten wpis ze szczegółów klasy. ” bonus do spalania to -25% dla wszystkich statków DZIAŁA. Ktoś mało rozumny z 25 zmienił na 0, ale działa wyłączony został jedynie dodatkowy bonus dla recy
-
z tego co wiem to.oplata pobierana jest przy wystawianiy oferty. Druga sprawa, ktira mnie nurtuje. Dlsczego oplate placi zarowno sprzedajacy, jak i kupujacy? Gracz X wystawia cos na sprzedaz i placi oplate, gracz Y kupuje od gracza X i rowniez od kupionego produktu placi prowizje. Na moje oko powinna placic tylko jedna osoba