Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrowienia dla sojuszowej Czarownicy :E Dnia 22-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 600.100 _________________________________________ Obrońca Easybot ________________________________________________ Mały transporter 64.000 Duży transporter 120.000 Lekki myśliwiec 150.000 Okręt wojenny 25.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 29.000 Sonda szpiegowska 5.216 Gwiazda Śmierci 50 Pancernik 144.0…
-
Cytat od kaper1: „jeżeli powtarzasz skan na ten sam cel, to możesz to zrobić w kolejce 6s, jeżeli wcześniej, dostajesz info, że misja się nie powiodła, tak przecież pojawiają się już takie okna, gdy serwer nie nadąża. ” otóż to, tyle że post wyżej mówił iż to wydłuży skanowanie, ale takowe rozwiązanie sprawi tylko to, że nie będzie mniejsza możliwość zlagowania obrońcy wszak wiadomo że znaleźć 5 osób to nie jest aż tak trudne dobrym rozwiązaniem ze strony GFu byłoby zmianę (czy jak to nazwać) se…
-
Cytat od kaper1: „Było wcześniej o kolejkowaniu szpiegowania w ostępach 6s z automatu, systemowo w algorytmie. 6s w zupełności wystarczy na podniesienie floty nawet z fona. Proste i nie wymaga interpretacji. Całkowicie wyeliminuje zamulania akcjami szpiegu, bo daje szansę na podniesie floty przez obrońcę. Co więcej, boty stają się mniej efektywne, może przestaną być opłacalne, ale wydłuża proces skanowania galaktyki. ” Jeżeli, skanując całą JEDNĄ galaktykę, potrzebuję na to np 30 min przy dobryc…
-
Lobby nie działa!
Avinashi - - Błędy w grze
Posttaaa zalogowanie się na telefonie jest niczym trafienie 3 w totka, niby się udaje, ale prób trzeba kilka(naście) może naprawcie to lobby a jak już się wam uda, to zanim znów zechcecie w nim grzebać wylejcie na siebie gar wrzątku na opamiętanie, bo jeszcze żadna aktualizacja nie udała się wam w 100%... żadna... programiści jak z najsłabszej komedii
-
W końcu zaczęło wpadać coś ciekawszego Pozdrowienia dla sojuszników i męża Obrońcom odbudowy! PS. Skoro i tak musiałam edytować, to niech ma i czarownica sojuszowa osobne pozdrowienia! Avinashi [WarriorS] vs. Rylanor [GOT] ~ 13 119.55% Dnia 22-06-2019 22:59:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca Rylanor [GOT] _________________________________________…
-
Cytat od Piotr50uni: „Wstawiłem RW z czystej ciekawości osób postronnych dlaczego spadłem w dół. A że Warriars lubi push to inna sprawa... ” A da się spaść w górę? Czyli chcesz powiedzieć, że zostawienie przez Ciebie floty na moonie bez opieki, było celowe? Żeby wszystkie moje cele tak chciały floty zostawiać bez opieki, gra byłaby fajniejsza Powiedz zatem kto miał się nią "nie-spushować" skoro takie oburzenie, że ja ją trafiłam?? czyżby ktoś z winter? PS. Czym/kim jest WarriArs? Nawet nazwy soj…
-
Zdaje się, że ktoś zapomniał o swojej deuterówce. Nie narzekam Pozdrowienia dla sojuszników i dostawców dexu! Specjalne pozdrowienia dla Lolka - nie bądź baba! Dnia 19-06-2019 12:03:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca szajka [The Best] ________________________________________________ Duży transporter 57.670 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 6 Sonda …
-
Lobby nie działa!
PostCytat od Bunny: „Nie no fajnie. Ktoś poświęca pół nocy, żeby uwalic komuś kulkę, łapie flotę na skanie, puszcza pilota A tu po 2 godzinach nagle nie ma pilota. No i 1.2kkk zysku poszło się walić, trzeba było dac wczoraj jakieś info na og, że znowu coś [ciach] z lobby i będzie blokada ataków... ” w sumie to informowali o tym, że będą coś robić z lobby. A wracając pamięcią do przeszłości można było się domyślać, że GFowskie programisty coś [ciach]... Nie pamiętam już kiedy nic nie zepsuli podczas …
-
Lobby nie działa!
Postpragnę zauważyć że fs wysłany dzisiaj przed godziną 12 dalej leci jak leciał, fs wysłany w niedzielę został zawrócony