Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 930.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• wiem, że osoby zapisane po terminie są dodawane do seeka. Nie wiem po co w takim razie jest zapisek, że po upływie terminu zgłoszenia nie będą akceptowane skoro są. Taka ogejmowa polityka. UP. Może mam jakieś powody. Cieszę się. Nawet jakbyśmy nie byli w drużynie to zapewne razem byśmy latali na większe cele. Chociaz dziwnym trafem 3/4 "grających" z wrogiegi sojuszu są z nami. Lub my z nimi? Przypadek?

• Cytat od ciap: „Spoko ale mówisz że miałam 1,5 tygodnia na zapisy choć samemu się zapisało ostatniego dnia. Jakbym wiedziała że będę mieć jutro mały wypadek losowy i całkowicie zapomnę o ogame to pewnie zapisałabym się wcześniej. Ale niestety nie przewidziałam tego że jutro będzie ciężki dzień. ” To już twój problem. Ale jak widać masz chody, tak jak i wymienieni przez ciebie osoby. Sądzę, że gdyby się ktoś z wariorrsów zgłosił po terminie to kupę by dostał, a nie możliwość brania udziału w seek…

• Cytat od ciap: „żałosne jest robienie problemów za 20 min spóźnienie gdy samemu się wpisało ostatniego dnia. ” To, że wpisałam się ostatniego dnia nie znaczy, że nie pamietalam o zapisach....... Jest jasno napisane "Zamknięcie tematu nastąpi 06.12.2019 o godzinie 23.59. Po tym terminie nie ma możliwości zgłoszenia się do programu." Dlaczego więc mają być wyjątki dla takich jak ty? Miałaś wystarczająco dużo czasu, żeby się zapisać. Przypomniałaś sobie 20 minut za późno. Więc tak. Będę stwarzać pr…

• mam nadzieję że to tylko żart. bez urazy ale mieć 1,5 tygodnia i nie wpisać się a potem prosić o dodanie do drużyn jest żałosne

• Avinashi WarriorS [WarriorS] 21060631 Flota: Lekkie Myśliwce: 16550000 Ciężkie myśliwce: 0 Krążowniki: 3200000 Okręty Wojenne: 500000 Bombowce: 0 Niszczyciele: 60500 Gwiazdy Śmierci: 131 Pancerniki: 750000

• Jak to mówią u nas niektórzy, "taki tam maluszek" Pozdrowienia dla sojuszu Dnia 25-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 177.777 _________________________________________ Obrońca Pershing ________________________________________________ Mały transporter 878.544 Duży transporter 7.937 Lekki myśliwiec 44.166 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 716 Okręt wojenny 23 Recykler 5.705 Sonda szpiegowska 1.4…

• Tytułem wstępu Cytat od entro: „przy okazji mozesz dac moje wiadomo cygan prosi ” Dnia 24-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor entro [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Clk [one4one] ________________________________________________ Duży transporter 61.000 Statek kolonizacyjny 1 Wyrzutnia rakiet 6.000 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... …

• Przy....ś jak dzik w sosnę Ale jak wiadomo bańka zysku piechotą nie chodzi, więc lepsze +1kkk, niż -2kkk dexu w licytatorze Obrońcy z całego serca życzę ekspresowej odbudowy i pobicia własnego (nowego) rekordu

• Czyżby ta sama osoba przysnęła, która ostatnio "pilnowała" Galaxusa? Częściej po proszę, ale bliżej! Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych! Dnia 07-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Mały transporter 400.000 Lekki myśliwiec 5.555.555 Okręt wojenny 33.333 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Terra [LEB] ________________________________________________ Mały transporter 914 Duż…

• Cytat od asherl: „Po ile taki easy? Graty, znowu tluuusciutko ” Oj drogo! Pół nocy!

• Mam nadzieję, że obrońca nie zakończy gry tak jak wspominał na PW SzO! Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Dnia 28-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 500.000 _________________________________________ Obrońca EasyBot [WOLF] ________________________________________________ Duży transporter 55.000 Lekki myśliwiec 310.000 Okręt wojenny 13.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 19.001 Sonda …

• W tym roku Mikołaj prezenty rozdaje wcześniej Pozdrowienia dla sojuszników Dnia 26-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Galaxus ________________________________________________ Mały transporter 11.653 Duży transporter 209.411 Lekki myśliwiec 1.467 Ciężki myśliwiec 1.325 Statek kolonizacyjny 47 Recykler 3.459 Sonda szpiegowska 8.578 Gw…

• Obrońca lubił logować zaraz po starcie, więc nie wysyłałam recy. No i jak nic tym razem postanowił zalogować się dopiero po wlocie czego efektem jest 1,6kkk pzta u obrońcy, ale trudno SzO! Dnia 17-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 444.444 _________________________________________ Obrońca BialaDama [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 98.185 Duży tr…

• Jeden statek na 10%

Avinashi - - Zadawanie pytań

kiedyś miałam spam raportami szpiegowskimi (raptem 100 szpiegów/ 5-10 minut) od jednej osoby i tak prawie cały dzień przez TYDZIEN! odpowiedź GO? Szpiegowanie jest zasadniczą i nieodzowną częścią gry! no spoko, ale jaki sens ma walenie skan za skanem na wszystkie koordy i tak dzień w dzień? Dodam też, ze skanujący właściwie każdorazowo widział flotę i deutery po moonach, więc nie wiem czego szukać mógł innego... i nie, nie była to żadna wystawka. Sam skanujący nigdy nie wyleciał nawet na deuter …

• Drobne problemy były, ale koniec końców wyszło na moje Dnia 11-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Mały transporter 333.333 Lekki myśliwiec 1.222.222 Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca b12 ________________________________________________ Mały transporter 1.300 Duży transporter 158.650 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Satelita słoneczny 2.190 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutni…

• Cytat od los chemikos: „Gwiazdki wyliczone na powrocie z farmienia ” jeśli wracały z farmingu to gdzie się podziały surowce tylko nie mów, że obrońca tak się wystraszył, że zawrócił bo nie uwierzę

• Bo ktoś płacze Dnia 29-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca ruski [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter 211 Duży transporter 69.019 Lekki myśliwiec 1.920 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 9.911 Okręt wojenny 5 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 20.275 Sonda szpiegowska 645 Bombowiec 2 Niszczyciel 25 Gwia…

• Co starcie to ktoś inny musi je wrzucać (słabo płaci czy jak, że nikt nie chce drugi raz wrzucać?) Dnia 29-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor entro [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 80.000 _________________________________________ Obrońca Mnich V ________________________________________________ Duży transporter 103.831 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 1.644 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Ag…

• @EasyBot właściwie to @Elkanen Ci już wyjaśnił. Nic dodać nic ująć. Odbudowy życzę

• hue hue skąd ja to znam też nie raz rozbiłam się o obronę, bo zapomniałam że obrońca się zabunkrował ale luz! po którymś razie się przyzwyczaisz