Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Dobrygracz: „Głupie pytanie, czy stracona flota była większa niż 5% całości? ” ale dlaczego flota ma być większa niż 5% całości? z tego co wiem to do doku warunek jest taki że na pz ma trafić przynajmniej 500,000 jednostek sury (5%) no i to było spełnione. poza tym w tamtych RW straty miałam znacznie mniejsze niż w tym na 550kk bo jakoś z 80kk w obu raportach a pole wrakowe dostałam z 1 raportu, z tego na 550kk strat tez nie dostałam. Może podział na lepszych i gorszych (kupujących anty…
-
Cytat od Dobrygracz: „Cytat od Apofis: „Wie ktoś ile % floty rozwalonej wraca na planetę do doku? dla atakującego przy klasie Generał ” Nie wiem dokładnie jak to działa ale jeżeli spełnisz wszystkie warunki to tyle ile % daje dok na 1 poziomie trafi właśnie do doku, rozbudowa nie wpływała na to że większy procent floty się zwróci ale nie wiem czy tak powinno być że jest to stała wartość czy po prostu to nie działa i wraz z rozwojem doku nie zwiększa się (oczywiście przy ataku)... znalezienie sen…
-
czesc z dupy a druga czesc nie zostala zapisana Generalnie general poczatkowo (?) mial dawac 25% mniejsze spalanie dla flot bojowych i recy. Koncowo jest mniejsze spalanie dla wszystkich statkow. I MIALO BYC tez dodatkowe 25% mniejsze spalanie dla recy. Ale GF matematyki nie umiejo i wyszlo im 1-50%-25%-25%=0 i rece nie palily nic to wywalili to spalanie dla recy, w opisie klasy zmienili (nie wiedziec czemu) ze mniejsze spalanie statkow rowna sie 0% ale w praktyce juz wszystko dziala. Tzn tylko …
-
Cytat od NowyLepszyYossarian: „Jak juz ustalicie kto jest winien to czy ktos z łaski swojej moze mi napisac jaki spalanie ma pancernik lub ow dla klasy generał? ” wg info z "wiecej detali" ow - 125, pc - 62.5. W praktyce mozesz mi wyjasnic na jakiej to jest odleglosci liczone? Bo jak sprawdzalam to zeby to sie jakos pokrywalo to wychodzilo ze 100 (??) Ukladow? Czy jakos tak
-
wylogowywanie z konta
Avinashi - - Błędy w grze
PostMoze i gram flota ale nie jestem kamperem wiec tu akurat nie mam problemu. Generalnie nie mam w ogole problemu. Chodzi fakt koniecznosci logowania pierdyliard razy w ciagu dnia .....
-
24. 19-12-2019 10:10:36 - Avinashi [Hobbici] - 2038.67% ogotcha.universeview.be/pl/rep…69-5f78-83fe-70ee245157e5 25. 19-12-2019 10:11:23 - Avinashi [Hobbici] - 1276.44% ogotcha.universeview.be/pl/rep…55-5056-8b3c-7e6c3999a54f 26. 19-12-2019 11:30:49 - Avinashi [Hobbici] - 17479.87% ogotcha.universeview.be/pl/rep…e3-50b5-9d47-1a35f38d3bd6 27. 21-12-2019 08:55:23 - Avinashi [Hobbici] - 2958.84% ogotcha.universeview.be/pl/rep…3a-5aa0-a514-ec382bf892ef 28. 21-12-2019 18:26:12 - Avinashi [Hobbici] - …
-
wylogowywanie z konta
Postod wprowadzenia nowej wersji gry, CO CHWILA wylogowuje z konta. jest to juz bardzo irytujace!!!!!!!!!!
-
nie miałam nic włączone, podgląd różni się tylko (chyba? bo osobiście nic innego nie zauważyłam) że z AGR pokazuje Ci wydobycie na planecie Może Ty czegoś używasz, że masz inny podgląd? Bo ja tylko AGR, który na czas sprawdzania czegoś, jest wyłączany. Też myślałam, że to wina AGR, ale ten powoduje tylko rozjechanie się tegoż ACSa którego nie sa się rozwinąć. Za to jeśli chodzi o liczenie kazdego slotu dołączonej floty do ACSa z osobna jest już błędem wersji gry a może inaczej. po czym stwierdza…
-
Cytat od justvroum: „Ma to chyba jakiś związek z długością nazwy księżyca, zauważyłem podobny problem u siebie na uniwersum kiedy lecę na księżyce o długich nazwach ” Faktycznie... nie zwróciłam uwagi podczas szpiegowania innych graczy, ale masz rację Nie mniej irytujące, bo mimo iż wiem, że lecę na księżyc, to mylący jest brak ikonki ;p
-
zauważyłam, że wysyłając jakąkolwiek misję na jeden księżyc nie pokazuje mi przy nazwie ikonki księżyca, rownież inne osoby nie widzą w poglądzie tej ikony, wykonując jakąś misję na te koordynaty ikona jest widoczna gdy wysyłam coś z tego księżyca, ale wysyłając na niego już jej nie ma. Sprawdzane bez AGR zapodaj.net/8b7916fac3c87.jpg.html
-
suwak prędkości floty
Posta co ze zdziczałym wskaznikiem wyboru procentu? Pomijam fakt ze kolorystyka daje po oczach... to robienie fsów jest porażką. Schodzi 2x dłużej, bo jak juz osoby wyżej wspomniały po wyborze procentu przez Berlin trzeba wracać do "wyślij"...broń Boże, żeby po wybraniu danego % nie przesunąć kursorem po wskaźniku, inaczej tylko niebiosa wiedza na jaki % pójdzie fs. Najlepiej to jakby wrócił poprzedni wskaznik. Tam przynajmniej problemów nie było i wybrało się dany % bez obaw, że flota pójdzie na in…
-
Cytat od Art: „Czy korzystasz z AGR? ” z tego co pamiętam AGR nie miało na to wpływu. Dodam również, że u obrońcy w pasku ruchów flot (tym na gorze) ilość slotów lecących w ACSie jest widoczne jakoby każdy atak leciał osobno. Tj: leci na mnie JEDEN atak zwiazku w którym flota podzielona jest na TRZY sloty. W podgladzie flot pokazuje że lecą 3 wrogie floty, choć w rzeczywistości leci tylko jedna (zauważyłam to na wersji xxx.14)
-
Cytat od Starrk: „@Avinashi ja rozumiem ten bulwers, ale jak widzisz w v7 nic nie działa jak powinno, a do tego twórcy tej wersji chyba nawet nie wiedzą, jak to w ogóle miało działać ” słyszałam też opowieści, że wgrana wersja miała działać lepiej niż ta na testowych serwerach, a chodzą słuchy, że działa jeszcze gorzej I to wylogowywanie z konta..........
-
Cytat od Das140: „Najpierw odejmujesz % od klasy (1 - 25% - 25%) a potem mnożysz przez 50%, czyli powinno być 25% podstawowego spalania. ” i tak teraz wychodzi (tylko, że dlaczego w opisie klasy wklepali 0? Ano pytam nie dlatego, że boli mnie utrata darmowych recy, chociaż fajne było to ale dlatego, że przyjdzie jakiś nowy gracz i czyta opisy klas w GRZE i sam nie wie o co chodzi, bo opisy są z dupy wzięte ot o co chodzi. Cytat od Starrk: „@Avinashi o tym procencie info było tutaj w tym temacie,…
-
a z ekspami to nie bug gdzie masz 20% na pz podczas walki z piratami?? nie miało być 3% do zysku z pomyslnych eksp, tak jak to jest w opisie klasy odkrywcy? nigdzie nie jest napisane, że podczas walki z piratami powstaje pz na 20% warotsci floty dlaczego więc w praktyce masz 20% pz? a jesli tak miało być, to dlaczego nie zostało to jasno zapisane w ustawieniach danej klasy??
-
Cytat od psycho: „W uja was robia ludzie a wy dalej bulicie na utrzymanie debilnego teamu ktory nie potrafi sie w waszym interesie postawic i ustalic nawet takich pierdol jak bonusy dla klas juz nie mowiac o darmowych zmianach klasy do czasu ustabilizowania tego syfu i cyrku @Art w kazdym Polskim przedsiebiorstwie bys dawno wylecial z pracy po takich komentarzach od graczy. Smiech ” taaaa mam wrażenie, że oni czekają tylko na to, żeby więcej osób kupiło anty (chyba dzien po aktualizacji było 25%…