Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ale Ty czaisz, że rece dalej zaliczają się do WSZYSTKICH statków i tak czy siak palą 25% mniej dexu TAK JAK KAŻDY INNY statek no nie? Inaczej zamiast palić np 50kk dexu, paliłyby 100kk.. I nie twierdzę, że działa -25% do spalania przez rece. Wręcz przeciwnie. Napisałam, że spalanie dla recy zostało wyłączone, bo powodowało to błąd w postaci darmowych recy. Nie mniej jednak, rece dalej palą mniej, gdyż korzystają z bonusu -25% spalania dla wszystkich statków. Lepsze to niż nic. Prawda, też wybrał…
-
taa, dla recyklerów dodatkowe -25% zostało wyłączone. art nawet pisał, że z tego co wie to spalanie -25% dla wszystkich statków mimo błędnego opisu działa prawidłowo i tak też jest. No przynajmniej w teorii, bo w praktyce niestety nie sprawdzę. Ale wiem, że po tejże zmianie na pewno działało to -25% dla wszystkich statków gdyby nie działało to przy pancach spalanie miałabym 125 jednostek dexu, a mam 62,5 generalnie przy całej flocie jest na mojej uni spalanie 0,25 na generale. Wartość początkowa…
-
Cytat od Zlomek_Mistrz: „Dokładnie, a co teraz maja powiedzieć generałowie jak nie maja zadnego zysku do spalania, bo tak jak pisalem wczesniej bonus zostal wylaczony i nie wiadomo czy go wlacza i kiedy i teraz klasa general nic wielkiego nie daje. Gdybym wiedzial to wybral bym odkrywce, ktory to daje najwiecej zyskow z wszystkich klas. ” tak właściwie, generał dalej ma -25% do spalania dla wszystkich statków, tylko opis jest błędny. GF..... Miało być także -25% dla recyklerów, jednakże dzięki t…
-
tylko, że osoby, które wybrały generała nie miały wpływu na spalanie recy. Mieli nie latać, bo to bugusing? Leczcie się... zaś ci, którzy specjalbie robili przekręty na rynku mieli wybór: albo korzystam z rynku normalnie, albo specjalnie ustawiam autooferty z autozapytaniem, żeby surowce się dublowały. Jest różnica.... spora... bo dlaczego ja mam tracić zysk i nie lecieć na kogoś, bo z nie mojej winy rece palą 1jednostkę deuteru? Ja sprawiłam taki błąd? Ano nie, to GF. Tu miałam jedynie wybór mi…
-
Cytat od jibrill: „Edit: Tz. o ile faktycznie zmiana szans na poszczególne zdarzenia miała miejsce. Lepiej, nie rozsiewać plotek- już i tak niewiele wiadomo. ” dalej twierdzisz, że nic nie zmienili? Wcześniej dziura trafiała się wyjątkowym pechowcom i od czasu do czasu a nie kilka razy w krótkim czasie Coraz więcej osób floty straciło na dziurze, gdzie wczesniej to była rzadkość
-
aha ja to liczyłam stracone lmy x 100(%) i dzielone przez całkowitą sumę wysłanych lmów i wyszło mi 2, ileś tam % nigdy z matmy dobra nie byłam, ale metoda krzyżowa chyba nie przerosła mnie co? a co do tamtych mniejszych rw i właśnie rzecz w tym, że dok dostałam 2x na pewno, no więc sama już nie wiem
-
Cytat od Art: „@Avinashi powiedz mi zatem jak obliczasz stratę swojej floty, bo być może po prostu nie łapała się do minimalnych wymagań? Pytam, bo chcę potwierdzić moją teorię. ” raczej na zasadzie powstałego pz (w tym wypadku raczej muszę liczyć tylko swoją flotę jak mniemam) nie mniej jednak Cytat od Avinashi: „33. 22-12-2019 06:06:58 - Avinashi [Hobbici] - 437.05% ogotcha.universeview.be/pl/rep…d5-5c13-99b5-3c24dc0213af 34. 22-12-2019 06:09:35 - Avinashi [Hobbici] - 427.82% ogotcha.universev…
-
transport na pewno jest widoczny. ataki zawsze miałam z księzyców wysyłane i raz dok byl a raz nie. miałam podobne ataki (pole zniszczeń) przy większym (nie znacznie) doku nie dostałam, a przy mniejszym i owszem, także trochę wróżenie z fusów jak dla mnie, a jakaś rekompensata za brak doków? Bo nie powiem, że po wyborze klasy kilka razy ładnie się rozbiłam (na duże straty moje), a doku ni w ząb ni w oko, a przy ataku jakimś mizernym dostałam dok na 2-3k lmów
-
atak zwiazku
Avinashi - - Błędy w grze
Postbład już zgłaszałam, ale albo nie widze tego tematu, albo zniknął podczas ataku związku, obrońca widzi w pasku ruchów flot (tym na górze) tyle wrogich flot, ile slotów flot zostało dołączone do acsa, i nie, nie jest to zwiazanee z AGR
-
@Art a czy dowiem się, czy dok pojawia się (już??) przy każdym ataku, czy są to losowe zdarzenia? chodzi mi o to czy muszę spełnić jakieś warunki konkretne. Czy dok pojawia się tylko w solowych atakach czy w ACS również? A i pytanie tak ogólnie odnośnie doku obrońcy: otóż dlaczego przy obronie ACS główny obrońca także dostaje dok? Na ten moment nie mam żadnego API screena ani nic takiego, jednakże wiele razy widziałam dok u obrońcy, który bronił się z kimś jeszcze : data-verified= a z tego co si…
-
suwak prędkości floty
PostCytat od Art: „Liczę na zmianę tego paska. Wielu osobom on nie pasuje. Musimy poczekać na to, aż ktoś decyzyjny w końcu zmieni o nim zdanie :p ” to może chociaż spraw, by naprawili jego sposób działania? samowolne zmienianie % po przejechaniu po nim przy wyborze predkości, staje się uciążliwe... co do ff też mam z tym problem na telefonie, z aktualnym oprogramowaniem i przeglądarką....
-
ale to też dziwne, bo sojusznik jeszcze PRZED aktualizacją, która miała usunąć tenże błąd, użył dopalacza (30 min) i nie wydłużyło mu badania. Badanie miał włączone na klasie generał przy aktywnym technokracie. W momencie używania dopalacza miał oczywiście aktywną klasę ODKRYWCY i nie miał ani technokraty, ani też nie było eventu z krótszymi badaniami
-
wylogowywanie z konta
Postczasem wystarczy nic nie robić na koncie i wyloguje. Np. odswiezam konto, za kilka minut chcę powtorzyć czynność bądź zrobić cokolwiek innego to muszę się zalogować. Jakby wygasała ważność strony, czy jak się to fachowo nazywa
-
Cytat od stelmi: „Cytat od bobiczeq: „Czy można już bezpiecznie korzystać z rynku (pomijając przeliczniki)? Nic się już nie buguje? ” Buguje się. Na pewno dopasowuje oferty do autozapytań przy dzieleniu oferty na części. Czy generuje surowce - nie wiem - akurat moja oferta została zaniżona do autozapytania -,- ” Czyli rozumiem, że wystawiam ofertę sprzedaży kryształu za deuter powiedzmy 10kk kryształu za 6kk deuteru, a ktoś ma autozapytanie na kupno kryształu 10kk za 5kk + jakieś tam widełki, to…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od Duch Szerszenia: „Nikt nie ma. Ale ja już jeden backup w tej grze przeżyłem. ” ile dni do tyłu ? ” ja tam pamiętam dzień w którym był robiony backup backup'u backap'u takze tego ekhm wpierw coś się sypnęło im to zrobili backup, floty cofnęło ludziom z fsów, ale blokady ataków nie włączyli, posypały się złomy. Z rana zrobili kolejny backup, blokady dalej niet. znów złomy no bo jak inaczej. Aż w końcu im się udało zrobić backup i blokadę aktywować także nic mnie już nie …