Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Procent przyrabaliście ogromny, że Icex ma antywszystko to bylo do przewidzenia ze coś zbierze, niemniej przy takich akcjach zysk jest dla mnie drugoplanowy. Brawo WY
-
Udana niedziela w sojuszu, nie można było pozostać w tyle za resztą ferajny Pozdro dla SKB, FB i ziomeczków Dnia 18-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Krew i Limfa [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.532 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca Draco2 ________________________________________________ Duży transporter 575 Lekki myśliwiec 222 Krążownik 200 Okręt wojenny 800 Recykler 1.400 Sonda szpiegowska 37 …
-
W końcu sojuszowy ACS wypalił, bo tak liczyliśmy że chyba jeszcze się nam nie trafił, bo kota i zeola nie liczymy, choć to w sumie był ACS, tylko taki patologiczny Pozdrawiamy całe SKB! A Duru ma własne pozdrowienia: KLIK Dnia 17-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Durudududu [SKB] ________________________________________________ Pancernik 1.202 Krążownik 2.855 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Agresor Krew i Limfa [SKB] __________________…
-
Poranne sprawdzanie rubieży i... skan lot bum klasycznie Dnia 14-08-2019 07:34:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Krew i Limfa [SKB] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca HUGO [F-N] ________________________________________________ Mały transporter 114 Duży transporter 92 Lekki myśliwiec 4.080 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 20 Okręt wojenny 428 Recykler 103 Sonda szpiegow…
-
Mój mózg dalej ścieka ze sciany po przeczytaniu discorda
-
Nowe okolice, nowi sąsiedzi Pozdro dla mojego prywatego PKN Orlen - bez Ciebie i twojego dexu Farcik, połowy tych ST by nie było Dnia 10-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Krew i Limfa [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.704 Pancernik 904 _________________________________________ Obrońca skimaster30 [Now Deu] ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transporter 80 Krążownik 211 Okręt wojenny 150 Re…
-
Kto rano wstaje, temu bunkier daje Obrońca co prawda dorobił deffa, wiec wynik się trochę na niekorzyść zmienił, ale mocno stratny nie jestem, na 100 łowiecek będzie Dnia 09-08-2019 07:59:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Krew i Limfa [SKB] ________________________________________________ Recykler 1 Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 8.000 Okręt wojenny 950 _________________________________________ Obrońca Kszynio [IGRP] ________________________________________________ Mały …
-
No to go! Szmajek [LHiP] vs. Jestemmm Lamommm [SKB] ~ 470.85% Dnia 08-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szmajek [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Okręt wojenny 1.003 _________________________________________ Obrońca Jestemmm Lamommm [SKB] ________________________________________________ Mały transporter 4.933 Duży transporter 800 Lekki myśliwiec 8.013 Krążownik 1.496 Okręt wojenny 1.558 Recykler 2.190 Sonda szpiegowska 4…
-
Poszedł post o wojnie i nagle coś się zaktywizowało, skanów jakby więcej Ą ze średnio mi sie chciało dziś skanować, a do tego serial nowy oglądałem, dałem się ponieść wodzy fantazi i zobaczyć co będzie No i proszę, oto efekt Pozdro dla SKB i dla agresora, bo miło się zachował po bitwie. Wojnę uważam za rozdziewizoną Dnia 08-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szmajek [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Okręt wojenny 1.003 __…
-
Dawno nie miałem tak owocnej nocki w OG, weszło wszystko co mogło, co prawda ST raptem 1, nie 7, ale zysk z nocy oscyluje w granicy 75 kk dzięki mini farmingo złomom. Tutaj klasycznie, skan, oczekiwanie, lot, bum, choć myślałem ze obrońca sobie kampi, a jednak po prostu BFS. Pozdro dla SKB Miłego dnia wszystkim Dnia 03-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestemmm Lamommm [SKB] ________________________________________________ Mały transporter 2.611 Lekki myśliwiec 5.0…
-
Ale zysk zrobiliscie, masakra. O procencie nie wspominam... Sojusznikowi lameczkowi SzO!