Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 485.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

Gootek - - Archiwum CT

Hej Jestem dumna gdy ... ? Gdy rozpiera mnie energia to ... Gdy jest mi smutno to ... ? /me życzy dużo, dużo zdrowia

• Ganik, taki jeden...

Gootek - - Archiwum CT

Hej Co w życiu cenisz najbardziej ? Masz swoje zdanie, czy wolisz mieć takie jak ktoś np. Twoi znajomi żeby nie było zgrzytu ? Myślisz że w dzisiejszych czasach prawdziwa miłość istnieje ? Żyć z ukochaną osobą i poświęcać czas tylko dla niej czy spełniać swoje marzenia i dopiero potem się zakochać ? Ave

• Geograficzny!

Gootek - - Nauka

Cytat od Edzio13: „Key West,innej opcji nie ma.;)” tak zadajesz

• Geograficzny!

Gootek - - Nauka

Włochy Moja zagadka. Miasto-wyspa w USA, port turystyczny nad Cieśniną Florydzką o największej głębokości pomiędzy Nowym Orleanem i Norfolkiem. Około 25,5 tys mieszkańców.

• Biologiczny

Gootek - - Nauka

teobrominy są w czekoladzie pS. oddaje zagadkę

• Moje gratulacje pięknie Wam to wszystko wyszło w dodatku wykręciliście TOP 1 ACS Życzę miłego przetopu oraz kolejnych udanych akcji i większych % Obrońcy BSzO jak będzie nadal grał Tatko linka mogłeś podesłać Ave

Gootek - - Archiwum CT

Hej piękna Jak byś mogła przez jeden dzień robić i być gdzie chcesz to co byś wybrała ? Jak byś mogła cofnąć czas to co byś zmieniła w swoim dotychczasowym życiu ? Czy żałujesz do tej pory kogoś lub czegoś co się wydarzyło w Twoim życiu ? Co byś zrobiła jak byś mnie gdzieś spotkała przypadkiem ? i dlaczego to by była ucieczka ? Jest coś co Cie denerwuje we mnie ? Opisz mnie w 5-10 słowach. Żałujesz że spotkałaś mnie na swojej drodze ? /me tuli bardzo mocno i życzy słodkich snów

• Moje gratulacje dla Was a w szczególności dla Ciebie Marta, pięknie sobie tutaj radzisz Życzę miłego przetopu i do następnego Obrońcy BSzO Ave

• Moje gratulacje Panowie to ST to 1-a klasa w Waszym wykonaniu Życzę miłego przetopu i do następnego, oby bardziej wypasionego Tatko dzięki za linka i pozdro Ave

• Chemiczny

Gootek - - Nauka

Cytat od Heksogen: „Hydroksykwasy.” Moje gratulacje, Twoja kolej

• Chemiczny

Gootek - - Nauka

Jak się nazywa grupa organicznych związków chemicznych, zawierających w cząsteczce przynajmniej jedną grupę karboksylową (–COOH) i przynajmniej jedną grupę hydroksylową (–OH).

• Chemiczny

Gootek - - Nauka

Enzymy

• Chemiczny

Gootek - - Nauka

Olej napędowy otrzymywany z ropy naftowej określany jest w anglojęzycznej terminologii mianem petrodiesla gdy potrzebne jest odróżnienie go od oleju produkowanego w inny sposób. Jest on mieszaniną węglowodorów otrzymywaną drogą destylacji ropy naftowej w temperaturze 250-350°C przy ciśnieniu atmosferycznym.

• Szalejesz Asphalt i tak trzymaj, gratulacje ze zdobycia Top 2 Solo Trzeba było dobić później te 6 GS Życzę miłego przetopu i do następnego Top na gibony Obrońcy BSzO Ave

• kasai - mala wredota :P

Gootek - - Członkowie Teamu

Hej Jak tam mijają Ci wakacje ? Dalej wymiatasz w CS'a ? Jak u Ciebie z pogodą? Czego się boisz? Według Ciebie "wiara czyni cuda" ? /me pozdrawia

Gootek - - Archiwum CT

ebb74d6f467388816b36c503ffc4c4a3.jpg Cytat: „Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione!” Wszystkiego najlepszego Martusiu z okazji urodzin

• Moje Gratulacje Panowie pięknie wykonana obrona Życzę miłego przetopu i do następnego mYs top na puszki Ave

• A Hoj Jak tam Ci minął ten długi weekend co był ? Madzia, czyli zUa Panienka spod okienka - skąd takie określenie ? Czego najczęściej szukasz w Internecie ? Oglądałaś kiedykolwiek jakąś Mangę ? Lubisz mnie ? /me Dobranoc

• Moje gratulacje Tatko, Ty jak jakiś cel sobie obierzesz to nie ma bata Życzę miłego przetopu i do następnego Obrońcy BSzO jak będzie Ave

• Hej Madziu x2 Masz już plany na wakacje ? Horrory, komedie czy romansidła ? Grałaś kiedyś na gitarze ? W co najchętniej byś zainwestowała (nie musi być materialne) ? Kwiaty czy czekoladki ? Gdzie Chciałabyś jeszcze pojechać ? /me Dobrej nocy