Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 485.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Gootek - - Archiwum CT
PostHej Jestem dumna gdy ... ? Gdy rozpiera mnie energia to ... Gdy jest mi smutno to ... ? /me życzy dużo, dużo zdrowia
-
Ganik, taki jeden...
Gootek - - Archiwum CT
PostHej Co w życiu cenisz najbardziej ? Masz swoje zdanie, czy wolisz mieć takie jak ktoś np. Twoi znajomi żeby nie było zgrzytu ? Myślisz że w dzisiejszych czasach prawdziwa miłość istnieje ? Żyć z ukochaną osobą i poświęcać czas tylko dla niej czy spełniać swoje marzenia i dopiero potem się zakochać ? Ave
-
Geograficzny!
PostCytat od Edzio13: „Key West,innej opcji nie ma.;)” tak zadajesz
-
Geograficzny!
PostWłochy Moja zagadka. Miasto-wyspa w USA, port turystyczny nad Cieśniną Florydzką o największej głębokości pomiędzy Nowym Orleanem i Norfolkiem. Około 25,5 tys mieszkańców.
-
Biologiczny
Postteobrominy są w czekoladzie pS. oddaje zagadkę
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
Gootek - - Hall of Fame
PostMoje gratulacje pięknie Wam to wszystko wyszło w dodatku wykręciliście TOP 1 ACS Życzę miłego przetopu oraz kolejnych udanych akcji i większych % Obrońcy BSzO jak będzie nadal grał Tatko linka mogłeś podesłać Ave
-
Gootek - - Archiwum CT
PostHej piękna Jak byś mogła przez jeden dzień robić i być gdzie chcesz to co byś wybrała ? Jak byś mogła cofnąć czas to co byś zmieniła w swoim dotychczasowym życiu ? Czy żałujesz do tej pory kogoś lub czegoś co się wydarzyło w Twoim życiu ? Co byś zrobiła jak byś mnie gdzieś spotkała przypadkiem ? i dlaczego to by była ucieczka ? Jest coś co Cie denerwuje we mnie ? Opisz mnie w 5-10 słowach. Żałujesz że spotkałaś mnie na swojej drodze ? /me tuli bardzo mocno i życzy słodkich snów
-
Nastrro i tatkojmb i boski [SCS] vs Marecki33 [Gildia] - 9931,86% TOP 2 ACS !
Gootek - - Hall of Fame
PostMoje gratulacje Panowie to ST to 1-a klasa w Waszym wykonaniu Życzę miłego przetopu i do następnego, oby bardziej wypasionego Tatko dzięki za linka i pozdro Ave
-
Olej napędowy otrzymywany z ropy naftowej określany jest w anglojęzycznej terminologii mianem petrodiesla gdy potrzebne jest odróżnienie go od oleju produkowanego w inny sposób. Jest on mieszaniną węglowodorów otrzymywaną drogą destylacji ropy naftowej w temperaturze 250-350°C przy ciśnieniu atmosferycznym.
-
Gootek - - Archiwum CT
Postebb74d6f467388816b36c503ffc4c4a3.jpg Cytat: „Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione!” Wszystkiego najlepszego Martusiu z okazji urodzin
-
falcon39 [K_B] vs Uzdrowiciel & mYsterio0n & arnej^ & gbiorczyk & SPARTAKUS [Dewianci] - 8427,9%
Gootek - - Hall of Fame
PostMoje Gratulacje Panowie pięknie wykonana obrona Życzę miłego przetopu i do następnego mYs top na puszki Ave
-
SOLO; tatkojmb [SCS] vs buggy_87 [Emeryci] - 5514,74% top2 solo Andromedy
Gootek - - Hall of Fame
PostMoje gratulacje Tatko, Ty jak jakiś cel sobie obierzesz to nie ma bata Życzę miłego przetopu i do następnego Obrońcy BSzO jak będzie Ave