Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 485.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Madzia - moje gratulację awansu Coś dla Ciebie. 744219.jpg /me pozdrawia

• smoki

Gootek - - Członkowie Teamu

Hej Smoki Czy w taki oto sposób Powstał Twój nick ? 6c8b5e9511c44fe9med.jpg Dawać radość, czy być szczęśliwą ? Czym koisz swoje nerwy (Jeżeli się złościsz) ? Co Cię najbardziej cieszy? /me życzy spokojnej nocy

• smoki

Hej Ho Smoki Ulubiony kolor ? Ulubione jedzenie ? Masz jakieś życiowe motto ? Jakbyś opisała siebie w czterech słowach ? Ostatnia, najbardziej głupia rzecz, jakiej się dopuściłaś ? /me pozdrawia Smoki

• Manchester United

Gootek - - Piłka Nożna

No szkoda tych straconych punktów, ale City narzuciło swoje tępo gry i skutecznie atakowało. Naszym dziś jakoś nic nie wychodziło, po prostu pech nas ogarnął. Następnym razem będzie lepiej. City istnieje dzięki szejkom z Arabii jak by nie oni to ManU ich zjadło jak bułkę na śniadanie, Ave

• No i to mi się podoba, wrócił stary dobry Tatko. Moje gratulację, masz piękne TOP 1 Solo Życzę miłego przetopu i do następnego. Obrońcy powodzenia w realu Dzięki za linka Tatko, teraz coś na u68 strzel Ave

• Co ja tu widzę, aż oczom nie dowierzam Tatko wtopił, toż to niemożliwe jest Pewnie Tatko w złym momencie ze snu zimowego się wybudził i jeszcze zaspany był. Dla Obrońcy gratulacje z udanej obrony. A dla Ciebie Tatko BSzO Ave

• Moje gratulację Marta, piękna robota W dodatku wykręciłaś znakomity % i masz TOP 5 Solo Życzę miłego przetopu i do następnego. Obrońcy BSzO Ave

• Liverpool F.C.

Gootek - - Piłka Nożna

Zgadzam się szkoda tych straconych punktów, ale przez Shelvey'a zdobyliśmy 2 bramki. Znowu LFC bronił się w drugiej połowie tak jak w meczu z ManU, a Swansea nacierała i wyprowadzała coraz groźniejsze ataki i zdobyła wyrównującego gola ma 2-2. Zakup Mignolet'a to strzał w 10-kę, ale trzeba coś poprawić, bo jak dalej tak będzie że w 2-j połowie LFC będzie się broniło to nie wróży to świetlanej przyszłości, nie mówiąc już o TOP 4. Pozdrawiam

• Astronomiczny

Gootek - - Nauka

Czyżby chodziło o == Gwiazda Keplera ( SN 1604) ? Ave

• smoki

Witam Panią Smoki Jakie 3 rzeczy byś zabrała na bezludną wyspę ? Rzecz, osoba, miejsce bez którego nie mogłabyś żyć ? Widziałaś może kiedyś ducha ? Najlepsze Twoje życiowe wspomnienie ? Wolisz grilla czy domówkę ? Ps. co sądzisz o takiej muzyce ? youtube.com/watch?v=8VCkhcgiVHo /me pozdrawia, ja tu jeszcze wrócę

• O jakim państwie mowa?

Gootek - - Nauka

Grecja ma najgorzej rozwijającą się gospodarkę wśród Państw Unii Europejskiej i stawiam na Grecję.

• O jakim państwie mowa?

Gootek - - Nauka

Myślę że chodzi o Rumunię.

• smoki

Cytat od Chocolate: „ Powodzenia. I zapomnij o posadzie żmii teamu. ;)” Hehhehe dobre Ulubiona pora roku ? Gdzie byś chciała najbardziej spędzić urlop/wakacje ? Masz jakieś plany na przyszłość ? Ulubiony drink ? Czego nie lubisz robić ? Co Cię najbardziej denerwuje ? /me pozdrawia Panią Smoki

• O jakim państwie mowa?

Gootek - - Nauka

Cytat od buleon: „Czarnogóra :)” Tak jest, zadajesz

• O jakim państwie mowa?

Gootek - - Nauka

Państwo w Europie Południowej. Leży na wybrzeżu Morza Adriatyckiego. Długość granic lądowych wynosi 614 km. Dalsze 293,5 km przypada na granicę morską (linia wybrzeża Morza Adriatyckiego). Największym zbiornikiem wodnym jest pewne jezioro - powstałe w wyniku procesów krasowych zajmuje dno wielkiego polja. Ave

• Biologiczny

Gootek - - Nauka

Ponieważ == wypicie kubka mleka przed snem wspomaga spalanie tłuszczu w czasie snu.

• O jakim państwie mowa?

Gootek - - Nauka

Czyżby chodziło o Hiszpanię ? Ave

• smoki

Witam Panią Smoki Kawa czy herbata ? Twoja ulubiona książka ? Masz jakiegoś zwierzaka ? Ulubiony film ? Jakiej muzyki słuchasz ? Ulubione danie ? /me życzy udanego tygodnia

• kasai - mala wredota :P

Kasai moje gratulację z awansu Skromny prezent dla Ciebie 3373.jpg Wierzysz że po śmierci dusza idzie do nieba lub piekła czy już nie ma nic ? /me życzy kolorowych snów

• Widok bezcenny 2fdd1a7a8b65453amed.jpg