Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 485.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Znakomita akcja Panowie Życzę miłego przetopu i do następnego. Oby Wam się wszystkie życzenia spełniły. Obrońcy BSzO. Ps. mYs za parę dni zobaczymy co Ty pokażesz Ave

• Hej Ho Wyobraź sobie że mogłabyś cofnąć czas ile byś chciała, zmieniłabyś coś w swoim dotychczasowym życiu ? A może uważasz że wszystko jest idealne i nie musisz niczego zmieniać. (Ukryta treść) Ave

• Ahoj Do czego byś nigdy nie dała się namówić ? Wolisz siedzieć pod kocem, kołderką czy na nich ? Jakie masz sposoby na umilenie sobie początku tygodnia ? Czy zbudowałaś kiedyś iglo ? /me spamuje dalej PW

• Vilebert

Gootek - - Archiwum CT

Hej Mumin Masz słabość do słodyczy ? Na koncert jakiego zespołu chciałbyś pojechać ? Ale tak najbardziej Jak najskuteczniej kogoś obudzić ? Chciałbyś żyć w jakieś starożytnej cywilizacji ? /me papapa

• Ahoj Na świecie jest tyle ludzi którzy chorują na nieuleczalne choroby, przechodzą straszne czasami cierpienia i męki, na świecie ludzie wierzą w różnych Bogów, ponoć jest tylko jeden Jezus Chrystus który umarł za nas na Krzyżu, więc dlaczego nie zstąpi z Nieba i nie uleczy wszystkich chorych, nie sprawi że ludzie będą wierzyć tylko w Niego. Dlaczego tak nie jest, jak sądzisz ? Kiedyś koleżanka powiedział mi "przecież można się do danej osoby przyzwyczaić", włosy na głowie stanęły mi dęba i zonk…

• Cytat: „Miłości nawet śmierć nam nie odbiera Miłość to wiara, miłość to nadzieja Tkwi w naszych oczach, płynie w naszych żyłach” Zgadzasz się z tym, a może uważasz że jest inaczej.

• Cytat od Madzia: „Czy istnieje zbrodnia doskonała ? - Pewnie, że istnieje - mordowania karpia na Święta = zbrodnia doskonała - nie dość, że się najesz, to przy okazji możesz się wyżyć na biednych, niczemu winnych, rybkach. Jak mija dzień ? Jakoś leci, a Twój?” Rybki są biedne, dawniej Mamuśka zabijała, a teraz to kupujemy gotowe filety Ja nie tak dawno z pracy wróciłem, zjadłem obiad, byłem na poczcie wysłać kartki świąteczne, bo jakoś wcześniej zapominałem o nich Ulubione powiedzenie ? Gdybyś m…

• smoki

Gootek - - Członkowie Teamu

Witaj Smoki \o Czym się różni bulion od rosołu ? Czy wierzysz w kosmitów ? Co jest według Ciebie najważniejsze w życiu ? Czy aby osiągnąć sukces trzeba mierzyć wysoko ? Moim zdaniem życie bez ...... nie miałoby sensu ? \o/ Smoki

• \o/ Madzia Co jest Twoim zdaniem gorsze: choroba duszy, czy choroba ciała ? Czy istnieje zbrodnia doskonała ? Co jest Twoją najlepszą cechą ? Jak mija dzień ? /me ja tu jeszcze wrócę

• kasai - mala wredota :P

Cytat od kasai: „a nie np choinki :D” Najlepsze choinki to są takie żywe co na rynku sprzedają, ja zawsze taką mam, bo mnie lenistwo dopada i mi się nie chce ubierać dużą Ulubiona emotikonka ? Ulubiony sposób spędzania wolnych wieczorów ? Skoro istnieje tylko jeden Bóg, dlaczego poszczególne religie widzą go tak różnie ? Dlaczego ryba zaczyna się psuć zawsze od głowy ? Mając 3 życia - żyłabyś w każdym inaczej ? /me Pozdrawia

• smoki

Cytat od smoki: „A Ty co robiłeś przez weekend?” U mnie był weekend za pól ceny więc poszedłem ze znajomymi na gokarty i na lodowisko, ale że ja nie umiem jeździć na łyżwach to większość czasu spędziłem na tafli lodu niż jeżdżąc Co mówisz jak się potkniesz ? O czym najczęściej myślisz przed snem ? Wyobraź sobie, że wracasz taka zmęczona po pracy, masz dużo czasu i pieniędzy. Jak to wykorzystasz ? /me do usłyszenia

• Liga typerów - dyskusje

Gootek - - Piłka Nożna

Zaborca - wyczyść skrzynkę PW ze śmieci bo nie można się z Tobą w żaden sposób skontaktować Ave

• kasai - mala wredota :P

Hej Kasai Spacer po łące czy w szklarni pełnej kwiatów ? Czujesz satysfakcję wykonując swoje obowiązki ? Jak byłaś mała kim chciałaś zostać ? Twoje motto życiowe ? /me pozdrawia

• Cytat od Madzia: „Biedny Zdzisław... podlewam go jak mi się o nim przypomni. - właśnie idę go podlać.” To mówisz Madzia że nadajesz kwiatkom imienia Czym się zajmujesz w wolnym czasie ? Ulubione zajęcia ? Horror czy melodramat ? Róża czy tulipan ? Co byś przygotowała na romantyczna kolacje ? Ulubiony projektant mody ? /me pozdrawia

• smoki

Hej ho Smoki Jak tam przygotowania na święta, widać już ? Gdzie się wybierasz i czy się wybierasz na sylwestra ? Jak tam Ci minął weekend ? Ps. Takim samochodem wożą się Smoki ? 7088389507653a978dd4683ffd403c2c.jpg /me życzy spokojnej nocy

Gootek - - Piłka Nożna

Cytat od xaero32: „Nie chce włazić z buciorami na "chama" bawię się w bukmacherkę , i jeśli można chciałbym się dowiedzieć na czym zabawa polega i czy lub kiedy ew. mogę się przyłączyć?” Tu masz zasady === >> KLIK Poczytaj sobie i od nowej kolejki jak się pojawi możesz dołączyć do typowania. PS. Zaborca, nr kom nie pamiętam to na gg pisałem Ave

Gootek - - Piłka Nożna

Cytat od Icetouch: „Zaborca zaginął w akcji może trza zmienić prowadzącego i tyle ? :)” Napisałem do Zaborcy na gg co się z nim dzieje. Zaborca pewnie ma sajgon na uczelni i dlatego. ale znając go, ogarnie wszystko i dalej będzie prowadził. Ave

• Łukasz. 30 lat. Rzeszów. W Ogame gram od początku u47, czyli już ho ho i jeszcze więcej. Zainteresowania: - wszystko co związane z komputerami, w tym grzebanie w nich itp. - dobry serial typu - CSI, Arrow, Revenge, Buffy itp. - Cosplay. Cytat od 'Chocolate: „Gryzę kiedy chcę” Hahhahaha Padłem Ave

• No nareszcie łączenie Zapowiada się przednia zabawa. Lepiej późno niż wcale. Ave

• Moje gratulacje Panowie, piękna akcja i znakomite zgranie Miłego przetopu, bo zysk macie znakomity. Obrońcy BSzO albo powodzenia w Realu. Mili ciśnij tak dalej. Ave