Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 485.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
O.o kurde jaki zonk, ja Ci pisałem w formie męskiej, a Ty Jesteś dziewczyną Jaka była najgłupsza rzecz, którą kiedykolwiek zrobiłaś ? jakiego słowa najczęściej używasz ? Wolisz przekąski słodkie czy słone ? Czy chciałabyś być postacią z gry, jeżeli tak to jaką ? Jaki dzień tygodnia lubisz najbardziej ? Czemu mnie ugryzłaś ? /me życzy Indestructible zdrowia
-
Cytat od kasai: „ /me pozdrawia pozdrowionka ! i jeszcze raz gratki za typera Coś ten magiczny próg idzie Ci powoli :P” Typer -- jak to mówią głupi ma zawsze szczęście A magiczny próg jest tuż tuż. Jedna rzecz której najbardziej nie lubisz ? Jakie wartości są dla Ciebie najważniejsze ? W jakich chwilach czujesz się zawstydzona ? O czym myślisz kiedy spoglądasz w niebo ? Czym jest dla Ciebie życie ? Gdzie i czy w ogóle jedziesz na wakacje ? (Herfliki się nie liczą) (Ukryta treść) /me Ka Boom
-
Mati
Gootek - - Archiwum CT
PostCze Mati futrzaku Gdzieś się podziewał jak Cię nie było ? Masz w domu futrzaki, czy tylko lubisz avki z futrzakami ? Jak ci mija dzień ? Wszystko idzie po Twojej myśli ? Koty o sierści długiej czy krótkiej ? Kocur Mati 10348315_557293201057990_4675033991531196784_n.jpg /me bum cyk cyk xD
-
A Hoj Czy kiedykolwiek kochałaś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans ? Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły ? Jakie czynności sprawiają, że tracisz poczucie czasu ? Co Cię rozśmiesza ? Jeśli miałabyś okazję do wypowiedzenia przesłania do dużej liczby osób jakie by ono było ? /me życzy udanej majówki
-
Geograficzny!
PostCzyżby to był == Mont Blanc ?
-
ACS; riddi i Mephisto i Nick [New], No FeAr [B.A], kilerwaszpan [PiS] vs massa [MIT] - 40734,47% + moonkill TOP 1 ACS
Gootek - - Hall of Fame
PostMoje gratulacje Panowie pierwszorzędna akcja % wykręciliście znakomity i w dodatku macie Top 1 ACS. Życzę miłego przetopu i do następnego. Obrońcy BSzO. Ave
-
TOP 1 Solo - riddi i bmws1000rr i Poltergeist [New] vs gward [PiS] - 12607,07%
Gootek - - Hall of Fame
PostMoje gratulacje riddi, piękna robota W dodatku masz TOP 1 Solo. Życzę miłego przetopu i do następnego. Obrońcy BSzO. Ave