Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKaloryfer dokoncz Kaloryfer kojarzy mi sie ... Zloszcze sie kiedy ... Nie mam sily zeby ... Jeszcze tylko miesiac... Spiewam tylko ... Pozdro od pisklaka co ma mame ptaka
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Arch: „Najlepszego Marciuś :***** Dziekuje ” Cytat od Superman: „Sto Lat Dziekuje jeszcze raz :fkiss: Jak się teraz czujesz? Nie wspominając wyjazdu! Czuje sie strasznie rozleniwiona ” Cytat od Mati: „Helloł! HejHo :fkiss: I tradycji stało się zadość. Pisałem tu posta nr 1000 w lipcu 2009, pisałem posta nr 2000 w styczniu 2010, pisałem posta nr 3000 w lipcu 2010... Teraz trochę zwolniłem pisanie, ale w sierpniu 2011 pojawia się tutaj mój pościk nr 4000 Fiu fiu czuje sie zaszczycona :fs…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKaczorek Dokoncz zdanka : Moja praca ... Jesli jutro nie... Zbyt dlugi czas ... Niewiem kiedy ale w koncu... Wiem ze ... W zyciu kieruje sie ... W milosci ... Pozdro od zolwika i na piasek sika
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od buleon: „marcik :fkiss::* bulik Niemcy - piękny kraj:) Jak sądzisz czy znowu pojawi się tablica ogłoszeniowa z co durniejszymi wpisami?^^ Mam nadzieje, ze bedzie kulturka Co do wieśniaków, miałem na myśli wieśniaków. Ponoć nie lubisz stereotypów:) A gdzie tutaj widzisz stereotyp chcialam zrozumiec co miales na mysli Jak Ci się wiedzie na AR? Nie narzekam ciagle cos sie dzieje a moi userzy nie daja mi sie nudzic Ile trwałyby Twoje wymarzone wakacje? 365 dni w roku najlepiej Co do IRC, to…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
PostHej buliku Co robiles dzis caly dzionek ? Lubisz chodzic po gorach ? Wolny czas spedzasz aktywnie czy raczej poswiecasz sie calkowitemu lenistwu ? Zagrasz z nami w nowa gierke ? Pozdro od myszki co jej marsza graja kiszki
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Cieść! Ciesc Jakie z Twoich przyzwyczajeń uważasz za najdziwniejsze? Wszystkie Bez czego obecnie byłoby Ci się najciężej obyć? Bez komputera z dostepem do internetu Gdybyś złowiła złotą rybkę, jakie byłyby Twoje trzy życzenia? Zebym byla szczesliwa , zdrowa i gdybym siegnela do kieszeni mialabym z niej zawsze tyle kasy ile potrzebuje Miłej o/ milszej ” Cytat od Arnhem: „Skoro pierwsze koty za płoty To wroble na dachu hmm a może to było skoro pierwsze lody przełamane pewnie tak hm…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me wita Wierzysz ze osoby sila umyslu potrafia wprawiac przedmioty w ruch? W jakie zajwiska nadprzyrodzone wierzysz ? Co myslisz na temat zjawisk paranormalnych ? Pozdro od kruka co zony szuka
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostGruszka Jaki owoc lubisz najbardziej ? Jaki jest Twoj patent na relaks? Na jaka dziewczyna zwrocisz uwaga w pierwszej kolejnosci ? Pozdro od strusia co mu uciekla mamusia
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Arnhem: „Nad morzem także fajne jest na jesienie i zdrowo w zimę [ taki tam naturalny jod - podobno ] .A wiesz, że w Polskich górach nie byłem, a zwiedzałem takie Alpy Normalnie będę czekał na zapro Normalnie teraz juz wiem :fsmile: Skusiłem się i przeczytałem pierwszy post -ach, aż normalnie zmęczyłem się Pierwszym postem ? Przeciez on nie jest dlugi Jak pozwolisz zadam kilka pytań : 1.Wolisz brunetów czy szatynów ? Bez znaczenia dla mnie . Wazne co sie ma w glowie a nie na glowie 2. B…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostHej ho hej ho ale mnie tu dawno nie byloO Jakie plany na wakacje? Jak w kilku zdaniach mozec ocenic ostatnie polrocze ? Czego najbardziej Ci brakuje ? Pozdro od kota co patrzy zza plota
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
PostHej Buliku Co chcialbys osiagnac w zyciu ? Co Cie najbardziej u mnie wkurza ? Co wydaje Ci sie w danym momencie niemozliwe ? Pozdro od kruka co buta szuka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Arnhem: „Wybacz, ale nie mam weny wertować całego tematu, wiec prosto spytam [ wszak nowy tutaj jestem ], a skąd Jesteś ? Bo w sumie z G-dz do Gdańska do stosunkowo blisko mam, więc kiedyś tam [ jak czas i pogoda znajdzie się ] można by wybrać się ? Wierze troche sie tego nazbieralo Niestety mieszkam na drugim koncu Polski wiec do morza mam daleko za to gory mam blisko. Co nie zmienia faktu, ze spacer po plazy mi sie marzy ( juz nawet rymuje ) Takie podstawowe dane o mnie ( choc juz lek…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Arnhem: „Co powiesz o porannym spacerku w czasie wschodu słońca, a na skórze uczucie delikatnych kropelek rosy, na zwilżonym morskim piasku ? Zapytam " kiedy idziemy ? " ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Powodzonka :* Teraz juz moge podziekowac Wszędzie mnie olano kto ! gdzie ! jak ! więc zaryzykuje jeszcze tutaj 3maj się! Nie stresować się, spokojnie odpowiadać i potem radować hrhr Powodzenia wiec sie radujmy A teraz opisz jak było...bo pewnie przeczytasz to po powrocie opowiem Ci Szczęścia ” Cytat od Mati: „Siema marciek Siema Matiek Jakie jest wg Ciebie najpiękniejsze miejsce na spacer? cicha spokojna nadmorska plaza spowita zachodem slonca Jaka jest Twoja ulubiona bajka? …
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Rozpruwacz1987: „Pozdrawiam dobro narodowe Ogame Marcik dalej na u26 gra i posiada kręciołki? ;P” O jacie Ty zyjesz gagatku ? Mam konto na u 26 i posiadam dalej kreciolki :fgrin:
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Arch: „Mogę mieć nadal Foch`na`marcika? Fochy na marcika sa niewskazane Dziękować za zdjęcie ;p Aaaa no i graty zaliczenia Nie ma za co Thx Marcikowa wkońcu zdolna jest Nadal ten sam samochód? Tak Praca i praca a kiedy odpoczywasz? W biegu Długo jeszcze będziesz w teamie? ;p Nie wiem ...az przestanie mnie to bawic ;P Znajdziesz tam dla mnie miejsce? Jasne! ile musze na Ciebie czekac ? pa ;p pa ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Arch: „Cze ;p Czeczerecze Udało mi się trafić na Ciebie na ircu ;d No ale za pozno przychodzisz jak ja spac ide sneaky.gif Podeślij mi zdjęcia na irc jak wejde kiedy ;p Chcesz i masz Marcikowa marcikowa Oo Czo czo ? Co zmieniło się przez te kilka tygodni gdy mnie nie było? ;p Chyba nic specjalnego Moge pisać tutaj częściej? rsneaky.gif Alez oczywiscie Nadal standardowo 5 pytań? ;p mysle ze powyzej to zdecydowanie za duzo na raz :XP: Pa ;p dobranoc i mi uciekles ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od NoName: „cześć hej trochu tu mnie nie było calkiem trochu co jest lepsze od ogame ? zycie po drugiej stronie firewalla =) jakaś opalenizna już jest ? taka ledwo co zdajesz w tym roku ? bronie sie co/gdzie planujesz wakacje ? nie wiem jeszcze z języczkiem czy bez ? to zalezy branoc brykus ” Cytat od .Arch: „Pamiętasz jeszcze stare czasy jak tu zaglądałem? No pamietam pamietam ale opuszczasz sie cos ostatnio Jak żyjesz? Na nauce na razie Jak na studiach? Sesja :ffreak: Nadal pracujesz? Oc…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Satanie(L): „Hej marciczku Hej Co tam?? A padam dzis na twarz jezor8.gif Marcik bardzo ale to bardzo dziękuję za życzonka Lofciam :*!!!!!!!!!!!!! Alez nie ma za co Chyba pójdę na prawko jazdy. Co o tym sądzisz? Nadam radę ?? Dasz rade i idz. Bede Cie namawiac zebys poszedl :fsmile: Bla bla bla pasztetową dzisiaj mam Eee nie ma rymu co?? No nie ma rymu...nastepnym razem poprosze cos bardziej rymiastego Lece świętować troszkę.... Juz pewnie poswietowany Papa :*:* Papa ” Cytat od Mati: „Ka…