Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „miły i kudłaty lubisz spam? najczesciej zadawane pytanie tutaj ....spam to zUo :fgrin: ulubiona kurnikowa gra? literaki i kalambury czemu nie grasz? (wymówka nie mam czasu nie działa) a jaka dziala ? ;P jakiej muzyki słuchasz? kazdej ktora wpadnie mi w uszko ” Cytat od Mati: „Sobota sobotni wieczor :fkiss: Ukradli Ci coś kiedyś? Co? Jak? Znalazło się? nie ale zgubilam komorke 2 razy ...raz sie nie znalazla a raz dobry pan oddal Ulubione warzywko? marchewka Kiedy zrobisz prawo j…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „ale to jest ściąganie legalne... darmowe obojetnie ale nie sciagam :O jakich filmów nie lubisz najbardziej? melodramatow czy jak to sie nazywa ...takich wiesz ...ckliwych ,plakliwych jesz owoce? jem a warzywa? tez zdrowo się odżywiasz? nie specjalnie dlaczego mnie, aż tak bardzo mnie lubisz? xD bo jestes mily i kudlaty :fgrin: :fkiss:”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „wog to taki fajny dodatek^^ który musisz ściągnąć, bo jest nieoficjalny nic nie sciagam ]:-D a kiedy? i jakie?! jak bede miala chwilke a jakie chcesz? jak to nigdy? ;< no czo? nie gram i sie nie przymierzam ]:-D ulubiony film? jakis horrorek dobry ...ale nie mam ulubionego oglądasz seriale? nie a telenowele? tym bardziej nie oglądałaś Avatar? nie ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „:fkiss: h3 sie je z wogiem ;x co to jest wog ? ulubione ciasto? karpatka zrobisz mi ciasto? zrobie :fgrin: ulubiony kiciak? kiciak kiedy zagramy w h3? nigdy ? ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „:fgrin: Zastanawiałem się pomiędzy rzeczami brzydkimi, przez złe aż po okrutne noooo to dobrze myslisz Lubisz niespodzianki? ale tylko pozytywne Urządzasz jakieś imprezy urodzinowe/imieninowe czy raczej tylko czekasz na życzenia ? oczywiscie, ze zawsze jest imprezka :fsmile: ” Cytat od Mati: „ Ale dostałaś fajne pytania Skoro ty nie odpowiedziałaś, pomogęeyes.gifbr>1. Ja przyjąłem 15g soli/dzień, średnia długość życia 70 lat. Wychodzi ok. 383kg 2. Skoro jest 5 biliardów…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „Czesc marcikowa hej Jak zyjesz? dosc szybko ostatnimi czasy :fgrin: Jak po swietach? ooo kiedy to bylo ...supcio Co dostalas pod choinke? oj duzo prezentow ... Jak sylwester? fajna imprezka byla Czemu nie bylo Cie tyle w domu?? bo pojechalam urlopowac i odpoczywac Wiesz ze mam w technikum dwie dwoje na semestr?:D oj jak to sie stanelo jak sie ciagle uczysz ? Lece papatki skarbie papa do nastepnego razu :fkiss: EDIT: Zapomnialem o rozy ktora Ci kupilem ostatnio.. /me wrecza …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos: „dlaczego vasco to zrobil ? pewnie uznal to za spam ” Cytat od Darko: „Dokończ zdania 1. Lubie to co.... jest marcepanowe 2. Myślę o....wakacjach gdzies na ciepłej wyspie 3. Robię to co ... musze zrobic i to co lubie ” Cytat od Yamato Damashi: „Co myślisz o noszeniu "muszych" okularów (tzn. takich na pół twarzy :P) takie bzykoliki ? hmm zalezy co komu pasuje :fgrin: Często się zwalniałaś ze szkoły ? nie Co zrobił Vasco ? oczywiscie to pytanie jest retoryczne? no co mogl zrobi…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od CiriBot: „i z jakim skutkiem ten poker ... ? dobrze mi szla karta coś mi posty wcina xD nie zebym pokazywala palcem ale ten ktos zostawia zielony podpis przyzna się ktoś ...;} ? sam sie nie przyzna ...trzeba polaskotac no to ten x) ulubiony kanał w TV nie wiem zalezy co leci ... pozdrawiam :fkiss:dobranoc ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od CiriBot: „Hej piękna ;* hej przystojniaczku grałaś kiedyś w pokera ... ? ale takiego rozbieranego xF tia i chciałbym poweidzieć, że spam to nie ejst zło xD zło nie ...tylko zUo ” Cytat od kiciak: „hej moja! hej moj obydwóch no ba spam to nie zUo! to dobro wcielone! zwłaszcza cały dział i u40 xD hihi grałaś kiedyś w h3? nie kiedy z nami zagrasz w h3? nie wiem a z czym sie to je?;P”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos: „linka lap, a nie... zlapalam przeciez :} ” Cytat od Darko: „ciekawe odpowiedzi eee tam , nic ciekawego w nich nie widze ” Cytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „ Nadmierna skromność to wada czy zaleta? skromnosc to zaleta ...a co masz na mysli piszac nadmierna? podaj mi jakis przyklad No, hym, jak np. ktoś zrobi coś dobrego (musiał się poświęcić) i nie chce zasłużonej nagrody bo myśli że to nic takiego, eee, ładne dziewczyny zawsze mówią że są brzydkie i tak dalej :P kt…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos: „jesli ktos ma takie kolezanki haha ” Cytat od CiriBot: „szybszy niz kiciak \o/ siema szefowa siema uhm, lubisz imprezować xD? nie jestem typem imprezowiczki ale lubie czasami wpasc na imprezke nosisz okualry przeciwsłoneczne... ;}? nosze latem i czasami zima E: kociątko [w sensie kiciak] moje xD ja Ci dam xD” Cytat od kiciak: „hejka! hejka ulubiony spamer i dlaczego to właśnie ja? bo kiciaki sa puszyste i mrucza ja czy pawcio? obydwaj razem jak bardzo lubisz spam? oj spam to…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Czesiownik: „A ja to w sumie tydzień pracuje po 12h a potem tydzień wolnego:P I tak jakoś czas ucieka tak szybko że się w głowie nie mieści no tydzien wolnego i na IRCa do marcika nie zajrzales ? osz Ty ! boksuje2.gif A przez marcinkowo przejeżdżałem bo byłem na mazurach a kiedy bedziesz przejezdzal przez Żory? Powiedz mi kiedy Yamato znudzi się spamowaniem Licząc jego dwa konta to miałby już hoho postów:P nie znudzi sie ...to nie w jego typie ;P Czy nie nudzi Ciebie już ten cały ogame …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos: „to moze zmienie taktyke jestem dobry z matmy i umiem programowac, da rade ? a nie mozesz jak na pierwszy raz pogadac o czyms co ja zainteresuje? ” Cytat od Yamato Damashi: „"Cwaniactwo" to dobra czy zła cecha? oj nie trawie cwaniakow i cwaniakowania eyes.gif Człowiek powinien myśleć więcej o sobie czy o innych? mysle, ze mniej wiecej po rowno z naciskiem na wiecej o sobie ale liczyc sie ze zdaniem innych mimo wszystko i brac je pod uwage Drogi prezent to oznaka pychy czy ges…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „ I wtedy masz coś ala afro :D? tak zalezy ile mam czasu zeby sie pobawic wloskami Tak [...] dalej kaszle w nadziei że się wykszali :D jak uparte paskudztwo to sie szybko nie wykaszli ” Cytat od Mr. Kolos: „bo dziewczyna zorientowalaby sie, ze ja podrywam a ma sie nie zorientowac? o tym nie pisales a nei moze przeciez! no teraz juz wiem po prostu bede sie zachowywal jak zwykle i rozmawial o tym ktora z jej kolezanek ma wieksze [piersi], da rade ? zwykle rozmawiasz o taki…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „nie, ale lubie sobie co nieco porobic z wloskami Tzn. ? no wiesz tu jakies pasemko rzucic , jakies krecone zrobic albo wyprostowac na gladko , koczek ew.artystyczny nielad itp Mam. I jest bardzo upierdliwy. Kaszle gorzej niż ojciec jak rzucał palenie :( Byles u lekarza z tym? Albo cos robisz w kierunku pozbycia sie tego paskudztwa ? ah zapomnialam, ze Ty zadajesz ja odpowiadam ;) ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „Są głupie pytania czy głupie odpowiedzi? Jedno i drugie Często zmieniasz fryzury? nie, ale lubie sobie co nieco porobic z wloskami Co robisz jak masz upierdliwy kaszel ? a masz taki? nie mialam nigdy takiego kaszlu (odpukac) ale pewnie pilabym jakis syrop , smarowalabym sie zelem rozgrzewajacym i ssalabym cukierki wykrztusne ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „Jak tam po WOŚP'ie? nie wiem ...bylam na zajeciach :ffreak: Dostałaś jakieś serduszko ? niet :-| Wierzysz w to, że uśmiech wydłuża życie ? jasne ...usmiech jest oznaka szczescia a szczesliwi zyja dluzej ” Cytat od Mr. Kolos: „eee... nie da rady dlaczego ? ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos: „jeno o czym na spacerze rozmawiac ?:> o kwiatkach i pszczołkach ” Cytat od Satanie(L): „Siema. hello Ah dlugo mnie bylo teskniles?:* no pytasz ? pewnie Kolos prawda ze snieg zasypal Marcik dom?:D Musialas odkurzac dom prawda? Jak bylo ?:) odkurzac? musialam odsniezac zeby w ogole wyjsc z domu ...taki tunel sobie wyskrobałam Jak zyjesz. Jutro do szkoly albo do pracy jak sie z tym czujesz?:D jutro do pracy ...nie pytaj jak sie z tym czuje ...najbardziej boli mnie wczesne wstaw…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Green;]: „bry hej standard: kolorek ? niebieski dlaczego taki ? sneaky.gif nie wiem...juz od dziecka ten wlasnie mi sie podobal i tak mi zostalo do dzis ile czasu w ogame ? oj ze 4 lata juz jak nie wiecej ile czasu w teamie ? w teamie OG czy w ogole ? ...w ogole to jakies 3lata a w OG 2 latka przeszlo czemu irc ? na poczatku chcialam byc GO ...ale pod wplywem pewnej osobki zmienilam plany i nie zaluje było coś wcześniej innego ? bylam MODem a pozniej SMOdem na BK jak po imprezie sylwest…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „Nauczyłabyś sie tańca Hula ^^? nie wiem ale moje Simy potrafia Taniec Hula i taniec brzucha to to samo? nie...chyba Zgłosimy Kolosa za spam ? eee tam nie bedziemy tacy zli ;P ” Cytat od Mr. Kolos: „aha... szkoda mi tam nie szkoda chce poderwac dziewczyne, gdzie ja zabrac ? to zalezy co ta dziewczyna lubi...ale mysle, ze na dobry poczatek na jakis niezobowiazujacy spacer ”