Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Cyców Cytat od Mati: „Rządzą przez "ż", tak? ” oczywiście , ze przez 'rz' literUFka bicz.gif wiec odpowiedz Czesto porzucasz prace przed jej dokonczeniem? Utrzymujesz przyjaznie z lat dziecinnych ? Odwiedzasz regularnie te same osoby ?

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos: „eee... ostatnio bylem na basenie i jeszcze jakihs 3 kolesi, jednemu upadl zel pod prysznic, ktorys z nich powiedzial "no to ktory sie teraz schyli ?" xD 15 minut sie z tego smiali xD hehe :E zel pod prysznic eee... mydlo w plynie ? podnosi sie troche dluzej xD nie wiem nigdy mi nie spada pytania vascale: kot czy pies ? królik basen czy silownia ? masz recznik z jakims specjalnym nadrugiem ? nie, mam normalny z psiakami ” Cytat od Mati: „Kla kla Klu klu Umiesz sobie radzić w …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kukuryki Czy Twoim zachowaniem ządzą reguły , ktore okreslaja co i jak, kiedy , po czym ? Jestes staly w swoich zamiarach ? Zawsze konczysz rozpoczete zadanie?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Darko: „1. Czemu taka ranga ". . . szefowa szefow . . ." ? dlatego <Deathcik> kto to marcik ? <+Weber|Revolt> nie wiesz kto to marcik? <Deathcik> a kto to jest? :P <+Weber|Revolt> ha, szefowa wszystkich szefow 2. Skąd taki avatar masz ? zrobilam sobie 3. Ulubiony portal rozrywkowy ? hmm nie mam ulubionego ...czasami zerkne na demotywatory , basha czy zagram na kurniku ” Cytat od Yamato Damashi: „A te posty za postem to co :P? to Vasco ! Oglądałaś "Avatar" ? nie ale mam zamiar sie wybrac…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Puchowa Góra Czesto liczysz na natchnienie chwili? Masz scisle zasady do ktorych starasz sie dostosowac? a moze : Wolisz elastyczne dopasowywanie sie do okolicznosci? Dobranoc

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos: „1035 postow, czy 1036 postow ? nie liczy sie ilosc tylko jakos sen na stojaco, czy na lezaco nie sypiam na stojaco zyc, czy w ogole ? zyc ile sie da ” Cytat od Mati: „2000 post 1000 też był tutaj, gdzieś w lipcu hej Jak wspominasz rok 2000? to bylo 10 lat temu hmm chodzilam wtedy do podstawowki ...ale nic chyba specjalnego sie w nim nie dzialo bo nie za bardzo go pamietam Pamiętasz kto wygrał wybory prezydenckie w roku 2000? Aleksander Kwasniewski Gdzie w roku 2000 były igrz…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „lubisz się obijać (w sensie lenić) jasne ...tyle, ze nigdy nie mam na to czasu :fsmile: ulubiony sport? le parkour ulubiony spam? nie lubie spamu ...spam to zUo ...no chyba, ze dobry spam ale jeszcze nie wiem jaki to jest bo Damasz mi nie napisal kropka czy kreska? kropka ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „yeah! jakie było pierwsze twoje skojarzenie, po zobaczeniu naszego logo sojuszowego? hehe nie pytaj ulubiona pora roku? i dlaczego? i co najbardziej w niej lubisz? lato...bo jest cieplo, nie trzeba zakladac na siebie tyle ciuchow i mozna sie opalac :fgrin: dział na forum na jaki przeważnie nie wchodzisz? nie ma chyba takiego gdzie bym nie zajrzala badz nie zagladała :fsmile: ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „1. albo co jeszcze? ;x albo juz 2. xD lubisz spam? masz do dystans do siebie? ;D haha 3. a coś, co jest czego nie ma? jesli jest to nie moze tego nie byc 5. jak nie? jak nie to nie 6. co w trawie piszczy? maly piesek 7. co Ci się kojarzy z piaskownicą? (może być dużo skojarzeń ) foremki, babeczki i zmija 8. jaką masz przeglądarkę i dlaczego właśnie uważasz, że jestem najfajniejszy? ff ...bo kiciaki takie wlasnie sa ” Cytat od Mr. Kolos: „kot czy pies ? krzeslo czy taboret ? mus…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Fiku miku Zwracasz uwage na nastepstwa jakie moga miec Twoje czyny? a moze : Interesuja Cie przedewszystkim bezposrednie wyniki? Rozwazasz wszystko co moze sie stac?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Wieszór Popoludnie Czy jak idziesz do sklepu po określoną rzecz, to często wychodzisz z wieloma innymi tzw. "pierdołami"? oczywiscie Co dla Ciebie jest romantyczne? nie wiem bo ja romantyczna nie jestem ...moze jakas kolacja przy swiecach czy cos w ten desen? :ffreak: Jeśli mogłabyś zrobić jedną rzecz przed końcem świata, co by to było? ucieklabym na inna planete ” Cytat od Yamato Damashi: „ Co Cie tak na spamik wzięło ostatnio ? mnie? a w zyciu ;P Gumy miętowe czy owocowe?” Cyta…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „dokończ zdania: lubię kiciak'a bo... jest kudlaty i miekki w dotyku :fgrin: uwielbiam kiciak'a ponieważ...jest kiciakiem a nie podrobkiem kocham spam...ale tylko ten dobry marcik jest fajna bo... inaczej byc nie moze ” Cytat od Mr. Kolos: „ ale leszka lubisz ? ktorego? lubisz zolty snieg ? u mnie pada tylko biały wstydzisz sie swojego nazwiska ? nie, ale nie podaje go do publicznej wiadomosci ” Cytat od Satanie(L): „Heja marcikowna hej ho Pamietasz jak na ircu mowilem ze bede h…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „Ciri ma lepsze czity od Proba ;x Osz On ! zostawiłaś mnie samego z tym dziwnym ircem ;< kurcze , a ja zostalam sama z odkurzaczem :fgrin: w ogóle nie masz czasu? no zaraz wpadna znajomi i pewnie gdzies sie przejdziemy kiedy będziesz miała? wieczorkiem ...jak wroce jakie masz zwierzątka? hmm mam 2 psy , 4 papugi, rybki, zolwika i to chyba wsjo :fsmile: ”

• Rzeźnik Metzger

marcik - - Archiwum CT

Hej dokoncz : Z natury jestem ... Kiedy jestem zadowolony ... Jestem dumny z ... Pozdrowka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos: „eee... pamietasz co tam bylo niecenzuralnego ? nie przeczytalam przed edycja eee... czy ja robie bledy ortograficzne ? hehe moze nie ortograficzne ale do Twojego poprzedniego posta trzeba zrobic specjalne tlumaczenie skad moge wziac to cale FF ? wpisiaj w google firefox vasco czy wakat ? obydwaj :fgrin: jakie piwo ? redds malinowy czy jak robisz aniolka w sniegu to go widac z kosmosu ? nie widac ” Cytat od kiciak: „Cytat: „3. ten prawdziwy to ten mój? tak =) ” w ogole nie ja…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „ co lubisz jeść na obiad? przypieczone ziemniaczki albo frytki , kotlet z kurczaka i salate zielona a na kolacje? kolacji nie jadam ulubiony napój? woda niegazowana cho do nas na u40;< jestem na kanale i sojuszowym ...starczy ]:-D ”

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Siuru buru Wolisz obserwowac czy dzialac ? Czerpiesz przyjemnosc z samego ogladania np.jakies gry w ktorej nie bierzesz udzialu? Przyswieca Ci w Twoim działaniu cel o odleglej przyszłosci?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „Cały dzień nic, parę godzin mnie nie ma i parę odpowiedzi mnie ominęło! Jeśli budzę się o 8 i leże przez 3h nie śpiąc to znaczy, że długo śpię czy jestem leniem :D? wtedy leniuszkujesz co Cie jeszcze leniem nie czyni :fsmile: Lubisz się wykręcać jak Ci się czegoś nie chce? wtedy najczesciej mowie, ze zrobie za chwile ew.pozniej ” Cytat od Mr. Kolos: „kot czy pies ? jak masz na nazwisko ? jakos niespecjalnie ” Cytat od CiriBot: „brum brum brum o, do dobrego tematu trafił…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „w sumie to jakaś porządna wymówka może zadziała... jak mi upieczesz ciasto upieke Ci tylko nie chciej zebym grala słuchawki czy głośniki? ulubiony komunikator? (oprócz irca) ICQ jak bardzo lubisz spam? ale ten dobry? xD dobry ? a jaki to jest dobry? przyklad poprosze ” Cytat od Kembix: „Hej hej 1. Co tym razem masz zamiar upiec? jutro chcialam zrobic bajaderki ale tego sie nie piecze ...hmmm nie wiem co upieke w najblizszym czasie 2. Jak spędziłaś ferie świątecznie? ja bym to n…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Bzium bzium Jestes osoba ktora ciagle cos ulepsza? Po zleceniu komus pracy nie interesujesz sie nia zupelnie i masz uczucie , ze pozbyles sie problemu? Dobranocka