Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Lenie Wielkie Cytat: „Czyli, że niby mam się rozebrać i zbadać na czynniki? Tak? ” mogłbys? ...nie musisz sie badac jak nie chcesz tzn tych czynnikow badac W jaki sposob sie poswięcasz ? Podaj jakies przykłady Masz silną wole? Jestes delikatny?

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Koniec Cytat: „Analityczny... Czyli jaki? ” analiza- rozbiór, rozłożenie całości na składniki, elementy; badanie poszczególnych cech, właściwości Cytat: „Zależy w czym... Różnie to bywa. ” W czym jestes ? Jestes przekonywujący? Jestes ugodowy? Czesto sie poswiecasz ?

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Sobotta Sobotta po 1 egzamie :fkiss: Sygna mi się zepsuła Musiałem sobie alternatywną wersję wrzucić. Nie masz gdzieś zapisanej tej co miałem poprzednio (taka jak teraz, tylko bez ramki)? Bo mi działać nie chce Proszę O ja pikole ale brzydactwo masz ...oczywiscie , ze mam zapisana wszystkie moje prace zapisuje sobie w archiwum Jakieś plany na sobotę? W koncu sie wybiore do kina na Avatar Wypalą? No musza Jak tak zima na Ślunsku? Topi sie snieg jest mokro jakos i ciapato ” Cytat o…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „Marcik a buuu A buu Co tam w piatkowy wieczor?:D a uczylam sie a jutro egzamin Co porabiasz?:P teraz odpisiam Ci i zmykam spac Mam ferie przez 2tyg ale sie wylenie nareszcie zazdroszcze snowb1.gif Masz jakies plany na dzis lub na weekend? ale oczywiscie ...dzis zasuwam do lozka ...a weekend zarezerwowalam sobie na egzaminy ...w niedziele po egzaminach maly relaksik w gronie przyjaciol Zdradz jakas tajemnice nie sekret. Zeby tajemnica nie byla wazna nie zdradzam niczyich taj…

• Hej Superkudłaczku Ja juz wróciłam a Ty gdzie jestes? Czym jest dla Ciebie prawda? Jak myslisz , kto jest zobowiazany do mówienia prawdy ? W jakich sytuacjach nalezy kłamac? 204092.gif

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Krzywe Kolano Cytat: „Eee... Zadowolenie własne? Samorealizacja? ” mnie nie pytaj ja tutaj jestem od zadawania pytan ;P Jestes analityczny? Jestes wytrwaly? Czesto jestes wesoly? Dlaczego?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kiciak: „czytasz książki? tak...jak tylko mam czas co byś mi mogła polecić (autora, książkę...)? "Bestia" Grødal Ragnhild Nilsen ulubiony bohater literacki? nie mam najfajniejszy komik? taki , ktory doprowadzi mnie do łez (ze smiechu) ” Cytat od Yamato Damashi: „Oo Damaszu gdzie byles tak długo? Myslalam, ze limit pytan dla mnie Ci sie wyczerpał 1288a01.gif Jesteś punktualna? tak Nie lubisz jak ktoś nie jest? zdecydowanie lubie jesli ktos jest punktualny Masz jakieś kolokwium teraz czy …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Czesiownik: „Co tam malutka ?:) Hej Czesiowniku a ucze sie ostatnio troszke wiecej niz zawsze ;P Jak mi się spać chce mi sie zawsze chce spać wiec znam ten ból No Żory to jakoś tak szybko pewnie nie odwiedzę ale kiedyś może kto wie kto wie nigdy nie wiesz czy nie bedziesz mial po drodze :fsmile: ” Cytat od Mati: „Młe mUa Jaki prezent wspominasz najmilej? Czemu? mysle, ze najmilej wspominam bilet ktory dostałam na swoje urodzinki :fsmile: Doskonałość istnieje? Uzasadnij, max. 1256 słów D…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Rzym Co jest Twoją najwyzszą wartościa? Jesteś przedsiębiorczy? A elastyczny?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „A witam witam w ten czwartkowy wieczor. A witam witam Dlatego brzydki bo pada snieg jest bloto i nie ma jak chodzic U mnie sypie snieg sa zawieje i zamiecie i -15 0701022.gif Ogladasz mecz polska-francja? no wlasnie nie ogladalam Jak myslisz kto wygra?:* juz nie mysle ...juz wiem O 18 bylem na zajeciach z angilka... Dostalem 4 z pracy z calego semestru i mam 4 na semestr;) no pieknie 08b9001.gif Bedziesz jutro ok 20 na ircu? To wpadne Ci potruje i pogram na nerwach hehe pos…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Tupadły Jakie masz wady ? Latwo przystosowywujesz sie do otoczenia ? W jakich sytuacjach zdarza Ci sie byc egoista? Dobranocka Cytat: „Jest, na pewno Sprawdź jeszcze raz ” nie ma 01aa331.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „Zawsze może być gorzej? oczywiscie, ze tak i to w tym wszystkim jest najgorsze Ile najdłużej leżałaś w szpitalu? jak mialam 3 latka ....z przerwami jakies 5 miesiecy Kiedy zarobiłaś pierwsze pieniądze (nie u rodziny) ? z jakies 2 lata temu ” Cytat od Mati: „Czwartek Czwartek wieczor Przejmujesz się cudzymi problemami? Tak A inni przejmują się Twoimi? Nie wiem ...musialbys zapytac innych Lubisz jak tak się dzieje? Tzn jak? ” Cytat od Satanie(L): „Witam pania marcik w ten…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Dolne Wymiary Cytat: „Dobrekartofle ” [size=5]Nie ma takiej miejscowosci ...ani nawet wsi[/size] Jestes posłuszny? Latwo sie podporzadkowujesz? Jestes spokojny?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mind_war: „Koffana Marcik :*** Hej 1201022.gif Tęskniłaś? bardzo ...gdzie byles tak długo ? ” Cytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „ A jakby ktoś brzydko sobie myślał!? to dopiero by byly A chłopiec czy dziewczynka pierwszy chłopiec pozniej dziewczynka ” Ja nie mam ani jednego warna na tym koncie! WOW ” Cytat od Mati: „Środa Sroda wieczor :fkiss: Jesteś odważna? to zalezy od sytuacji Co o tym świadczy? gdybym miala skoczyc na bungee to bym nie skoczyla ...ale nie wiem jakbym sie z…

• Witaj Supciomanku Jak długo potrafisz siedziec w wannie? Jestes zakrecony ? Ktos Tobą kreci ? Lubisz pomagac innym ? 19275173.jpg

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Złemięso Masz zdolonosci aktorskie? Umiesz nasladowac innych ? Czesto roztrząsasz przeszłosc?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Woo-Hoo! Ihha Kandydat odpowiedni się znajdzie czy zmarnujesz swój głos? mam nadzieje , ze znajdzie sie odpowiedni , ja tam moich glosow nie marnuje No to pytaj męża, czekam oki zapytam jak bede miala Kiedy ostatni raz prosiłaś kogoś o pomoc? tutaj na forum prosilam o ksiazke ... Kogo? w czym pomagać miał? no wlasnie j/w nie moglam nigdzie dostac ksiazki ktora byla mi niezbedna Odmówił (odmówiła)? nie ...dostalam kilka odpowiedzi za ktore jestem niezmiernie wdzieczna ” Cytat od Y…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Swornegacie Cytat: „Pfff... Skąd ty masz te nazwy ” google moim wujkiem Jakie jest Twoje najwieksze niebezpieczenstwo? Co potrafisz najlepiej ? Czesto pomagasz innym? Jesli Cie poprosza czy sam od siebie ?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Wieszór Noczór Ale ludzie nie robią zazwyczaj na środku chodnika i idąc sobie z kulturką wieczorem prędzej wdepniesz w odchód psi niż ludzki ale to wlasciciele psów sa winni a nie same psy ... zreszta ostatnio na przystanku na lawce byl ludzki odchod pokaznych rozmiarow ...moze nie mozna bylo wdepnac ale napewno usiasc w ciepelku :ffreak: Pójdziesz na wybory w październiku? pojde Jakie imię byś nadała swojemu synowi? heh coz za pytanie ...chyba pozwolilabym mezowi wybrac bo nic m…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Ćućmanija Cytat: „Czyli... że co? ” czyli , ze napisz kilka zdan no Wolisz sluchac czy mówic ? Jestes osobą zgodną ? Czesto walczysz o ' swoje ' ? Dobranoc