Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Siema marciku Siemka Matiku hihi Zdjęcia jeszcze nie mam, ale mieć będę... czekam z niecierpliwoscia :-| Protestowałaś kiedyś przeciwko czemuś? Jak? tak ...tupalam nozkami Potrafisz znaleźć jakieś pozytywy z PRLu? tak...wszyscy mieli prace Pamiętasz coś z tych czasów? niestety nie ” Cytat od Icol: „ Bardzo Ci dziekuje Marcik za zyczonka i pamiec Pozdrawiam mam nadzieje, ze imprezka sie udala ... caluski ”

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Wieprz Jestes czarujący ? Przywiazujesz wage do drobiazgów? Uwazasz sie za osobe kulturalna? Czekam

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Rauta Rehki: „:> /me reslap marcik /me kicra Rauta Rehki /me daje buziaka ( ;*** ) marcik /me odbuziakowywuje (***:) Rauta Rehki /me sie rumieni /me poprawia /me ucieka ;D /me lapie na gatki Ps. marcik zauwazylas ze od pewnego czasu jestem wzorem do nasladowania an irc? ^^' Nie przeklinam i poprawnie wpisuje komendy? ;D Ja nie zauwazylam, zebys wulgowal na publicznych a z wpisywaniem komend to faktycznie sie poprawiles ...ogolnie nigdy nie mialam zastrzezen do Twojego zachowania wiec mo…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Szwaby ZdaRza Ci sie zyczyc komus wszystkiego najgorszego? *oj literUFka Cytat: „Ja? ” Tak Ty Cytat: „Mam z sylwestra i jutro coś zrobię, więc porównasz ” Bede czekala z niecierpiwoscia Jestes dowcipny ? Jestes autortyatywny? A odwazny ? / podaj przyklady

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Hehe! Hoho Jaki masz stosunek do grafficiarzy? Nie mam nic przeciwko jesli nie maluja na oślep jak leci i co leci ...ogolnie trzeba przyznac, ze wiekszosc ma talent i mozna by im bylo stworzyc jakies warunki aby mogli w cywilizowany sposob rozszerzac swoje zainteresowania Co Cię najbardziej denerwuje? glupota ludzka Masz w sobie żyłkę handlowca? raczej nie ;P Dobranoc 01fdab1.gif ” Cytat od Amplifikator bananów: „Dlaczego dałaś mi bana na dwa dni na irc? nie płakaj ...jestes nieg…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Zagacie Cytat: „A co to znaczy "pikło"? ” przeciez Ty to napisales Zdaza Ci sie zyczyc komus wszystkiego najgorszego? Jestes wierny? Masz jeszcze cos do kudłacenia ? Masz dla mnie to co miales mi dac i nic za to nie chcieć ?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Wieszór... Poludnie No i co z tego, że długo? Przestudiowałem sobie wszystkie te pytanka i dość ciekawe były... Fajne nieee? Nie kombinuj, wybieraj - wolisz być chudsza czy bogatsza? bogatsza ...pozniej sie odchudze jak bede miec kupe kasy :fgrin: Jesteś za eutanazją? tak A aborcją? tak Oba uzasadnij... Wychodze z zalozenia, ze kazdy czlowiek powinien sam decydowac o swoim losie ...i lepiej zeby niektore rzeczy byly legalne , niz odbywaly sie po cichu i nie raz w prymitywnych war…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Gacki Cytat: „Pikło ” Co Ci pikło? Cytat: „No właśnie nie ” Wiec odpowiedz czym urzekasz ? Jestes spontaniczny? Jestes zorganizowany? Zawsze jestes szczery? 107e5f1.gif

marcik - - Archiwum CT

CCytat od Satanie(L): „A witam pania marcik w ten srodowy wieczor A witam witam w ten czwartkowy wieczor A dzis bedzie skromnie:) Co tam slychac?:) Dziekuje dobrze Czy umiesz zachowac w pewnych momentach powage? Zalezy jakie momenty masz na mysli Czy mozna Ciebie szybko doprowadzic do szalu?:) Alez oczywiscie :fgrin: Powiedz jakas fajna historyjke ze swojego zycia:D A opowiadalam ostatnio jakąs smieszna ...kilka stron wstecz ...poszukaj ;P Lece bede w poniedzialek papa :*:* Bede czekala papa ” C…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Hi Wolałabyś pozbyć się nadwagi czy dostać 10'000$? a nie ma wersji dwa w jednym? Największy absurd z którym się spotkałaś? nie wypada napisac o tym na forum ale zeby jakis przyklad dac to przytocze np. nasza sluzbe zdrowia tam absurdow nie brakuje Co Cię najbardziej rozprasza? 2 osoby *nadajace rownoczesnie :fgrin: *mówiące ” 2ahxitx.gif

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Niebo Cytat: „A ty masz wątpliwości? ” nie...a Ty masz? Jestes wrazliwy ? Podaj przyklady Jestes nastawiony na sukces? Jestes pewny siebie ?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mr. Kolos2: „a rowerem sie da sie pytania vascalne zielony czy pomaranczowy ? niebieski co na czkwake ? gleboko oddychac masz jakies nielegalne pliki na komputerze ? nie trudne te pytania... kurcze... muchomor czy kurka ? to zalezy do jakich celow ” Cytat od Mati: „Hello hi2n.gif Lubisz gry planszowe? Którą najbardziej? monopol ;P Najlepsza książka jaką przeczytałaś? ciezkie pytanie ...w sumie przeczytalam mase ksiazek i trudno jest mi wybrac jedna ...moze 'Bestia' autorstwa Grødal Ragn…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Bujny Książe Cytat: „A urzekam? ” a masz watpliwosci? Do kogo masz najwiekszy szacunek? Uwazasz, ze jestes zaradny? Jestes wymagajacy?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Majuchna: „marcik :*:* eMeMka :fkiss: Jaka jest u Ciebie pogoda ? mroz a jutro ma padac znowu snieg ;P Jak byłaś w szkole to byłaś kujonkiem ? alez skad ! Masz jakieś nałogi ? :X niooo np komputer :fgrin: Pozdrawiam ja rowniez ” Cytat od Satanie(L): „bruuuuuuuuuuuuuuuuu uwaga tam na dole laduje moim nowym F-16 o kolorze czerwonym.. Jak Ci sie podoba moje cacko marcikówna?:* Sliczne ! Takie pare pytanek zarzuce a bede swinia a co??^^ dobra Interesujesz sie chlopcami spokojnymi czy takimi…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Kla Fru Będziesz oglądać olimpiadę? raczej nie Interesujesz się życiem gwiazd? srednio na jeza Czytasz tabloidy? z zalozenia czytam wsjo co mi w lapki wpadnie i nie jest romansidlem ” Cytat od Galileo: „Cytat: „2. Lubisz Zielony czy Pomarańczowy ?Chodzi mi o to czy wolisz posadę Moda czy Go aaaa to trzeba bylo tak od razu ...oczywiscie, ze zielony :fgrin: ale na 1 miejscu łososiowy rulez bo nie dales tego kolorku do wyboru ” ”

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Wągry Jestes opanowany ? Czesto rywalizujesz ? Czym urzekasz ?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „To sobie pogadaliśmy na gadu Duzo tego nie bylo :ffreak: Bo gadu to nie Irc nie zartuj ” Często się farbujesz? czasami Jesteś przesądna? nie ...odpukac haha ” Cytat od kiciak: „hejka! O_o hejka ! miałem tu chyba spamować z powodu ferii a jakoś zapomniałem :x jak tam? wybieram sie wlasnie spac ! czemu mi nie przypominasz? od jutra bede ulubiony środek transportu? samochod ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Galileo: „1. Lubisz takie osoby co lubią Spam ? nie rozgraniczam ludzi na tych ktorzy lubia spam badz nie i nie takimi kategoriami posluguje sie by kogos lubic ;P 2. Lubisz Zielony czy Pomarańczowy ? zalezy gdzie ten kolor powinien byc 3. Kolor twoich włosów ? naturalny to ciemny braz ” Cytat od Yamato Damashi: „ To sobie pogadaliśmy na gadu Duzo tego nie bylo :ffreak: ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „ Jak nauczyciel zadaje pytania, to nie dlatego, że nie wie tylko by sprawdzić zdanie ucznia. Ale nauczyciel daje ocene a Ty co mi dasz ? Okulary są seksi ? Mysle, ze sexi okulary sa sexi Rower? Spójrz na okno, ja na nogach ledwo chodzę w tym śniegu Tez mnie to boli wlasnie mam ten sam problem ...rowerem sie nie da ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „ Nie takie o których bym pisał na forum. Może na dniach wejde na Irc. czekam w takim razie ” A jakiegoś bałwana ulepiłaś? nie ulepilam ale mozna by bylo calkiem wielgachnego różnica pomiędzy znajomym a przyjacielem? no nie wiesz jaka to roznica? znajomy to osoba, ktora sie zna ale niekoniecznie ma sie z nia dobry kontakt przyjaciel to osoba ktora ...widzi pierwsza lze, lapie druga i powstrzymuje trzecia ...z nia jest kontakt bardzo dobry ” Cytat od Mat…