Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Keyra - o dziwo facet :)

marcik - - Archiwum CT

Witaj moja kochana Należałeś do grona dobrych uczniów? Cenisz sobie punktualność ? Do jak dużej walizki chcesz mnie poskładać?

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Muu! A kuku Nie kombinuj z tymi elektrowniami, tylko rzeczowo: jesteś za energetyką jądrową czy nie, dlaczego, co na to wpływa, czy można to jakoś zmienić... Jestem... jesli beda to tworzyc ludzie kompetentni , ktorzy maja konkretne doswiadczenie w tym a nie ludzie, ktorzy dopiero sie ucza...beda uczyc na błedach Co Ci przypomina o dzieciństwie? fotografie w albumie Jak minęła sobota? srednio na jeża ...byłam na zajeciach ...upiekłam muffinki ...zrobilam sobie wieczór SPA ...posi…

• Wojnownik Fireredsky :)

marcik - - Archiwum CT

Hejo Uważasz, że samotność jest przygnębiająca? Meczy Cię przebywanie z obcymi ludźmi ? Jesteś rozmowy? umiarkowanie czy gadułka? Pozdrowko

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Piekiełko [size=4]Twarogi ruskie to pewnie takie twarogi co robia w Rosji [/size] Jestes nieustepliwy? jesli nie to w jakich sytuacjach ustepujesz zazwyczaj ? Jestes rozmowny ? A jak u Ciebie wyglada sprawa tolerancji? 01fdab1.gif

• Hejka /me robi okłady na potłuczoną pupke Supciomanka Czy jakaś kobieta jest dla Ciebie ideałem? Uwazasz, ze stopien inteligencji uzalezniony jest od płci? Dlaczego kobiety zyja dłuzej od męzczyzn? witch1.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „Hello Hello Mowisz ze wiosna bedzie na wiosne a ja CI powiem ze w marcu maja byc mrozy... Wiedzialas o tym?? Tak ..i sniezyku popada ...przeciez w marcu jak w garncu happy3o.gif Co porabaisz dzis? a ciezki dzionek mialam ...a jutro musze wstac o 6 ...masakra jakas Czy zielony to symbol szczescia? nie Czemu 21 marca wypada w niedziele?? a wypada tak?...hmm tak wypadal az wypadl no :fgrin: Lece do jutra i wpadne na irc papa oki bede czekala :fkiss: PS Sorka ze tak krotko ale …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Żebrak Cytat: „A co to twaróg ruski? ” Twarogi Ruskie to miejscowosc w mazowieckim Masz ciety jęzor ? Uwazasz sie za melomana ? Czesto sie udzielasz spolecznie?

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Twarogi Ruskie Nie ma chyba spalin małych Jestes inspiratorem ? Jestes wylewny ? Jestes stanowczy? Podaj przyklady

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „A czesc marcik w taki srodowy wieczor Czesc w ten czwartkowy Co tam porabiasz? Wlasnie wrocilam niedawno Ukasz czy sie czy lenisz?:D Narazie odpoczywam ale poukam troszke chyba zaraz Ja to chyba wolne mam jakos ostatnio i od weekendu sie biore:D Ja to w weekend mam w planie 2 zaliczenia :uhuh: Wiesz ze ze zostalo mi chyba z 13 postow do 1k :D?? Fajnie nie? Musze tego dokonac Jestes blizej niz dalej Lece papa papa :fkiss: PS: Znow tak malo bo nie chce mi sie wynyslac:) PS2 A…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Brykuś Brykus Mrumcius Opowiadaj jak było tam gdzie mnie nie było czyli na zlocie No juz Ci wczoraj poopowiadali przeciez Dużo wypiłaś i ostro kudłaczyłaś? Nigdy nie pije duzo i nie kudlacze ! :bicz: Który utwór muzyczny obecnie najczęściej sluchasz? Ostatnio kawalkow Lady Gagi Skąd ta zmiana nicka gdy `marcik jest nieobecna, wczesniej bodajże była inna niż ta teraz Fajna co nie ? Kiedys w ogole nie zmienialam a teraz sobie zmieniam :fgrin: Teraz pewnie powiesz, ze jesteś mlo…

• Hej Supcio Kto robi najlepszą na swiecie rózowa pianke do kąpieli? Jak myslisz czym poparte jest postepowanie kobiet? Dlaczego kobiety czesto zmieniaja nastrój? Uwazasz, ze dobrze znasz kobiety ?

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Spaliny Wielkie Wiesz ze to sa nazwy miejscowosci /wsi ? Ktora Ci sie podoba najbardziej? Jakie plany na jutro? Ide juz spac ...zazdroscisz mi ? Dobranoc

marcik - - Archiwum CT

0907091.gif Cytat od Mr. Kolos3: „ale czasem mam takie mysli... tak samo z zywnoscia etc. jeszcze troche i przylacze sie do kolka ekologow obroncow przyrody ja stawiam na wspolne szatnie to w takim razie drzwi nie potrzebne pytania vascalne: kot czy pies ? k300i czy k300i ? chleb czy denaturat ?” 067e3c1.gif Cytat od Mati: „Hula-hop Kregiel Zaraz Ci wyślę starszą wersje tego co Ci wysłać mam... Fajna Dużo śniegu u Ciebie? bardzo duzo ale pewnie Ty masz wiecej Odśnieżasz? wstyd sie przyznac ale …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Koziebrody everyd2.gif Ile jeszcze musze czekac ? Co dalbys swojej dziewczynie na Walentynki? Jak spedzilibyscie wieczor walentynkowy? Gdzie zaprosilabys mnie na pierwsza randke?

marcik - - Archiwum CT

hearts3a.gif Cytat od Mati: „Witam Hello \o/ :fkiss: Dlaczemu znikła ta ładna pani z sygny? wroci jutro ...dzis mialo byc walentynkowo Wróci? oczywiscie Co tak było jak mnie tu nie było? no straszne jak dlugo Cie tutaj nie bylo ...tesknilam Jesteś przesądna? nie ...odpukac Kreatywna? staram sie byc Zdeterminowana? nie ” hearts1.gif Cytat od Mr. Kolos3: „no obiecuje... zanotuje sobie tylko neich blisko bedzie i ladna pogoda glowy nei dam... moze skalnik to skalniak ale firefox nie podkresla jako…

marcik - - Archiwum CT

01fcbd1.gif Cytat od Satanie(L): „A czesc czesc Hej hej Co mam Ci dac na walentynki i moze co dostane od Ciebie co?? Hmm zostawiam to Twojej inwencji twórczej :fgrin: a odemnie pietro nizej Jak tam w sobote i co szykujesz na jutro? w sobote ? wrocilam ze zlotu i padlam ze zmeczenia o 21 jutro ide do pracy ...a jesli chodzilo o dzis to wybieramy sie ze znajomymi do pubu, chyba, ze snieg mnie zasypie i nie bede umiala wyjsc z domku blizzard.gif Idziesz gdzies jutro jakies party ? j/w Zdradz mi kt…

marcik - - Archiwum CT

02f0711.gif Cytat od Majuchna: „Szykujesz się na zlot ? zlocik zlocik i po zlociku :fgrin: Oglądasz jakieś anime ? nie ” 01f0b51.gif Cytat od Mr. Kolos3: „jaa... tez mam n5200 jest kojowa xD jaki zlot ? w czestochowie pytania vascalne: skalnik czy spadochron ? a co to skalnik? lozko czy rower ? krzeslo czy niemiecki ? :lol: PS Co sie stalo z Kolosem 2 ? sneaky.gif ” 01f0b11.gif Cytat od .Forumowicz.: „Marcik walentynkowa? No ba ...nie widac? Zapewne byś wygrała jak byś mogła brać udział:D ale n…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Majuchna: „Heeejo :*:* hejusia Kiedy masz urodzinki ? 3.sierpien Jaki model telefonu posiadasz ? nokia5200 ” Cytat od Condon.: „Marcik powiedz mi co się stało z damaszem, że nie spamuje u Ciebie w CT? ;p Damaszek ma teraz inne, bardzo wazne sprawy na glowie ktorych raczej nikt nie chcialby miec ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „Czesc marcik Czesc Dalej interesuje Cie ten towar? Mowa o zdjeciu mojego psa [sunii] Tak, masz juz moze ? Co tam?? Jak tam po weekendzie?:) Calkiem sympatycznie ...ostatni egzam za mna teraz tylko poczekac na wyniki ;P Masz zamiar isc na urlop jakos teraz czy nie?? to zalezy o jaki urlop Ci chodzi taki ogamowy czy w pracy ? Wiesz ze czlowiek bieleje jak sie opali??^^ nie wiedzialam ale mnie to chyba nie tyczy Lece papa papa ” Cytat od Majuchna: „Witaaaj :*:*:* Wiiitaj Cio b…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Nowe Rumunki Cytat: „Czekaj... Teraz będę miał reinstalkę, więc pewnie jeszcze chwila minie ” ej no bez jaj bezradny.gif Jestes pewny siebie? Jesli bys chcial , moglbys komus zaszkodzic? Myslisz, ze mogloby Ci to sprawic satysfakcje?