Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Satanie(L): „Czesc kochanie:* Hej skarbie Stesknilas sie za mna tyle czasu? Bardzo mocno , gdzie byles tyle czasu ? Dzis zajrze pewnie na irca wiec odrobie ten czas No akurat naprawiamy lapka Co robisz dzisiaj? Bedziesz miala dla mnie czas???:) No wlasnie mialam miec czas ale widzisz Zapraaszam Cie na piwko przyjmujesz zapro?:D Tak...kiedy idziemy ? Lece papa. Bede jakos potem albo wieczorkiem.. papa papa ” Cytat od Dav: „ Powiedzmy, że nie mam czasu, a to co mam to poświęcam pewnej wyj…
-
Xyrusek - Świrusek
marcik - - Archiwum CT
Posthej Xyruszku Jak myslisz czym poparte jest postępowanie kobiet? Dlaczego kobiety często zmieniają nastrój ? Jaki zawód Twoim zdaniem jest najodpowiedniejszy dla kobiety ?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Mua mUa :fkiss: Co Cię najbardziej męczy? hmm pewnie ciezka praca fizyczna mogłaby mnie zmeczyc ...wiec wybieram te odp Co Cię najbardziej niepokoi? pająk chodzacy po scianie ...ktory na mnie podejrzliwie patrzy i na dodatek sie usmiecha Co jest po śmierci? Jak to co? Zycie po zyciu ...i tej wersji sie trzymajmy :-| ” Cytat od .Forumowicz.: „marcik świąteczna Bożo - Narodzeniowa, Wielkanocna, noworoczna, ? Czemu taka? A co masz konkretnie na mysli ? Bo jak wiadomo z róznych zróde…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKorea <---podkarpackie hahaha4.gif Cytat od Mati: „Cytat od marcik: „Zimna Wódka Ja się alkoholem brzydzę To miejscowosc w opolskim Uwazasz, ze jestes zrównoważony? Nie Ani pozytywnie, ani negatywnie... <--te odp. przeczytalam najpierw ...dopiero pozniej zauwazylam, ze to nie do tego pytania hahaha1.gif ” ” Jestes wstydliwy? Jesli tak to w jakich najczesciej okolicznosciach /sytuacjach ? A może jestes ...uwaga ....buńczuczny? Apodyktyczny? Czym sie to objawia? Milusiego dzioneczka koas06.gif
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Myszko Supciek A ja dalej mam wolne...postanowiłem dłuzej dzisiaj pospać, odespać wczorajsze wybryczki ale i tak się nie wyspałem...teraz kawusia i muzyczka hrhr Ale za chwilke malowanie a potem pianka różowo-niebieska? Będe się musiał przy Tobie położyć i jak zobacze, że zaczynasz się wiercić to za każdym razem będe budzić "Myszka, Myszka...wstawaj, wstawaj...nooo wstawajjjjj... śniło Ci się coś? ". Ciekawe trzeba bedzie tak zrobic i sprawdzic Wprawdzie już mi troszku wczora…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Quauli: „Hej marciczku... Ojej kto tutaj zawitał ...witaj Rozgość się :fsmile: 1. Czy cieszysz się że zacząłem Cię witać buziakiem na teamowym? Bardzo się cieszę , ja bardzo lubię buziaki 2. Lubisz popcorn? Tak...i często sobie robię a później jem i jem i jem i nie mogę przestać :fsmile: 3. Czy masz coś do czynienia z ekonomią? Studia/Praca/Zainteresowania? Nie ...na pierwszym roku liznęłam tylko troche ekonomii 4. Myślisz, że zacznę tutaj częściej zaglądać? Nie wiem ale mam nadzieję, ż…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostZimna Wódka Chcialbys byc popularny? Jestes taktowny ? Uwazasz, ze jestes zrównoważony? /me czochra Mati tu i tu i jeszcze tu
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Satanie(L): „Czesc kotku??:* hello Co tam?? a dziekuje dobrze ;P Co robisz w weekend?? najpierw studia a pozniej spotykam sie ze znajomymi ale jeszcze nie wiem co bedziemy robic Wiesz ze mi sie nic nie chce robic?? wiem ...mi tez a wlasnie sie zabieram do sprzatania To prawda ze lubisz sprzatac?? nie nie nie ...to jakies pomowienia Lece papa papa ” Cytat od Mati: „Wiosna idzie Oj fajnie jakby juz zostala Co jest dla Ciebie najbardziej przerażające? wysokosc i pająki Twój stosunek do pal…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostWęgry [size=4]to w dalszym ciagu sa miejscowosci w Polsce[/size] Cytat: „Czyli, że co? Jak mnie zobaczysz na ulicy to się wzruszysz? Dasz mi 10zł jak będę żebrał? ” czarujący, urzekający, rozbrajający, uroczy, miły, sympatyczny, zniewalający, powabny, pociągający Uwazasz, ze jestes sympatyczny ? W jakich sytuacjach nie jestes? A jak tam u Ciebie z pracowitościa? Jestes pracowity ?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Baneblade: „Gdy wchodze na irca , czekasz z niecierpliwością na to czy coś zaraz napisze , czy jest tobie to obojętne? tak... szczególnie jak odczytuje BNC a tam mam jakies szyfry zastanwaim sie tez ...pod jakim nickiem mi sie schowasz 1101041.gif ” Cytat od Mati: „Iron Maiden Jesteś osobą kulturalną? tak sądze :fgrin: Jesteś nowoczesna? jestem nowoczesna ale nie przenowoczesniona i na niektore sprawy mam konserwatywne poglady Gdzie Ci się najlepiej myśli? w wannie Dlaczego na kiblu? ni…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me tuli i usciskuje buleonka na dobry wieczorek Jak sądzisz czy droga do sukcesu zawsze powinna byc trudna? Którą ceche u kobiety uwazasz za najistotniejszą ? Przywiązujesz sie do swoich rzeczy ? 1001044.gif
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostAmeryka Myslisz, ze nadawałbyś sie na szefa? Jestes dobrym organizatorem? Jestes ujmujący ?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Dzień Dobry Dobry Wieczór Niestety...nie będzie małpki dla Ciebie nie wygrałem w totka...od teraz Ty jesteś moją maUpką Jak to ? Cytat: „-Podasz mi numery totka na wtorek? 6z49 jak wygram to kupie Ci małpke a jak nie to sam nią dla Ciebie zostane :roll: ” -Kiedy ostatnio miałaś urlop w pracy? co wtedy robiłaś? na swieta wyjechałam do Niemiec ...odpoczywałam , spotykalam sie ze znajomymi , odwiedzilam rodzinke i oczywiscie szalałam w sklepach ]:-D ...wróciłam jakos w styczniu …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
Post[size=4]To miejscowosci[/size] Włochy Masz cechy przywodcy ? Jestes osobą energiczną? Z czego najczesciej jestes zadowolony?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „mrumciumciumcium cik cik cik :fkiss: Oczywiście, że `marcikowi też wierze masz szczescie :fgrin: Smigałem przez Żory...nie wiem czy kumpel wolno jechał czy one są tak daleko! najpierw jak zobaczyłem znak to widziałem tylko drzewa ...za tymi drzewami byl moj domek ale potem juz się rozkręciło Kawusia...mrum kawusia mniamki -Puścisz mi syczka straciłem fona i dzisiaj jak o 12:20 jechałem Bankowa to myslałem o Tobie Widzisz jak często o `marcik myśle! kiedys myslales co 3 minuta…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPotworow Jestes dobrym słuchaczem? Czy dajesz dobre rady? Wobec kogo jestes lojalny? Dobranoc